~Dau fundita!~ 1.Stiti cumva cum se face un script? 2.Cu ce program se face un hack? Orice hack in afara de Cheat Engine(ca nu il inteleg deloc:D:) ) 3. Exista hack-uri pentru jocuri gen:The-West; Grepolis;...? (mai mult)
Sal, unde pot sa fac de comanda o masca, ca alea din filme cu chipurile altor persoane sau ca in seriale, pun masca si parca sunt altcineva, masca din palstic. dau funda
Ajutati-ma cu un eseu:iubirea de mosie e un zid" plizzzz?
Are ceva daca am mai multi antivirusi in pc (am 2) pc=calculator dau funda pentru cel imi bun si sincer raspuns(daca nu stiti nu raspundeti)
Sall! am o adresa de mail pe care am foarte multe conturi(jocuri, siteuri,.). cum pot afla pe ce site-uri am conturile?
Cum se spune in engleza la "la munca"?
La OFFICE WORD 2007 nu gasesc sa scriu cu diacritice(sa schimb din engleza in romana). Cine ma ajuta?
Cine este cu Florencia Bertotti? a.Guido Kaczka b. Federico Amador c. o gorila :)):)):)):)):)):)):)):)):)):))
Tzau TPU! Vreau sa va rog sa imi dati niste scenete mai faine... dar daca nu macar linkul de unde le pot vedea :) Multuu anticipat. :) Era sa uitt... fundita. :x
Ce trebuie sa fac ca sa obtin atestat de transport marfa, card tahografic, si cit ma coasta.multam
Tot nu pot sa raspund la intrebarice sa ma fac?! Funda(raspunsul care merge)
Poti face un imprumut bancar la raiffeisen online fara a te mai duce la banca sa faci tot felul de contracte etc. Am nevoie de o suma de 30 de ron pe care sa o pot da inapoi daca da cum pot face asta fara...? (mai mult)
Joc pe facebook un joc numit cityville. La coins cresc foarte repede dar la cash greu (doar atunci cand trec la un alt nivel mi se da un cash). In afara de solutisa sa cumpar cu bani reali cash ce solutie...? (mai mult)
Buna tpu.Imi poate explica si mie cineva pas cu pas cum se face un pasaport.Nu sunt din Bucuresti.Sunt dintr-un orasel mai mic.Funda.Multumesc
Ce jocuri pot sa bag pe un telefon touch screen? P. S. am un telefon alcatel ot 708 a da si dau si fundoi
Tocmai mi-am facut un blog si asa vrea sa adaug un link unde lumea sa poata traduce pagina in ce limba vrea.am gasit acest site http://www.conveythis.com/ pe blogul altcuiva doar ca nu stiu cum sa...? (mai mult)
Cum pot sa trimit fundita?
Va rog urgent ce cadou sa-i iau la pr. meu de ziua indragostitilor?
Am si eu o intrebare nu inteleg de ce multi baietii spun ca sunt "BOSS" nu inteleg expresia asta...:-? ce vrea sa insemne... sper ca nu ma fac de ras;)) :-s
Am o intrebare.Cineva din clasa de la mine mi-a zis ca metin2 ro sa imbunatatit adica faci lvl mai repede e adevarat? FUNDA
La cate funde/puncte se devine expert TPU?
Stie careva cine canta the nexus-we are one?
Unde pot gasi punctajele sau rezultatele la gangurul lingvis engleza-germana 26 ianuarie 2011?
Unde exista informatii despre ponderea abonatilor de telefonie mobila pe judete? Orange?%, vodafone?% si cosmote?%
Sal:). cum pot modifica tenul si culoarea ochilor la photoscape? sau alte porograme daca mai cunoasteti? mersi mult
Am jucat Mondialmt2 si de la un update la joc, cu noi patch-uri cand il deschid imi apare: "To run this aplication, you first must install one of the following version of the. NET FRAMEWORK: v4.0.30319....? (mai mult)
Buna imi poate spune cineva ce presupune si ce sustine campania TPU revive? are legatura cu o anumita Raluca? puneti-ma si pe mine in tema.mersi funda!
