Care sut dreoturile cetatenilor din Uniunea europeana?
Spuneti-mi si mie un notar care vine la domiciliu pentru. a face o procura :) Dar am nevoie neaparat de un notar din Targu mures :) daca se poate sa imi dati un nr. de tel :| funda:X
Salut.Maine la 19:30 am avion spre Luton, Anglia din Cluj.Problema e ca sunt din Satu Mare.La ora 14 am autocar spre Cluj, pana in autogara. Ma intereseaza sa stiu cam cat fac cu autocaru pana la Cluj,...? (mai mult)
Am nevoie de un sfat:Visez urat in ultima vreme, nu stiu de ce. Ce e mai, , grav" e ca visez monstrii si cand ma trezesc, ziua respectiva ii simt tot timpul in fata sau in saptele meu, vreau...? (mai mult)
Care este diferenta dintre MasterCard si Maestro de la BRD? Vreau sa imi fac cont pe Bwin si nu stiu daca sunt acceptate si cardurile Maestro (pe site sicrie doar de Master Card)
Salut din nou. Deci ma intereseaza care e mai buna placa video ati radeon hd 4350 de 1 gb pe 128 biti SAU Ati radeon x1900 gt de 512 pe 128 biti? Rog seriozitate vreau sa-mi cumpar:D Multumesc (Funda)...? (mai mult)
vreau sa stiu si eu cum s-a format gheata in antartica?
Vreau parerea voastra! Presupunand ca cei doi poli magnetici ai Pamantului s-ar inversa, cum ar fi influentata orientarea acului unei busole?:-?
Imi puteti explica va rog, dc densitatea unei sfere din aluminiu se micsoreaza cand aceasta este incalzita? DAU FUNDA+VOT LA TOATE RASPUNSURILE!
Am vazut ca pentru a comanda produse din diferite magazine online iti trebuie cont iar pentru a-ti face cont trebuie un CNP. E bine sa pui CNP-ul personal? Aveti incredere sa dati informatia asta pe un...? (mai mult)
Top melodii pentru VARA 2011. Fara manele. Funda si voturi!
Salut cum se pun filme pe yu tubbe
Dc nu imi merg codurile la counter strike? este din cauza ca am descarcat prea multe coduri si le-am folosit in disperare?
Cum pot sterge o intrebare sau mai multe dintre cele puse de mine? FUNDA
Buna :) as vrea sa stiu care este lectura suplementara pentru clasa a VII a. :> am de facut rezumatele la fiecare. multumesc anticipat! :-* :-*. fundita :x
FUNDA! e urgent. Am nevoie sa imi dati un raspuns cat mai rapid:) Am imprimanta Deskjet 950 C si am cumparat niste tus la sticluta. Si nu prea stiu ca sa incarc. HELP
Am nevoie de lista cu acte necesare la inscrierea la UTCB, insa nu gasesc nimic pe site-ul lor (e ca un labirint). Multumesc!
Am si eu o problema cu corpul. Mai precis cu soldurile, sunt mult mai late decat abdomenul si se vede tare nasol :|. Degeaba as incerca sa slabesc in zona soldurilor deoarece se simte osul. Cand...? (mai mult)
Cum conectez o tableta arnova la net?
La ce ora mi-ar putea ajunge coletul comandat vineri din bucuresti pana la turda prin fan curier?
Dau funda. Nu stiu daca e categoria potrivita. Vreau si eu niste mesaje triste:D Dau voturi. :*
Firma de curier rapid ( fan curier ) lucreazi azi 13 iunie 2011?
:) Am cumparat de la un targ de antichitati o bricheta, care insa trebuie incarcata si are nevoie de piatra ca sa functioneze. Aveti cumva o aderesa unde se mai repara brichete, in Bucuresti? Multumesc...? (mai mult)
Sper ca ma ajuta cineva am un joc de 7 giga si vreau sa-l fac de 4 giga sa pot sa-l pun pe dvd stie cineva cum pot face asta? Funda. (ma gasiti pe id youzz_cristian)
Cum pot schimba emoticurile de la chat-ul meu?:D sa pun altele in bara ai. si cum pot sa scriu ceva mic jos? adica acolo unde scrim de obicei...
