Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 22 Decembrie 2025 sunt:
Buna! puteti sa imi dati mai multe detalii despre zodia taur? dau fundita daca imi dati cat mai multe detalii posibile multumesc:):*
Buna ziua am si eu o problema cu sunetul la pc merge sunetul dar pe internet cu vol la maxim de abia aud ceva cum fac sa dau vol mai tare sa se auda? multumesc.:D
De ce cand nu sunt langa pc mult timp si nu il inchid cand revin nu mai pot intra pe internet numa daca il sting si il reaprind modemul? multumesc mult!
Hi people :D. Am doua intrebari 1) :D pentru cine joaca citty ville pe facebook : cum fac energie?^_^ ca am uitat 2) dati-mi link de unde pot descarca un program cu care sa pot taia o parte dintr-un...? (mai mult)
Cum primesc fundita pe TPU?
Dupa ce am aflat cum pot face un bannar pentru hostul Blogger as vrea sa aflu/intrebare cum pot posta bannarul! Cum il pot posta/utiliza! Va rog mult este ourgenta :o3 Multumesc mult si DA dau fundita!...? (mai mult)
Am şi eu o întrebare :D. De ce două memorii ddr2 de câte 1GB (Kingmax de 1GB şi Zeppelin de 1GB), se văd când dau click dreapta la proprietăţi pe MY COMPUTER 1, 50GB of RAM?
Cat timp ii ia La Sims 2 sa salveze? Ca eu dau acolo la save si apare ca se salveaza si tot ramane asa pana ma plictisesc, vreo cateva minute si de salvat nu se salveaza.
Voi credeti in sfarsitul lumi? astept cat mai multe raspunsuri si rele si bune
Cam cate ore cu aproximatie faci din Verona, Italia pana in Iasi, Romania cu o masina de 4 locuri, simpla?
Plisssss:-"dc nu pot adauga pe cineva in lista de mess? am crezut ca pentru ca am prea multi prieteni, dar nu(am ramas cu 50 din 200 si ceva si degeaba)si i-aa sters si imediat a venit si ig.:-? funda:*...? (mai mult)
Cum dau funda la TPU? vreau pasii
Cine poate sa-mi da niste site-uri cu jocuri/lumi virtuale inafare de ubiworld si missbimbo si i-dressup.
Va rog dati-mi si mie un cont pe lady popular! PLZZZ
Am primit un mesaj la hi5 ca am 105 cereri la care nu am raspuns... de ceva timp pe unele imi da voie sa le accept si cand dau la altcineva nu imi mai arata nimic nici o cerere imi intra? (mai mult)
Numi merg de cateva zile 3 taste de la tel, una mie blocata iar celelante doua pur si simplu nu pot "scrie". Il mai poate repara? daca da unde? la magazinele vodaf sa-l duc?
azi mi-am cumparat un telefon numit Nokia2700, mi-am incarcat telefonul cu 17 euro. in fine. mi-am activat minutele:-" si cand vreau sa trimit la cineva mesaj:| nu il primeste si imi scrie" furnizor...? (mai mult)
Cum pot sa imi sterg id-ul de mess? Primul raspuns (daca merge)fundita! pls...:)
De ce nu pot vedea lista cu ignor? cand intru la lista cu ignor imi apare o fereastra gri si nu vad nimic
Cand incepe narcisa salbatica pe ce data in ianuarire fundita pentru cine raspunde
As vrea sa stiu daca mai exista functia de moderare, mai exista moderatori, pentru ca am citit doua intrebari care nu pot fi reproduse. Cum apar intrebarile pe site? Mai sunt moderate sau e liber la imbecilitati?...? (mai mult)
Dati-mi si mie site-uri pentru downladat jocuri pe telefon da sa nu fie pentru telefonul Iphone dau fundita:X :) telefon model KP500 Cookie lg de pe net pe mobil
Cum pot castiga monede hi5 fara sa joc jocuri? Am gasit o metoda, dar nu merge!
