TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Informaţii Utilitare

Informaţii Utilitare

• 2263
  • 2264
  • 2265
  • 2266
  • 2267
Gaby_6465
în 28 Noiembrie 2010 | Gaby_6465 întreabă:

Unde pot vedea steaua-cfr?

3
Răspunde Raportează
Cookiee9712
în 28 Noiembrie 2010 | Cookiee9712 întreabă:

cum se activeaza o cartela cosmotE? funda pentru cel mai explicit raspuns;) :*

2
Răspunde Raportează
Veverixxu
în 28 Noiembrie 2010 | Veverixxu întreabă:

eu sut noua pe aici si cine va amabil daca ar putea sa imi explice cum stau lucrurile pe aici ...care este treaba cu funditzele si alte chestii daca invat cum sa dau fundita dau... dau

6
Răspunde Raportează
ALINA_9176
în 28 Noiembrie 2010 | ALINA_9176 întreabă:

Stiti cand apare volumul 6 din "Jurnalele vampirilor"?

16
Răspunde Raportează
CoTZzO
în 28 Noiembrie 2010 | CoTZzO întreabă:

Am un internet cu modem de la Orange. De curand am aflat ca e o cartela inauntru, asa ca m-am gandit ca poate merge sa o bag in telefon si sa intru de pe telefon pe internet. Precizez ca stau in Austria....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
DyaNa1337
în 28 Noiembrie 2010 | DyaNa1337 întreabă:

Deci nu ma pot decide, innebunesc :P. chiar nu stiu ce sa aleg dintre urmatoarele telefoane: Lg cookie fresh gs290, Samsung Corby, Nokia 5250, ma intereseaza sa mearga bine touchu, si sa nu fie lent....? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
ionutz24_2810
în 28 Noiembrie 2010 | ionutz24_2810 întreabă:

Am o intebare...sunt nou venit pe aici si nu stiu cum sa raspund la intrebari de ex scriu raspunsul si dau click pe raspunde si cand intru in profilul meu scrie ca nu am rasp la nici o intrebare

5
Răspunde Raportează
Me_3722
în 28 Noiembrie 2010 | Me_3722 întreabă:

Cum pot sa scriu la hi5 in curcubeu?

2
Răspunde Raportează
c??ss
în 28 Noiembrie 2010 | c??ss întreabă:

TPU.; x care stiti pe cat se ia vacanta de iarna? mersi. :]

2
Răspunde Raportează
wymy
în 28 Noiembrie 2010 | wymy întreabă:

Cum pot sa-mi schimb ip-ul? Urgent!

1
Răspunde Raportează
bulgaru_4149
în 28 Noiembrie 2010 | bulgaru_4149 întreabă:

Este cineva care da cont de 4story EG? sau stie vreo metoda de a face onoare rapid?

2
Răspunde Raportează
Tymmi
în 28 Noiembrie 2010 | Tymmi întreabă:

De ce imi scade rankul? Sunt destul de noua si nu prea inteleg ce se intampla;))

4
Răspunde Raportează
FathaAceea
în 28 Noiembrie 2010 | FathaAceea întreabă:

Ce telefon e mai bun LG cookie fresh sau Samsung corby?

10
Răspunde Raportează
DyaNa1337
în 28 Noiembrie 2010 | DyaNa1337 întreabă:

Este adevarat ca toate abonamentele recente de la vodafone(ca s-au actualizat de ieri) nu iti mai da mesaje incluse? de ex la complet 800, ai 800 min in retea, 80 nationale, sms 0, pe site la ei nu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Lllllllllll
în 28 Noiembrie 2010 | Lllllllllll întreabă:

Fundita si voturi pentru raspunuri rapide. Stiti vreun site de unde pot downloada free melodia UNKLE - With you in my head (feat. The Black Angels) fara sa-mi fac cont (sau ceva de genu)?

3
Răspunde Raportează
Lexya_8812
în 28 Noiembrie 2010 | Lexya_8812 întreabă:

sunt in Cipru de ceva vreme si la anul v-a trebuii sa incep scoala[ anul asta stau acasa] aici se vorbeste greaca si nu stiu cum sa o invat mai repede:( este foarte grea, please ajutati-ma, dau...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
edy132
în 28 Noiembrie 2010 | edy132 întreabă:

Am auzit des de jocul " The Sims 2". L-am descarcat si eu acum sa vad cum este, ma intrebam daca imi spuneti voi cei care aveti experinta cu jocul cum sta treaba. Mai de mult am fost la un prieten...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
melyyy
în 28 Noiembrie 2010 | melyyy întreabă:

am si eu o tema la franceza;) ne-a dat profesoara sa traducem cateva propozitii si nu gasesc vb " a traversa" Plz ajutati-ma fundita:x la primul care raspunde;) :D

4
Răspunde Raportează
Me_3722
în 28 Noiembrie 2010 | Me_3722 întreabă:

Funda! Era un program care putea sa ninga in desktop, adica apsam pe el si incepea sa ninga, cum se numea?

2
Răspunde Raportează
flyleaf22
în 28 Noiembrie 2010 | flyleaf22 întreabă:

Cum ajung la Wild West in Focsani? Multumesc!

