Care credeti ca e mai bun, care scoate mai tare si care vi se pare mai fain -sistemul audio logitech x540 5.1 sau -sistemul audio genius SW 1500 5.1
Care credeti ca e mai bun care scoate mai tare si care vi se pare mai fain -sistemul audio logitech x540 5.1 sau -sistemul audio genius SW 1500 5.1
Am o problema cu windowsu cand intru in el imi apare o fereasta in colt drept jos pe nume Windows GENUINE MICROSOFT SOFTWARE. Da ma puteti ajuta si cum as putea sa scap de ea fara sa imi schimb windowsu....? (mai mult)
Unde gasesc harta cu carpatii occidentali?
deci fratimiu(ne uram, detestam, injuram, si nu ne suportam, si ne param)are un coleg venit din sem 2, e corean.Il ador, deci e ff dragut, are skatboard si azi l-am vazut pe la scoala dar...? (mai mult)
Ce credeti e lumea credincioasa in strainatate fata de romania?
De la ce nume provine diminutivul TYA? sau ii un nume pr-zis? mersi anticipat
Hey! Voi ati citit "amintiri din copilarie "? Vreau sa stiu parerea voastra despre Nica
Care este cel mai lung cuvant din lume? Dar in limba romana?
Nu mi se deschide proprietatile la my computer. Deci deschid start dau click dreapta pe my computer si dau proprietati si nu mi se deschide. Am windows 7. ce pot face? Multumesc
Cum reinstalez windows?
vreau niste statusuri mai deosebite. mai amuzante.:) cele mai bune.si mai faine fundita+vot :):)
Care sunt cele mai bune site-uri de editat poza?
Cistita intrazie menstruatia? funda
De vreo două zile, după ce se face Log on la Windows, mi se deschide automat browser-ul prestabilit pe adresa unui blog! Am verificat Home Page-ul la toate cele 5 browsere pe care le am... însă la? (mai mult)
Pentru inscrierea la un liceu din alt judet se aplica alta metoda sau e aceeiasi cu inscrierea normala?
Am si eu o problema cu pc-u mouse-ul mi se misca in reluare si programele merg foarte greu.Eu am mai avut aceasta problema si am rezolvato cu un instal la windows Conficguratia...? (mai mult)
Cine e din Galati? :D Stiti cumva de la ce ora pleaca maxitaxi-urile gratuite din Galati pana in Promenada Mall din Braila? Si eventual niste puncte de plecare :D Va rog daca stiti ajutati-ma :D...? (mai mult)
Ce substanta sau ce-o fi fost aia de la plasa de stele antena 1 de iesea sin acvariul cu pesti (praful acela alb)FUNDA!
Cum se fac copiii ?
Masturbarea duce la infectii? Iar infectia la intarzierea menstrei? dau funda si fara ironii, va rog
De cate ori se uda ficusul, pe zi, la cateva zile distanta sau saptamanal
Mi-a s-a livrat si mie cecul de la google cu 78 de euro pe el... am mers la brd si a spus ca trebuie sa platesk 50 de euro " comision" pentru ai scoate pe aia 78 ce ziceti imi puteti da alte sugestii la? (mai mult)
Cum se numeste programul ala care poti sa vb cu robotii?
Care pot fii cauzele intarzierii menstrei 23 de zile?:) in afara de sarcina...am 16 ani si am menstra de 7 ani
Am si eu o intrebare pentru cei ce se pricep la SEO. Ce recomandari aveti? Care ar fi primii pasi facuti in promovarea unui site?
Cum se calca bluzele din materiale sintetice sau amestecuri de bumbac/nylon sau elastan? Dar cele din bumbac? Cand se foloseste aburul la fierul de calcat? Sunt haine care nu trebuie umezite? Cand se pune...? (mai mult)
Cum dau la jocuri pe facebook?
Cum sa dezactivez sweetIM (niste emoticoane de pe net... si vreau sa le scot) MZ+FUNDA+VOT
Vreau si eu sa stiu cum dau sa aflu creditul si cum imi pun minute si sms.cosmote funda
Cum se poate da sms cu numar privat? Stiam ca nu se mai poate. Dar azi am primit un mesaj cu numar privat. Am abonament orange!
Eu am fost operata de apendicita si peste cateva zile trebuie sa imi scoata atele... O sa doara? Dau funda
Buna ziua lucrez la o firma nu pot da numele si mai recent directorul firmei a facut o sedinta si a precizat ca cei care au mai multe de 10 zile de mdical li se ia o zi din concediu de odihna, mie sincer...? (mai mult)
Mi-a spart cineva parola si tot intra pe id meu. As vrea sa stiu daca pot afla cine a facut asta eu parola mi-am schimbat-o si nu mai poate intra. Cine stie sa imi zica si mie cum aflu cine mi-a sparto...? (mai mult)
Am o problema cu opera, cand doresc sa ma conectez la conturile de la google, facebook, yahoo mail, si alte conturi. Imi da mereu o eroare. Aveti idee ce ar putea sa fie sau ce as putea sa fac? Am...? (mai mult)
Am si eu o problema.Cand apas e, d sau c imi apare litera respectiva cu inca o litera alaturata.De exemplu : we, ds, xc. C pot face?
Cine stie un program ceva ca sa pot modifica poze. Plizzzzzz zicetim si mie dau funda si vot =)
Sall all care stiti cu pot scapa de WGA la windows 7? acel program removawga nu-mi merge:P
Salutare. Detin un nokia X3 si as dori sa-l decodez( a fost cumparat din portugalia ). Am incercat sa pun cartela de vodafone doar ca de Romania si imi spune phone restricted... Ce as putea face?
Salut.Imi puteti spune ce pret are telefonul Samsung Galaxy S la abonamentul pantera 8 cu sau fara optiunea My Smartphone? M-as uita singur dar nu mi se incarca site-ul. Multumesc anticipat.
De ce naiba nu mi se salveaza controalele la FIFA 07 cand joc prin direct ip? in rest merge sa joc la kick off, manager si altele...numai prin direct ip nu merge! ce are e vreun patch?
Hey, ce credeti ca inseamna atunci cand visezi ca esti cu un baiat pe care nu il stii deloc, dar care te avertizeaza de un prietenul din viata reala? De fapt, prietena mea, i-a spus unui baiat ca-l...? (mai mult)
cum ati denumi fericirea?
Cum as putea sa imi deblochez un prieten de pe facebook?
Stie cineva unde as putea decoda un ps3 in Bucursti? Stiu ca exista acel stick jailbreak exista asa ceva in oras?
Unde bag codurile de dezactivare a codului de siguranta lg pop? va rog ajutati-ma sincer nu am nici o idee!
A facut cineva schimburi pe TrendZone? Am inteles ca este cel mai in voga site al momentului. Dar nu prea inteleg cum functioneaza sistemul de schimb. Multumesc!
Spuneti-mi si mie toate windows-urile care ai nevoie de : Celeron(R) CPU 2.93GHz 0, 99GB of Ram Dau funda. Ex:windows crystal chesti din astea nu windows 7, xp, vista
Ma ajutati si pe mine ca nu se mai aude sunetul.Am placa nvidia geforce7300.As vrea sa o reinstalez dar nu prea stiu cum. ajutati-ma dau funda.:o3
Pot gasi cartela frog si la chioscuri sau numai la magazinele cosmote?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiDaniel1107 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
RainWind întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Filme clasice
Te consideri un cinefil inrait? Haide sa verificam cate filme cunosti si daca poti deveni noul campion al quiz-ului