am facut cont pe metin dinamik si nu pot sa ma loghez zice cont banat cred ca trebuie sa activez prin email dar nu il primesc Stie cineva ce pot sa fac?
Am si eu o intrebare! Am un vecin care are pe mobil voice transformer si eu am lg gt 505 si nu gasesc! Ma puteti ajuta? Am gasit ceva in genul da nu imi merge http://gallery.mobile9.com/f/876990/...? (mai mult)
Vreau si eu un site cu teme pentru iPhone 3G / 3GS si jocuri pentru el :D funda.
Am nevoie de o lamurire pentru ca ma contrazic cu cineva non-stop de ceva timp pe tema asta. Ce presupune mai exact o scala? Stiu si eu definitia din DEX, dar vreau sa stiu ceva mai concret. Poti sa ai...? (mai mult)
Dc nu-mi merge bad boys 2 (am cd original ) imi da o eroare cand vr sa incep sa-l joc : error during babel
Am o intrebare.; ; ) Vreau sa imi confectionez o coada de pisica si sa-mi fac o masca, tot de pisica, logic:)). Pai cam ce mi.ar trebui?:s. Ce materiale:S. Sper ca se intelege ca e pentru halloween.Mersi...? (mai mult)
Deci clasa mea vrea sa schimbe diriga, ce motive im dati pentru a o putea schimba. P. S Dau funda pntru motive bune si logice.
Cum pot face poze direct in pc? adica Daca am vb cu o prietena pe mess...si vreau sa fac o poza la ceea ce am vorbit, si sa salvez imaginea? nu stiu daca m-am exprimat bine. sper sa intelegeti...va rog? (mai mult)
Se pun trandafiri la/pe mormantul unei persoane? (am inteles ca din cauza faptului ca au spini, nu este indicat ) ma puteti informa?
am 12 ani si pe 30 am excursie la bucuresti si valea prahovei! dar... nu ma hotarasc in privinta bagajului eu as vrea sa am o geanta alba mica sa pun telefonul bani etc si pe langa ea o alta geanta? (mai mult)
Azi se certau 2 fete si unu a venit la mine. si ma blokat m-a tinut de maini :| M.am speriat :( Vreau sa. l denunt la politie pentru ca eu nu. l cunosc si nici nu ma cunoaste. Ce amenda s-ar putea...? (mai mult)
Am modem de la Vodafone si are cartela de telefon in el.Intrebarea mea este daca mut cartela in telefonul meu mobil ma pot conecta la internet ca si la calculator? Adica fara sa fac cost suplimentar.Mersiii....? (mai mult)
Cum sterg intrebarile mele de pe TPU? pentru admin... apreciez un raspuns;)
Cum pot vedea mail-urile trimise de mine altor persoane? pe yahoo mail:Dfundita
Informatie incerta : Laptele de corp se foloseste si pe faţă :-?
Are cineva sa-mi dea un link sau sa uploadeze pe un uploader Regsvr32. dll? plsss dau funda
Am observat astazi ca nu pot sa intru in PArtitia C si nici D.AM incercat in My Documents la Downloads.Cand sa intru imi apare eroare.Stiti voi.Send si Don't Send.Acelasi lucru imi apare cand vreau sa intru...? (mai mult)
Buna ieri mi-am instalat un joc si cand am iesit din joc tot desktopul imi era mai mare adica imens si nu stiu cum sa mi-l fac la loc ma puteti ajuta va rogg dau fundita:*
Inseamna ceva daca visezi ca a inviat o persoana care a murit?
Dau funda! care imi da un link de download pentru Proconsul - Sa spargem gheata!
O sa-mi mearga fifa 11 cu placa nvidia geforce fx 5500 de 256 mb, procesor intel celeron 2, 80ghz si ram 1, 25gb?"
Sall cine are un cont mai mare de 40 sa mi-l dea plz vorbim pe mess! adresa mea e raducu9dinescu21@yahoo.com
In perioada aceasta se poate face o baie la baile boghis?:)
Salut.Imi poate spune cineva va rog, unde pot gasi tigari de calitate in Targoviste?[Davidoff, Djarum Black, Djarum Cherry.Multumesc.