4
Răspunde Raportează
Papusicaaaaaa12321
în 28 Noiembrie 2010 | Papusicaaaaaa12321 întreabă:

maine ma duc cu clasa sa ma spovedesc iar doamna profesoara ne-a zis sa mancam azi de post. eu am uitat si am mankat carne si dulciuri. credeti ca are ceva daca ma spovedesc maine si azi n-am...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
KidOoNh
în 28 Noiembrie 2010 | KidOoNh întreabă:

HEy mi-am cumparat un dvd cu ceva chestie cu tarbossaurus si cand bag dvd in unitate si sa va spun este dvd-rom dar nu imi merge inainte sa-mi reinstalez windowsu am avut ceva program care mergea si am...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
capsunica13
în 28 Noiembrie 2010 | capsunica13 întreabă:

Sall. vreau si eu sa imi fac cont pe piczo. da nu pot. nu merge nu stiu de ce. cine ma poate ajuta?

1
Răspunde Raportează
Alexuta97
în 28 Noiembrie 2010 | Alexuta97 întreabă:

Pt. cei ce se pricep... Ce parere aveti de playstation 1? merita sa dau banii pe el? Imi merg jocurile gen:God of War? Astept raspuns! Dauuuu funda:X

4
Răspunde Raportează
mmadonna
în 28 Noiembrie 2010 | mmadonna întreabă:

Daca nu am 2 GB memoria ram nu pot instala Windows 7 ca vreau sa mi-l fac.

3
Răspunde Raportează
NevastuicAaA
în 28 Noiembrie 2010 | NevastuicAaA întreabă:

Ce trebuie scris cand te inregistrezi pe fifa online 2 la Identification Number / Private Identifier ?

3
Răspunde Raportează
alexandruvalcea
în 28 Noiembrie 2010 | alexandruvalcea întreabă:

Ce inseamna cand ti se zbate ochiul stang? Dar ochiul drept?

4
Răspunde Raportează
elena
în 28 Noiembrie 2010 | elena întreabă:

Cine are card CETELEM si cum il foloseste? Unii imi spun, ca dobanzile la folosirea acestuia ar ajunge la 50%, asa sa fie?

1
Răspunde Raportează
emilenescu
în 28 Noiembrie 2010 | emilenescu întreabă:

Repede pls...link de download photoshop cs3 sa mearga klumea sa nu ceara serial etc...

1
Răspunde Raportează
emilenescu
în 28 Noiembrie 2010 | emilenescu întreabă:

Am mai pus intrebarea si am primit doar un raspuns (nefolositor) deci...Ma gandeam si eu...care sunt cei mai buni 2 portari, 4 fundasi, 4 mijlocasi si 3 atacanti din romania. dati-mi idei. funda

2
Răspunde Raportează
Mihai18G
în 28 Noiembrie 2010 | Mihai18G întreabă:

Am windows xp si am incercat sa instalez windows 7 sau vista. Am dvd butabil cu fiecare... Dar la amandoua imi face aceeasi "figura": Bag dvd-ul dau restart se incarca si apoi imi apare ecranul? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Cosmin_9592
în 28 Noiembrie 2010 | Cosmin_9592 întreabă:

Cine poate sa imi dea si mie niste cfg pentru cs care te ajuta sa joci mai bine cum ar fi no recoil...sau niste comenzi dau funda

1
Răspunde Raportează
Geogia
în 28 Noiembrie 2010 | Geogia întreabă:

Cine stie metode bune de copiat?(exemple)

3
Răspunde Raportează
flyleaf22
în 28 Noiembrie 2010 | flyleaf22 întreabă:

Cum ajung la Wild West in Focsani?

1
Răspunde Raportează
Cookiee9712
în 28 Noiembrie 2010 | Cookiee9712 întreabă:

cine stie cu ce cod pot debloca un telefon nokia 1800? mi-a umblat cineva la el si acum imi da eroare cand bag codul de siguranta:(:( Dau funditaaaaa :X

2
Răspunde Raportează
Geogia

Ma poate ajuta si pe mine cinvea cu 5 sfaturi care sa contribuie la o memorie eficienta?

2
Răspunde Raportează
Geogia

Buna TPU. Vreau si eu exemple de 5 sfaturi care sa contribuie la combaterea uitarii.Ma puteti ajuta?

2
Răspunde Raportează
r2d2
în 28 Noiembrie 2010 | r2d2 întreabă:

Nu pot viziona clipuri pe niciun site in fullscreen (cand dau click pe fullscreen imi apare ecranul alb... ) Stie cineva cum pot sa rezolv problema? E de la placa video, desi nu cred?

1
Răspunde Raportează
marilena
în 28 Noiembrie 2010 | marilena întreabă:

Scuze, revin la intrebarea mea ulterioara despre unde putem dona lucruri de care nu mai avem nevoie. Am vazut, dupa ce am postat intrebarea, ca exista o rubrica de cauze nobile. Ar putea fi redirectionata...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Jalnic
în 28 Noiembrie 2010 | Jalnic întreabă:

Salutare! Am un server de metin care ruleaza prin hamachi dar ma pot conecta doar eu, la ceilalti le spune "connection faild" sau "conectare in curs". Cum pot rezolva? FUNDA!

