Cand trebuie sa instalezi windowsul xp service pack 3 trebuie sa ai instalat alt windows inainte?
TPU? Cand va aparea Test Drive Unlimited 2 :D?
Pt cei care se uita la K1...acum pe Sport.ro e Sami Schilt cu un japonez, Chi Otaro sau nu stiu cum se scrie! bun, . dar cu cine avut meci japonezu', inainte de asta cu Sami? s-a batut tot asa cu unu? (mai mult)
Cum sa fii perfekta sa te placa baetii? Funda!:P
TPU! Am facut un raport la cineva se poate sterge? plz.repede ajutor funda!
dati-mi si mie un site de unde sa downloadez un windows bun ...va rog... dau funda!
Cand vreau sa imi bag muzica pe cardul de la telefon imi spune: Cannot copy (numele melodiei): The disk is write-protected. Remove the write-protection or use another disk. De ce imi apare asa?...? (mai mult)
Cum gasesc o persoana pe Facebook dupa adresa de mail? Mersi!
Am un iPhone 3G 16G, si am updatat versiunea la 4.1.de ceva vreme nu-mi mai merge sa-l conectez la Wirelessul de acasa, daca il inchid, apoi il deschid imi apare ca a gasit conexiunea de wireless,...? (mai mult)
Stie cineva cum pot descarca sau printa documentele de genul http://www.monitoruloficial.ro/emonitor2/mon_pdf.php? Dau funda daca imi explicati.:)
Stie careva servere private de metin2 care ai de la level 1 cal militar si care sa aiba rate mari cel putin de rata 900x? dau funtzita
Am deschis din nou acest subiect deoarece nu am primit raspunsuri care sa ma lamureasca cum se rezolv problema. Cand instalez Windows 7 se blocheaza la "completing installation" si asa ramane 2 ore...? (mai mult)
Imi poate spune cineva cum se poate sterge contul de pe Trilulilu? (Vreau sa il sterg deoarece as avea prea multe conturi!)
As vrea si eu niste cfg-uri bune cs daca poate cineva sa-mi lase un site de unde sa-l iau :D (DAU FUNDA!)
Pe TPU se accepta doar intrebarile care convin Stelei?
Salut prieteni! Pentru cunoscatori : de ceva vreme ma framanta o intrebare, care e diferenta intre Adobe Photoshop CS5(care am inteles ca e ultimul aparut) si Adobe Photoshop Elements 9? Multumesc anticipat!...? (mai mult)
Ce informatii sunt necesare in elaborarea unor referate din domeniul sportiv?
dau funda, spuneti-mi si mie cat costa un parfum playboy in magazin si daca le-ati incercat si care vi sa placut mai frumos mirositor.multumesc.
imi spune si mie cineva ce trebuie sa faci la jocul mastermind pe ladypopular?:D
Unde pot gasi o fabrica de sticla aproape de Bucuresti.
Cat vine 1000 de dolari in milioane?:D
imi zice cineva cum sa creezi teste? un site pls
Hello again:) As dori sa stiu unde gasesc in Bacau(adresa please) un petshop care sa aiba pisici birmaneze intre 2 si 4 luni. M-ar interesa si un pret. Thank you:)
Margarina ingrasa? gen Delma? :D
Http://i1217.photobucket.com/albums/dd382/crcosan19/cats.jpg spuneti-mi programul care trebuie sa il descarc ca sa mearga... e ceva de la windows, funda
Ce cadou as putea sa îi iau prietenului meu de Valentine's Day? Fetelor, la ce va ganditi sa cumparati? Baieti, ce ati vrea sa primiti? fundita la cel mai frumos cadou.:x
Cine imi poate spune un joc. Dar sa nu fie gen counter strike.
Cine imi zice si mie cate patchuri sunt la Sims 3, si care sunt aceste...Conteaza ordinea in care le instalez? pS: spuneti-mi cum sa le instalez, adica un mic rezumat, 2-3 idei. trebuie sa fie instalat? (mai mult)
Intrebare pentru CONSTANTENI! Stie cineva cum pot ajunge de la Big pana la Tomis? Exista vreun Maxi-Taxi?
Stie careva cum se ajunge in v4 sau daca dragonul albastru este in v3 atlantida? dau funtzita
Cine imi zice si mieun site pentru a downloada free dvd aerobic sau fitness? dau fundita(logic)
Ce sunt pistrui? Pot sa scap de ei? Si cum scap de ei?
Funda! hey! Am auzit de curand despre certificatele ECDL si am inceput sa ma gandesc serios la asta, , , insa am o mica nelemurire. daca de exemplu nu promovez unul dintre cele 7 examene pot sa il sustin...? (mai mult)
Am si eu o problema. Dupa ce bag stickul in pc si vreau sa intru pe el imi apare o casuta din care trebuie sa aleg cu ce program sa deschid stickul. Ce pot sa fac?:DAjutor va rog!
Stela, de ce permiti intrebarile legate de teme?! Credeam ca TPU s`a schimbat in bine...8-|
Vrei sa iti faci un site al tau, gratuit si foarte simplu?
Cate fundite imi trenuie in total ca sa ajung expert TPU? Fundita!:)
Pentru samsung star imi puteti spune si mie niste site-uri de pe care pot downloada jocuri fara sa coste nimic si sa imi mearga? am mai incercat dar nu mi-au mers pe telefon, in special pentru cei cu samsung...? (mai mult)
Cum instalez the sims 3? L-am descarcat si este in formatul asta,, rzr-sims3.054""
Cum as putea sa trag la imprimanta pe langa ce am scris eu si background-ul pe care mi l-am ales? deoarece atunci cand trag la imprimanta foaia respectiva nu imi trage si background-ul ales...multumesc? (mai mult)
Cand am intrat eu prima data pe site, in afara de experti, userul anului etc. exista un premiu pentru cel mai inteligent si unul pentru cel mai amuzant. Pe vremea aia era un user, emil cel mai amuzant(ce...? (mai mult)
Am avut multe cosuri. Acum am mai scapat, dar am ramas cu niste pete rosii pe fata. Ce sa fac ca sa scap de ele? (Printr`un remediu naturist daca se poate)
SAlut... ce concluzii puteti face despre,, Moldova stat european"?
Ce semnificatie au visele? ce reprezinta ele, ceva ce ne dorim, ceva ce nu o sa se intample niciodata, sau ce?
Am mai pus intrebarea dar nu am primit nici un raspuns bun, deci ziceti-mi cum se numeste programul ala fara care nu merg anumite jocuri si programe...stiu ca e ceva de la windows si se numeste ceva cu? (mai mult)
Cine a fost Socrate? doresc ceva interesant despre el
Spuneti-mi va rog frumos un site de pe care pot cumpara animalute webkinz, dar sa fie dein Europa, si sa fie la pret mai mic, adica in genul ebay, doar sa fie un site european. Multumesc mult. Si scuzati...? (mai mult)
tot caut un program gratuit, cu care sa pun capul meu la corpul altuia, intr-un videoclip si el cand se misca, sa se miste si capul meu ca si cum ar fi al lui figura... fata
Daca am luat 90/120p la olimpiada, m-am calificat mai departe la faza judeteana?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiDaniel1107 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
RainWind întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Drop Dead Diva
Cunosti povestea fotomodelului ce s-a trezit peste noapte in corpul unei avocate super inteligente, insa cu cateva kilograme in plus? Hai sa vedem cat de bine iti mai amintesti de Drop Dead Diva!