Ce fac cand ma conectez la un server si sp ca nu a putut downloada models/avut.mdl. am incercat sa iau dupa net da degeaba. ce fac
Am trecut ieri pe abonament la Cosmote si pana pe 8 trebuie sa ma incadrez intr-un anumit nr de minute. Problema este ca nu stiu cum sa aflu cate minute mai am, n-am mai avut abonament pana acum. Ma puteti...? (mai mult)
Ceva site`uri cu jocuri pentru samsung corby text B3210? Pls, am mare nevoie :)
Pt persoanele din BACAU: Stiti vreun depozit de textile in localitatea BACAU? Sau un magazin de unde se pot cumpara textile la kg cu preturi ft mici? Dar accesorii pentru textile unde se gasesc?
Hello TPU! ce siteuri credeti ca ar fi "profitabile" sau ar atrage multi vizitatori? dau fundita pentru cel mai usor de pus in practica si care s-ar putea sa functioneze pe o perioada mai mare de timp8-} Sper...? (mai mult)
Ajutor! Vreau sa aflu cum se face un site calumea cum este www.clopotel.ro daca il cunoasteti.Ca am tot cautam si nimic nu am gasit. Poate stiti vreo metoda dar gratis!
Care sunt submediile ecuatoriale?
as vrea sa pun niste poze din calculator pe camera foto. Cum pot face asta?
Cum dezactivez o extraoptiune la nr 602 (horoscop) la Vodafone? :o3
Cum poti deschide un fisier cu extensia. but?
De ce nu mai pot sa pun raSpunsuri pe TPU? Imi spune ca a trimis email-ul de confirmare dar nu am primit nimic.De ce?
Cum se dezarhiveaza un fisier rip ca, nu merge cu winrar sau cu poweriso sau cu daemon tools astept sfaturi dau Steguletu
Ce exercitii mai pot face pentru picioare? -Genoflexiuni, fandari... Inca 2 exercitii pls. FUNDA
Nu stiti cine este interesant de un PlayStation 1? Pret avantajos!
Am nevoie de un descurs de multumire pentru doamna prof.de franceza.si sincer nu am nici o idee. O sa fiu multumit de ajutor
Vreau sa pun o melodie in power point 2003...si mi se tot opreste si o ia de la inceput la fiecare slide cine ma ajuta va rog...
Care este diferenta intre engleza pe care o invatam la scoala si cea care se vorbeste in America?
Am un N97 si l-am dar cat am putut de tare de gresie, nu a patit nimic fizic. Il aprind, iar daca fac vreo miscare brusca cu el, se stinge. Puteti sa imi spuneti care este cauza( in afara de lovitura:))...? (mai mult)
Am de invatat foarte mult... nu pot retine... ziceti-mi cum sa fac sa retin va rog raspuns urgent, pls :D
Ce este un APN. Vreau explicatia completa.
Spuneti-mi si mie un sv de metin2 gm mode... oricare dar sa fie gm mode... dau funda
Vreau si eu sa imi fac un id nou si nu am ideii:D plzz hellp;)) ceva cu nicole. mss:*:*:*:*
Am sun samsung star si nu ii mai merge toch screen-ul.nu l-am scapat sau am apasat prea tare.imi poate spune cineva ce are sau ce pot sa ii fac?
Am trimis primul meu mesaj pe youtube altui membru.Intrebarea mea este:Cum imi apare mesajul(adica imi apare langa nume:you have a message) sau trebuie sa caut eu?
Cum a murit sf parascheva. mai in detaliu am de facut un referat. plz cat mai repede dau fundita
Trebuie sa dai ceva pentru scutire scoasă de la doctorul de familie pentru şcoală? E obligatoriu? (Mentionez am 18 ani)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
homosapiens întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Aly012 întreabă:
Arsenie2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Taylor Swift
Esti unul dintre Swifties? Cat de multe stii despre cantareata ta preferata?