Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 28 Decembrie 2025 sunt:
Iau calciu si vitamina de de la aditiva pentru.ca sunt racita si imi place gustul. Pot lua si vitamina c?
Hey TPU.Am un living mai micut, ce mobila credeti ca s-ar potrivi? Imi puteti da linkuri cu poze?
Stie cineva cum imi pot sterge contul dupa TPU?
Cum pot sa vad pe ce m-am uitat ieri? fundita celui care ma lamureste!
Hey. E cineva din Galati la liceul de Arte "Dimitrie Cuclin"?
Care era premiul la surpriza toamnei?
De curiozitate, masturbarea e un pacat? voi ati incercat vreodata? fundita la cel mai clar raspuns:)
Ce baterii sa cumpar pentru aparatul fotoX?( ca se descarca prea repede:(... le incarc cu incarcatorul de baterii da nu tin mult:(X( P. S folosesc baterii AA (daca ajuta la ceva)
Deci, ieri cand veneam de la scoala o fata din scoala de la mine a zis ca sunt toate albumele evanescence de vanzare la un magazin destul de departe de casa mea si costa unul doar vreo 5 lei. eu, fiind...? (mai mult)
Bunica mea imi spune sa nu imi fac unghiile si sa nu ma fac nici macar cu strugurel pe buze. Stiu ca are dreptate dar totusi vreau a arat si eu mai bine. Bunica mea este mai severe si... Ce sa fac sa? (mai mult)
Cum pun fundita? Va rog si dupa acea dau fundita.
Am si eu o mica nelamurire: -Cine alege caracterul unei intrebari si ce studii de specialitate are acea persoana? Intreb deoarece mi s-au refuzat cateva intrebari pe motiv ca sunt IRELEVANTE. Exista moderatori...? (mai mult)
Mai eu mi-am pus o poza la profil dar cand ii dau la vizualizare profil nu imi apare nimic!
Intrebarea ete pentru fete :D... Va plac baietii epilatii pe picioare?
Ccum sa scap de burtica:)) gen fara diete sau chestii din astea as vrea sa fiu plata:D idei va rog dau fundita:)
Care sunteti din timisoara fete? as dori sa ofer niste lucruri foarte bune gen, cosmetice, incaltaminte, imbracaminte unele gratis altele la schimb cu alceva de genul am o geanta plina cu de toate si...? (mai mult)
Exista vreun site de editat poze in care poti sa iti pui esarfe.chestii datsea...intr-un fel sa te imbracii? fUNDAA
De ce nu pot descarca nimic de pe scribd.com? Imi apare o tablita unde spune ca trebuie sa platesc $$$... cum trebuie sa procedez sa fie bine? dau funda
Cand incepe " Comanda La mine "?
Am o problema. Daca vizionez ceva online cand dau sa fad full screen imi apare alb. Dece?
Azi se da ceasul cu o ora in urma?
Cine imi spune si mie la cati metri este forata apa din Casa Poporului? dau fundita pentru primul rasp...mersi
Hey, stie cineva daca se poate lua RATB din gara Basarab Bucuresti pana la Universitate? Daca da, pe care anume?
Voi cum va imbracati in prima zi de scoala/facultate? vreau idei! funda
Daca am copiat un font de pe dafont.com cum il pot folosi pe YahooMessenger?
:) Stie cineva preturi la acumulatoare Lithium - Ion pentru. laptop Airis, model P11, si daca stiti unde pot gasi in craiova :-? fundita! :)
Pentru un administrator TPU: ce pot sa fac, ca nu imi apare mail-ul de confirmare in casuta. Am incercat sa-l retrimit de 3 ori pe zi de cand mi-am facut cont si degeaba...
Subiectul poate parea penibil, dar ce simtiti cand ploua afara? tristete, bucurie, etc.eu am o energie nemaivazuta cand ploua:))
Buna TPU :) Am si eu o intrebare : Cum imi pot pune pe www.desenatori.ro la robrica profilul meu o imagine? daca se poate as vrea sa incarc niste poze de pe hi5 Uitati aici profilul meu :D dati-mi si...? (mai mult)
Spuneti-mi va rog daca termin universitatea in Romania, documentele ca am terminat-o au valoare in S. U. A?
