Unde pot vedea steaua-cfr?
cum se activeaza o cartela cosmotE? funda pentru cel mai explicit raspuns;) :*
eu sut noua pe aici si cine va amabil daca ar putea sa imi explice cum stau lucrurile pe aici ...care este treaba cu funditzele si alte chestii daca invat cum sa dau fundita dau... dau
Stiti cand apare volumul 6 din "Jurnalele vampirilor"?
Am un internet cu modem de la Orange. De curand am aflat ca e o cartela inauntru, asa ca m-am gandit ca poate merge sa o bag in telefon si sa intru de pe telefon pe internet. Precizez ca stau in Austria....? (mai mult)
Deci nu ma pot decide, innebunesc :P. chiar nu stiu ce sa aleg dintre urmatoarele telefoane: Lg cookie fresh gs290, Samsung Corby, Nokia 5250, ma intereseaza sa mearga bine touchu, si sa nu fie lent....? (mai mult)
Am o intebare...sunt nou venit pe aici si nu stiu cum sa raspund la intrebari de ex scriu raspunsul si dau click pe raspunde si cand intru in profilul meu scrie ca nu am rasp la nici o intrebare
Cum pot sa scriu la hi5 in curcubeu?
TPU.; x care stiti pe cat se ia vacanta de iarna? mersi. :]
Cum pot sa-mi schimb ip-ul? Urgent!
Este cineva care da cont de 4story EG? sau stie vreo metoda de a face onoare rapid?
De ce imi scade rankul? Sunt destul de noua si nu prea inteleg ce se intampla;))
Ce telefon e mai bun LG cookie fresh sau Samsung corby?
Este adevarat ca toate abonamentele recente de la vodafone(ca s-au actualizat de ieri) nu iti mai da mesaje incluse? de ex la complet 800, ai 800 min in retea, 80 nationale, sms 0, pe site la ei nu...? (mai mult)
Fundita si voturi pentru raspunuri rapide. Stiti vreun site de unde pot downloada free melodia UNKLE - With you in my head (feat. The Black Angels) fara sa-mi fac cont (sau ceva de genu)?
sunt in Cipru de ceva vreme si la anul v-a trebuii sa incep scoala[ anul asta stau acasa] aici se vorbeste greaca si nu stiu cum sa o invat mai repede:( este foarte grea, please ajutati-ma, dau...? (mai mult)
Am auzit des de jocul " The Sims 2". L-am descarcat si eu acum sa vad cum este, ma intrebam daca imi spuneti voi cei care aveti experinta cu jocul cum sta treaba. Mai de mult am fost la un prieten...? (mai mult)
am si eu o tema la franceza;) ne-a dat profesoara sa traducem cateva propozitii si nu gasesc vb " a traversa" Plz ajutati-ma fundita:x la primul care raspunde;) :D
Funda! Era un program care putea sa ninga in desktop, adica apsam pe el si incepea sa ninga, cum se numea?
Cum ajung la Wild West in Focsani? Multumesc!
maine ma duc cu clasa sa ma spovedesc iar doamna profesoara ne-a zis sa mancam azi de post. eu am uitat si am mankat carne si dulciuri. credeti ca are ceva daca ma spovedesc maine si azi n-am...? (mai mult)
HEy mi-am cumparat un dvd cu ceva chestie cu tarbossaurus si cand bag dvd in unitate si sa va spun este dvd-rom dar nu imi merge inainte sa-mi reinstalez windowsu am avut ceva program care mergea si am...? (mai mult)
Sall. vreau si eu sa imi fac cont pe piczo. da nu pot. nu merge nu stiu de ce. cine ma poate ajuta?
Pt. cei ce se pricep... Ce parere aveti de playstation 1? merita sa dau banii pe el? Imi merg jocurile gen:God of War? Astept raspuns! Dauuuu funda:X
Daca nu am 2 GB memoria ram nu pot instala Windows 7 ca vreau sa mi-l fac.
Ce trebuie scris cand te inregistrezi pe fifa online 2 la Identification Number / Private Identifier ?
Ce inseamna cand ti se zbate ochiul stang? Dar ochiul drept?
Cine are card CETELEM si cum il foloseste? Unii imi spun, ca dobanzile la folosirea acestuia ar ajunge la 50%, asa sa fie?