4
Răspunde Raportează
nashu40
în 28 Noiembrie 2010 | nashu40 întreabă:

Salut prieteni! Mi-am instalat ieri windows 7 si nu primeste sa instalez driverul de la placa de baza (cu sunetul, ide, usb, modem-in fine tot ce tine de el). Cand bag Cd-ul cu driverele imi da o eroare...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ligia_5960
în 28 Noiembrie 2010 | Ligia_5960 întreabă:

As avea o intrebare de ce de fiecare data cand incerc sa sun pe cineva pe mess sau cineva incearca sa ma sune se da sign out automat :(( ce trebuie sa fac?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Noiembrie 2010 |

Vreau si eu sa aflu unde este cinema movieplex plaza bucuresti.Mai aproape de obor. Ofer funda!

1
Răspunde Raportează
Hum1lREALIDAD
în 28 Noiembrie 2010 | Hum1lREALIDAD întreabă:

As dori sa cumpar un laptop HP dv5, merita 28 mil? http://www.laptopsarena.com/wp-content/uploads/hp-laptop-computers.jpg

1
Răspunde Raportează
sss_2747
în 28 Noiembrie 2010 | sss_2747 întreabă:

Cine poate sa`mi ofere si mie niste informatii. peste 2 saptamani plec cu avionul in qatar si voi face escala la instanbul, este prima data cand plec cu avionul, vreau sa stiu si eu ce trebuie sa fac?...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Blondutsa
în 28 Noiembrie 2010 | Blondutsa întreabă:

Hi. Cine a jucat sau inca mai joaca lady popular. Ce inseamna reytingurile si clasamentul total>? Daca stzyti cand lasatzy rasp scrietzymi sh ce trebuie sa fac mereu pentru a fi intr-un clasamenta mai mare...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
DoRu
în 28 Noiembrie 2010 | DoRu întreabă:

Va rog frumos! Urgent! Dau Funda! Acum daca se poate. Da-ti-mi si mie pentru Grand Theft Auto IV un SERIAL Entry. Am nev neaparat va rogggggg multt

1
Răspunde Raportează
IoanaCristina26
în 28 Noiembrie 2010 | IoanaCristina26 întreabă:

Trebuie sa ajung maine la pregatirile pentru Miss Craciunita doar ca nu am retinut exact locatia.Singurul lucru pe care mi-l mai amintesc este ca a zis ca e in spate la Intercontinental pe langa Ambasada...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Teo65s
în 28 Noiembrie 2010 | Teo65s întreabă:

.. Cum se cheama programul ala care iti schimba pozele de pe desktop cu poze pe care tu nu le ai in pc? :D

2
Răspunde Raportează
alex2009
în 28 Noiembrie 2010 | alex2009 întreabă:

Mama vrea sa isi scoata pietrele de la fiere cu ajutorul unei retete naturiste contine ulei de masline grefrut si sulfat de magneziu. A mai incercat cineva sa isi scoata pietrele de la fiere...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
  • 2263
  • 2264
  • 2265
  • 2266
  • 2267
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Shin0bi
    trimisă pe 12 Iulie

Shin0bi întreabă:

In 2025 am salariul net de 2350 ron. Avand in vedere faptul ca salariul brut minim a ajuns la 4050 in 2025, care sunt cauzele pentru care angajatorul nu mi- ar fi oferit acest salariu? Nu este obligat...? (mai mult)
    17 răspunsuri
  • Vali215
    trimisă acum 20 ore

Vali215 întreabă:

Salut! Mi- a expirat contractul de muncă la sfârșitul lunii trecute dar eu nu am semnat nicio prelungire. Am continuat să merg la muncă. Îmi doresc acum să plec, se poate să o fac fără să- ...? (mai mult)
    9 răspunsuri
  • Aurora736
    trimisă pe 12 Iulie

Aurora736 întreabă:

Am o oarecare frustrare pe care aș vrea să o împărtășesc cu cineva, pentru că, în rest, se pare că eu vorbesc cu pereții. Poate oamenii străini interpretează normal situația. Nu o să las...? (mai mult)
    8 răspunsuri
  • GamingSoloInRetea
    trimisă acum 15 ore

GamingSoloInRetea întreabă:

Poate o țară sa părăseasca Organizația Națiunilor Unite? Care sunt consecințele și ce fel de lideri și presedinti ar dori asta?
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.579.952
  • Întrebări: 3.947.957
  • Răspunsuri: 17.617.965
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 42 minute
Ce zici de un quiz?
The Originals

The Originals

Stii totul despre vampiri, varcolaci si hibrizi? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul The Originals!

Start quiz
Categorii
  • 651.623 Adolescenţi
  • 55.395 Afaceri & Financiar
  • 22.851 Artă şi Cultură
  • 72.467 Auto & Moto
  • 144.145 Beauty & Fashion
  • 16.480 Benzi desenate
  • 54.844 Carieră
  • 20.264 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.393 Conversaţii