Se poate primi pensie de urmas si pensie sociala? Sau e totuna?
care stie un loc de munca pe timp de vara in targu neamt...am 17 ani? plz urgent. dau fundita:*:*
Salutare, unde pot testa diferite gadgeturi in Galati? Vreau sa achizitionez un Samsung Galaxy TAB dar vreau sa-l probez intai, adica sa vad cum se comporta la navigare, gps, apeluri video, etc. Iar...? (mai mult)
Pot sa pun un procesor AMD cu shoket AM3 pe o placa de baza care are Shoket AM2 mai exact place GeForce6100SM-M? Am gasit si pe alte siteuri dar multe opinii diferite si am zis sa va intreb si pe voi....? (mai mult)
Cum imi fac forumul de Cs http://headshots.forumgratuit.ro/f1-primul-forum,sa arate asa http://lacap.forumgratuit.ro/
Stiu ca este o intrebare cam penibila dar, este adevarat ca energizantele(in special Red Bull-ul)sunt facute in mare parte din urina de bou? Binenteles, prelucrata, curatata etc.Am auzit de...? (mai mult)
Ce semifica daca cineva viseaza ca eu am murit?
Cu ce program pot sa filmez in calculator? De ex. cum se fac acele tutoriale la diferite programe, cand cineva iti arata cum procedezi si iti arata cum ar veni doar ecranul, si cum misti tu...? (mai mult)
Cum pun mai multe poze pe o pagina, ca dupa sa le scot la imprimanta? De exemplu, vreau sa pun doua poze pe o pagina(o poza pe jumate de pagina, si cealalta poza pe cealalta jumatate de pagina)...? (mai mult)
De ce se ajuta oamenii intre ei?
De ce nu imi apare poza de la profil?:|fundita:x
Cum pun in ordinea dorita de mine melodiile pe cd? Dupa ce scriu cd-ul cu Nero, melodiile imi sunt puse in ordinea alfabetica. Ce trebuie sa fac pentru a-mi ramane melodiile in ordinea aleasa de mine...? (mai mult)
Ajutor va rog! Puteti sa demonstrati relatia de cauzalitate dintre obstea sateasca si evolutia societatii medievale?
..am nevoie urgen de raspuns la intrebarea: Care a fost rolul lui Napoleon Bonaparte in istorie?
Ce poza credeti ca este in spatele pozei acelea cu JUDAS?
Cum pot dezactiva optiunea orangeinfo? va rog dau funda
Sall am o problema foarte mare: a)cand apas@ imi apare " adica sunt inversate? b)cum se numeste programul care imi face windowsu' in romana? funda. Toate se intampla fiindca am reinstalat windowsul....? (mai mult)
Sall! Acum 2 zile aveam video driverul bagat in pc(WindowsXp). Iar azi m-am trezit cu rezolutia foarte mare si cand sa intru in counter strike 1.6 imi spune ca nu am voie si ceva legat de video driver.Eu...? (mai mult)
As vrea si eu adresa emisiunii "De-ale lui Mitica". Am cautat-o peste tot si nu dau de ea. Ma poate ajuta cineva? Va multumesc!
Am si eu o rugaminte, cine ma poate ajuta, am un lg kp500 si de dimineata imi mergeau butoanele iar peste 4 ore nu mai imi mergeau, decat cand vreau sa il aprind imi merge butonul rosu dar cand se aprinde...? (mai mult)
Am un lg kg290 si i-am bagat un micro sd de 1 gb cum fac si eu ca sa vad ce e pe card.Intru in imagini si sunete si vad doar ale telefonului.Am cautat mult si tot nu gasesc. Dau funda la raspunsul care...? (mai mult)
Hey TPU...cine e din bucuresti si e la facultatea snspa? as avea si eu niste intrebari
Cum dezactivez niste figurine care imi apar la mess.si la face book.cand fac:)) sau =)) si multe altele imi apar niste figuri mari.am incercat ca dezactivez messul. dar tot imi apar
Cum pot sa blochez un DVD sa nu mai poata fi copiat de altcineva? sau sa imi spuneti niste programe! am DVD-ul de la festivitate de la scoala si nu mai vreau sa il copieze si altcineva! la asta ma...? (mai mult)
Cine stie niste site-uri online pentru a dansa orice fel de dans...imi place la nebunie sa dansez asa ca va rog daca vreti sa ma ajutati. vreau sa invat mai mult decat stiu.mersi funda+vot
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
JohnnyBravo123 întreabă:
Cristos123 întreabă:
Haiducul325 întreabă:
raulmario1233221233 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ted
Ai trait si tu aventurile ursuletului adus la viata, Ted, atat in Ted 1, cat si in Ted 2? Atunci, hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!