Repede pls...link de download photoshop cs3 sa mearga klumea sa nu ceara serial etc...
Am mai pus intrebarea si am primit doar un raspuns (nefolositor) deci...Ma gandeam si eu...care sunt cei mai buni 2 portari, 4 fundasi, 4 mijlocasi si 3 atacanti din romania. dati-mi idei. funda
Am windows xp si am incercat sa instalez windows 7 sau vista. Am dvd butabil cu fiecare... Dar la amandoua imi face aceeasi "figura": Bag dvd-ul dau restart se incarca si apoi imi apare ecranul? (mai mult)
Cine poate sa imi dea si mie niste cfg pentru cs care te ajuta sa joci mai bine cum ar fi no recoil...sau niste comenzi dau funda
Cine stie metode bune de copiat?(exemple)
Cum ajung la Wild West in Focsani?
cine stie cu ce cod pot debloca un telefon nokia 1800? mi-a umblat cineva la el si acum imi da eroare cand bag codul de siguranta:(:( Dau funditaaaaa :X
Ma poate ajuta si pe mine cinvea cu 5 sfaturi care sa contribuie la o memorie eficienta?
Buna TPU. Vreau si eu exemple de 5 sfaturi care sa contribuie la combaterea uitarii.Ma puteti ajuta?
Nu pot viziona clipuri pe niciun site in fullscreen (cand dau click pe fullscreen imi apare ecranul alb... ) Stie cineva cum pot sa rezolv problema? E de la placa video, desi nu cred?
Scuze, revin la intrebarea mea ulterioara despre unde putem dona lucruri de care nu mai avem nevoie. Am vazut, dupa ce am postat intrebarea, ca exista o rubrica de cauze nobile. Ar putea fi redirectionata...? (mai mult)
Salutare! Am un server de metin care ruleaza prin hamachi dar ma pot conecta doar eu, la ceilalti le spune "connection faild" sau "conectare in curs". Cum pot rezolva? FUNDA!
Salut prieteni! Mi-am instalat ieri windows 7 si nu primeste sa instalez driverul de la placa de baza (cu sunetul, ide, usb, modem-in fine tot ce tine de el). Cand bag Cd-ul cu driverele imi da o eroare...? (mai mult)
As avea o intrebare de ce de fiecare data cand incerc sa sun pe cineva pe mess sau cineva incearca sa ma sune se da sign out automat :(( ce trebuie sa fac?
Vreau si eu sa aflu unde este cinema movieplex plaza bucuresti.Mai aproape de obor. Ofer funda!
As dori sa cumpar un laptop HP dv5, merita 28 mil? http://www.laptopsarena.com/wp-content/uploads/hp-laptop-computers.jpg
Cine poate sa`mi ofere si mie niste informatii. peste 2 saptamani plec cu avionul in qatar si voi face escala la instanbul, este prima data cand plec cu avionul, vreau sa stiu si eu ce trebuie sa fac?...? (mai mult)
Hi. Cine a jucat sau inca mai joaca lady popular. Ce inseamna reytingurile si clasamentul total>? Daca stzyti cand lasatzy rasp scrietzymi sh ce trebuie sa fac mereu pentru a fi intr-un clasamenta mai mare...? (mai mult)
Va rog frumos! Urgent! Dau Funda! Acum daca se poate. Da-ti-mi si mie pentru Grand Theft Auto IV un SERIAL Entry. Am nev neaparat va rogggggg multt
Trebuie sa ajung maine la pregatirile pentru Miss Craciunita doar ca nu am retinut exact locatia.Singurul lucru pe care mi-l mai amintesc este ca a zis ca e in spate la Intercontinental pe langa Ambasada...? (mai mult)
.. Cum se cheama programul ala care iti schimba pozele de pe desktop cu poze pe care tu nu le ai in pc? :D
Mama vrea sa isi scoata pietrele de la fiere cu ajutorul unei retete naturiste contine ulei de masline grefrut si sulfat de magneziu. A mai incercat cineva sa isi scoata pietrele de la fiere...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Shin0bi întreabă:
Vali215 întreabă:
Aurora736 întreabă:
GamingSoloInRetea întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Originals
Stii totul despre vampiri, varcolaci si hibrizi? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul The Originals!