Hei...De unde pot sa downloadez si eu un prog. de spart parole? FREE! Si poate unul care mai si merge;)
Ma poate lamuri vreo careva cum se foloseste Back Track? il am bootabil pe cd dar nu reusesc sa i dau de cap...nu dau detalii despre program, cine stie sa ajute fara google va rog
Profesoara la limba Romana ne-a dat cateo fisa unde scrie asa : "Texte lirice:Revedere (Mihai Eminescu), Creion, Vant Strain (Tudor Arghezi), Mama (Nicolae Labis)." Ce ar trebui sa fac aici? Habar...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta? am un virus in pc care din 5 in 5 minute mi se trimite automat pe mess...cum pot scapa de el in afara de reformatare? dau fundita(logik)
Se merge de boboteaza la scoala?
Am o problema. O parte din prieteni imi apar offline si eu cum stau pe 2 IDuri ca am multimess. Pe un ID acei prieteni imi apar online si pe celalalt imi apar offline. Dc se intampla asta? Oare ce...? (mai mult)
Cand vine justin bieber in romania?
Caut parteneri pentru a scrie pe site-ul http://www.24monden.net/ Intra-n gasca daca iti place sa scrii articole despre muzica, filme, jocuri, programe etc. Pe pagina principala aveti "Contact" sau...? (mai mult)
Hei! are cineva un site unde pot afla ora din toate tarile lumii? am mare nevoie :) plzz fundita! PS: nu e tema;)
sti cluburi de handbal din bucuresti si tariful lor.(daca e cineva care cunoaste, jucatori, antrenori, etc, personal tehnic)sa imi dea detalii mai amanuntite! multumesc anticipat!
Buna am o problema nu-mi mai merg tastele la telefon am samsung C3050. Dupa un an cand am telu nu-mi mai merg si chiar tastele importante 1, 4, 7 numai pot scrie msj. Ce pot face? Se mai poate repara?...? (mai mult)
Daca a citit cineva "Corigent la limba romana" de Ion Minulescu nu-mi spune si mie parerea despre carte ...adica daca este complicata sau este usor de a realiza rezumatul ei.Multumesc!
De aproximativ o saptamana nu mai pot raspunde la intrebarile de pe TPU.de ce? va roooooooooog sa ma ajutati!
De ce in timp, unele haine, dupa cateva spalari. se "aspresc ". nu stiu termenul corect. Ideea e ca nu stiu cum sa le fac sa arate ca la inceput, cand le cumpar
Spuneti-mi va rog niste statusuri de gen asta in engleza : [new memories, new mistakes, new heartaches, new people, new tears, new laughs, new year] HAPPY NEW YEAR 2011!
Caut parteneri pentru a scrie pe site-ul http://www.24monden.net/ Intra-n gasca http://www.24monden.net/2010/12/intra-n-gasca-24monden. html daca iti place sa redactezi :)
Cum reinstalez windows sp3, pls, funda;;)
Cine stie un sait care micsoreaza pozele pentru avatar? Ziceti-mi si mie va rog
Cat costa un Lg kp502 la liber? funda:D
Funda pentru cine imi da povestirea la d-l mgoe
Cat sosta un samsung corby la liber? funda:d
Cat costa un lg prada sau lg cookie t300 la liber? dau funda:D:)
Cumk se numeste parodia aia dupa 300?:X
Am spart un pahar si m-am taiat, trebuie sa dezinfectez hrana?
Mi-am cumparat fifa 2011 si mi l-am instalat pe laptop, dar acolo nu mergea prea bine, si asa ca mi l-am instalat si pe calculator (calculatorul este de abia reformatat) si totul a fost ok. Dar cand dau...? (mai mult)
Cine imi poate spune de se scrie "El citii tot romanul.", dar se spune "El citi tot romanul." sau "Scrie-ti randurile in jurnal!" dar "Scrieti in jurnale!" Multumesc pentru ajutor. Cine ma ajuta primeste...? (mai mult)
Am fost la mare si m-am racit si mi s-a facut fata foarte alburie... cu ce ma pot trata?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
Aurel100009 întreabă:
RainWind întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istorie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Istorie pentru clasa a VI-a