As vrea si eu sa stiu unde gasesc variante de bac pentru anul 2009 pentru. chimie organica! Va rog dati-mi un link exact fiindca am gasit si eu ceva si avea titlul de 2009 in schimb erau variante...? (mai mult)
Tocmai am achizitionat un regulator de presiune apa. Am montat un manometru pe teava care intra in casa, manometru care are linia rosie la 5 bari iar cea neagra fluctueaza la 2.5max. In momentul in...? (mai mult)
Cum pot instala Microsoft Word? Cu detalii, va rog ca mie nu-mi merge! :| Multumesc anticipat! Dau fundita!
Cum pot sa fac sa le scriu celorlalti utilizatori de la counter stryke 1, 6.gau funda
Spuneti-mi va rog cum pot sa postez un site/blog/forum pe google gratis! Ofer fundita la cine ma ajuta! Ms! :*
Hey, dau fundita :) Scuzatima ca cer asa ceva, ar fi vorba de tema la romana :D deci mi sa cere sa fac o compunere cu titlul:ce inseamna pentru mine cartea? Nu prea stiu ce sa scriu... adica, ciudata? (mai mult)
Cum pot lua si eu ael (acela pentru lectii) ca il am si eu la scoala si am incercat o gramada de metode, dar tot nu merge plzzzz cine stie dau funda
Help! am facut o mare prostie, am inchis dulapul unde imi tin toate hainele, cu cheia(nu am vrut sa intre pisica, sa imi doarma pe haine). dulapul s-a blocat si nu il pot deschide :(( ce naiba sa fac? maine...? (mai mult)
ma puteti ajuta cu niste exercitii la engleza de clasa a 6a sau a 7a, doua cu Regular si Ireegular verbs si 2 cu adjective comparative si superlative.Desigur fundita pentru cel care da toate 4 exercitiile,...? (mai mult)
DE vreo o saptamana am o problema cu imprimanta.Cand vreau sa printez prima pagina o trage bine si dupa aia scrisul e din ce in ce mai sters si pana la urma ajunge sa nu mai printeze nimic.Chiar nu stiu...? (mai mult)
Sall.Va rog imi puteti delimitia propozitiile din compunerea urmatoare? pentru ca sunt foarte zapacita cu aceste verbe la mod nepersonale.:( Deci: Cartea poate fi prietena ta, daca iti place sa o citesti...? (mai mult)
Am downloadat o melodie de pe youtube, pentru ca vreau sa o pun intr-un proiect powerpoint, dar nu pot, pentru ca nu merge decat cand stau pe o imagine(de ex. pe imaginea pe care eram cand am pus melodia...? (mai mult)
Buna vreau sa imi schimb id-ul dar nu am nici o idee momentan va rog sa ma ajutati cu ceva mai cool. Fundita:X
Cu ce soft as putea testa mai multe componente de la pc in vederea descopirii cauzei inteparilor dese din orice? Am verificat placa video, memoriile si hardul pe alte sisteme si n-au nimic. Ar putea sa...? (mai mult)
Care este importanta/valoarea banilor in viata unui om?
Daca imi fac un site merge sa pui jocuri gen fifa 2010, nfs sa fie jucate direct pe site sau intr-un fel cumva sa nu trebuiasca downloadate?
Imi argumentati va rog aceasta Propozitie? Cel mai frumos si mai lung argument primeste fundita! Mersi mult tuturor! "Cartea este o fagaduinta, o lucrare, o calatorie prin suflete, ganduri si frumuseti!"...? (mai mult)
Cum sa dau fundita la TPU
Pentru cunascatori, cunoscatoare, acesti adidasi puma sunt de dama? ce parere aveti despre ei? fundita.http://s381.photobucket.com/albums/oo254/pisicutax/?action=view¤t=SDC14125.jpg
Cine stie daca merge sa fac server de mu online pe Windows 7 si ce sql server sa folosesc... sau daca puteti sa imi dati un tutorial... mersi
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian008 întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii sa scrii corect?
Esti un grammar nazi si nu iti scapa nimic atunci cand vorbim despre gramatica? Atunci, te provocam sa obtii 100 de puncte la testul nostru!