Sunt noua "printre voi", cei de la TPU; am o intrebare :Care e treaba cu fundita? Imi dau seama ca e un fel de premiu virtual, dar cum o pot obtine si ce saisfactie primesc daca o am?
Stie cineva un magazin online roman, cu haine stil gangsta, street?
Stie careva care este durata medie de viata a unei imprimante? Am o imprimanta Canon de un an, si voiam sa stiu cam cat timp o sa ma mai tina. :D Specific ca o folosesc zilnic.
Stiti vreo adresa unde pot juk biliard online, sa imi fac un cont ceva si sa joc cu pritenii? in afara de apliktiile de pe facebook, hi5 sau netlog
Buna cine are gta romania 2 cum pot face o masina? dau funda.
Ma joc Perfect World si am Sharptooh Wolfiling Pet Egg si Petite Sawfly Pet Egg(si sunt potrivite nivelului meu :D). Cum fac sa scot animalele din ele?:D
Am vazut la un prieten care are fifa 07 are un patch cu echipele din fifa 2011(Transferurile). Care mil da si mie? De preferat patch-ul sa il aiba pe Fernando Torres la Chealsea(Nu neaparat)...? (mai mult)
imi spuneti si mie unde gasesc PlayStatyon 2 la pret mai mic...nu conteaza si daca a fost folosit doar sa fie ieftin! dau funda
Pe ce data pica anul acesta inaltarea?
am o problema.de mult folosesc in jocuri nicku ExtremeKile,$ExtremeKiler$, P3rIc0L si imp@ct da paraca nu-mi mai plac nickurile astea cine are o idee pentru un nick nou si tare? fundoaie
Stie cineva cum pot salva videoclipul facut cu programul FRAPS? Am facut un video dar nu stiu unde sa-l vad sau sal salvez. Ofer fundita celui mai clar si exact raspuns.
Cine imi zice si mie un hack, cheats, etc id meu bogdi_bv
Cine stie cat costa all point bulletin
Cn imi poate da un cont empiremetin2 cronikal de lvl mare care nu-i mai trebuie?
Buna seara prieteni. Lansez o problema urata tare :))) Maine incepem scolaa iar la mine in liceu, vacanta asta, au montat sisteme anti-incendiu, si nu mai pot fuma in baie, ce e de facut? Cum pot...? (mai mult)
Cine imi poate zice si mie cine este mai sus intr-o tara araba sau islamica dintre emir si seic? :):D
FUNDAA! M-am hotarat sa imi tin ziua la tenis. Pentru asta as avea nevoie de vreo 2, 3 terenuri ACOPERITE in bucuresti plus vreo 12 palete:))) Ma intrebam daca se poate pune in aplicare planul meu, daca...? (mai mult)
Pai eu iubesc un baiat, dar nu stiu daca si el are sentimente reciproce! Cum ii pot atrage atentia? fundita@@ Raspuns Urgent!
Premisele interne si externe de formare a Transilvaniei, Moldova si Tara Romaneasca.
Pentru toti cei care joaca Barn Buddy pe facebook dati-mi numele vostru si linkul de la profil in caz de nu va gasesc, pentru ca am mare nevoie de vecini plsss, acesta e linkul de la profilul meu. adaugatima...? (mai mult)
cat costa un telefon cu tastatura la abonament, uitati aici jos niste modele: http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://storage0.dms.go4it.ro/media/2/84/2012/4040562/2/samsung-a877-amoled-1.jpg%3Fwidth%3D440%26height%3D340&...? (mai mult)
Cine imi face cate o prop cu cuvintele: pilda mantuire minuni judecata particulara judecata obsteasca sinoade ecumenice erezii intrupare Va rog frumooos! dau funda si voturi!(prop dezvoltate si...? (mai mult)
Cat costa mai nou scoala de soferi categoria B, cheltuieli totale?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiDaniel1107 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istoria Hip-Hop-ului
Esti fan Hip-Hop? Hai sa vedem daca ai cunostinte solide, sau porti sapca intoarsa degeaba