Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 19 Decembrie 2025 sunt:
Am o mare problema la messenger...de ceva timp nu pot vedea ce imi scriu celelalte persoane sau ce le scriu eu lor! Am facut tot ce se putea am reinstalat messenger-ul dar tot nu merge! Nu stiu ce sa mai? (mai mult)
Funda! Cine imi poate face un intr-o ca acela de la filmele 20th Century Fox. gasiti instructiuni pe net, dar nu le inteleg. eu.
nu imi gasesc cablul de date de la telefon. cum imi mai pot pune muzica pe telefon? telefonul se numeste LG KS360. FUNDA + FOLOSITOR
Imi poate da cineva codul de siguranta la telefonul nokia 1110? IMEI:353969017217489 Multumesc, si bineinteles
Imi puteti spune cum se numeste firma aceea care face turitoriale pentru sfoturile importante printre care si adobe photoshop?
Ce melodii cu Bass stiti? Poate sa fie si numai bass!
Salut, vreau si eu unn cont pe mt2 beta pentru ca am incercat si eu dar nu merge zice ceva si ma enerveaza! puteti da un cont va rog frumos? chiar daca nu e niciun caracter pe el!
ma ajutati si pe minee va rog eu mult de tot:(. Am si eu o problema nu imi dau seama cum se rezolva la matematica Teorema lui Pitagora:( nu imi dau seama. ma ajuta cineva va rog sau sa imi explice,...? (mai mult)
Ce se intampla daca tii fecalele [ excrementele ] in tine :)))))).
Pe placa asta de baza http://www.dc-shop.ro/Placa-de-baza-ECS-MCP61M-M3-prod-24274.htm merge procesorul asta http://www.dc-shop.ro/AMD-AM3-Athlon-II-X2-260-ADX260OCGMBOX-prod-22799.htm ... dau funda ? (mai mult)
Arhiva de la chatul facebook ramane undeva memorata? sau se sterge?
FUNDA progarmul movie maker se poate trimite pe mess? va rog raspuns urgent
Vreau si eu rezumatul de la Burghezul Gentilom de Moliere;;)
Imi spuneti va rog codurile de la stik area blackilist?
De ce numai poate fi citită arhiva online la messenger 11?(asta incepand din 17 martie 2011)
Cum este windows 7 home premium build 7000?:D
Ce se va intampla cu luna pe 18, 19 si 20 martie? Este adevarat ce se spune? ca va veni pe pamant... Va veni si la noi cutremurul;;) Ms de raspunsuri:*
Ce program este folosit aici? http://www.youtube.com/watch?v=D3HFtMBfDcA&feature=related
Sunt clasa a 6-a si am probleme la matematica.Nu ma descurc deloc.Mai ales la Geometrie.Nici la algebra dar oricum decat geometrie e mai bine.Stiti vreun site de rezolva temele la mate geometrie+...? (mai mult)
Salut, am instalat si eu Cinema 4D si nu merge imi apare o eroare cand incerc sa intru in el : Application Error! More information can be found under 'C:\Documents and settings\...\Aplication Data\MAXON\CINEMA? (mai mult)
De ce nu pot primi 15 mb pe tel?
Salut, , am si eu o intrebare. Exista vreo varianta prin care sa suni pe cineva in Romania de de mobil pe mobil si pe telefonul celui care primeste apelul sa apara un prefix de alta tara?! fara sa fi in...? (mai mult)
La sony ericsson w205 pot pune mesaje la casuta vocala si cum? pliz ajutati-ma dau funda :D.
Ce jocuri imi recomandati la pc cu procesor intel dual core 3 Ghz, 3gb ram, placa video 512? ceva infara de fifa ca le stiu si le am
Am un nokia 6710 navigator, am scos cardul de memorie si din greseala i-am dat remove, dupa ce l-am introdus inapoi numai mi-l vede, zice ca nu este, sa adaug un nou drive.Mai e bun oare cardul? Ce...? (mai mult)
Cu ce se ocupa/ ce face un copywriter?
De unde pot sa downloadez desing pentru powerpoint? plz spuneti-mi... un site:D
Am si eu o intrebare.Nu stiu cum sa personalizez tel adica la touch sa aiba si vibratie sau un alt sunet.Nu gasesc aceasta setare :(
Ce inseamna Numar CI* si serie CI*?
De ce imi da eroare cand vreua sa pun pe cineva in lista?
Dati-mi si mie un link cu ultimu ep din robozi! dau funda!
Cineva mi-a schimbat parola de mess si facebook. E posibil sa le mai recuperez? Sau cel putin pe cea de la facebook, sau as putea sa'l inchid?
Trebuie sa platesc ceva ca sa iau foaia aia cu numerele de telefon care ma suna pe vodafone am abonament.Ma tot suna numere de cosmote si cand sun inapoi suna ca fix si apoi imi spune un robot daca ai mana...? (mai mult)
Am si eu un telefon sony ericsson w902 si nu mai pot intra in aparat foto. Cand intru imi apare imaginea de inceput si apoi imi iese din aplicatie.Cred ca este o problema cu soft-ul... Voi ce credeti?? (mai mult)
Care sunt proprietatile chimice ale clorurii de sodiu (sarea de bucatarie)? Fundita.
In medie, cam cate calorii inseamna un kilogram? cate trebuie sa dau jos ca sa scap de 1 kg sau invers, cate calorii sa pun ca sa ma ingras 1 kg?
Dati-mi si mie versurile de la melodia :http://www.youtube.com/watch?v=NxozUO-XnKQ
Mai exista si alte bloguri care dau informati despre AQW? Deoare ce eu il stiu doar pe http://aqw-daily.blogspot.com/ si azi vrea sa tiu daca este altu mai bun.
Cum sa mergi cu ciinele afara cind ploua, anume cind ciinele vrea la WC? astept raspunsuri urgent, la noi ploua.
Stau la bloc si as vrea sa-mi iau un pitbull? Ce credeti face mult deranj? Sau ce rase de caini mai misto stiti?
cum iese fuxina din parchet? :)) [fundă + vot]
Stie cineva unde gasesc colectia de ziare? Ma intereseaza anunturi de mica publicitate din perioada 2002-2008.
Cand s-a nascut Napoleon?
Cum iti pui televizor pe calculator?
Cum creez aspect la hi5 cu poza mea? [Funda]
Am o problema cu pc'ul. Am reinstalat windows'ul si imi apare urmatoarea eroare : Generic host process for win32 services has encountered a problem and needs to close. we are sorry for the inconvenience...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar niste iepuri am inteles ca uriasul german ar fi cea mai mare rasa dar am dubii el e cel mai mare sau uriasul belgian?
Am nevoie de curiozitati despre lacuri, fluvii, oceane, mari. dar ceva interesant, nu orice se gaseste pe google. FUNDA pentru cel mai bun raspuns si mare
Joc basket din clasa 2 iar acum sunt a 8 cum pot sa imi maresc masa musculara la picioare la gambe sa le fac mai puternice eu de vreo saptamana imi iau role in picioare si cam 2 minute sar una intruna dar...? (mai mult)
Mie imi mergea netu repede, dar acum nu mai mege sa cum imi mergea (merge foarte usor)ce s-a intamplat?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Gabriel010 întreabă:
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
vladutzumuresan1996 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bucataria italiana
Ti se face pofta doar cand auzi de pizza, paste ori tiramisu? Atunci testul asta e pentru tine!