Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 28 Decembrie 2025 sunt:
Nu pot face debifare enable hardware acceleration pentru a vedea in full screen
De exemplu am un telefon nokia 6303, ce modalitati sunt ca sa imi pierd semnalul si sa nu mai pot fi apelat?
Ce trebuie sa fac sa ajung la lv 5 pe Lady Popular (in special cerinta 2).
Cine poate sa-mi dea codul la counter 1 6 wall?
La ce nr sun pentru a vedea cate min mai am pe cartela Orange?
CUPA LIBERTATII TIMISOARA! Salutare as dori sa aflu cand este cupa libertatii organizata de Florin Teodorescu la Timisoara anul acesta.multumesc
Ce translatoare folositi?:)
Care credeti ca este cel mai buna optiune la pentru conectarea la internet mobil? va rog sa ma ajutati! 1 dau funda;) :* mersi mult
Cine poate sa-mi spuna ce sa fac sa-mi apara pe mass emoticoanele. imi apar doar semnele. si cad primesc si cand trimit. vad doar semne. asta se intampla doar de cateva zile. ce ar trebui sa fac?
as putea sa va rog ceva? imi puteti spune cum as putea pune accente la cuvinte? cum ar fi la rentree in franceza la penultimul e trebuie pus accent cum pot face astaa? Dau fundita mareeeee!...? (mai mult)
Pe ce taste trebuie sa apas ca sa fac a cu cerculet dintr-un emeil. Nu ma prea pricep.Multumesc
Buna ati citit baltagul? cum vi s-a parut cartea? :)
Ma puteti ajuta cu ceva? Acum cateva zile mi-am instalat noua versiune Sweet IM si de ex. cand vorbesc cu cineva si pun ": )" imi apare emoticonul de la sweet IM nu cel normal mic :|! Ce pot face? Va rog...? (mai mult)
Va rog care stie ce sa ii fac? Am un ps2 si a mers dar acum cand pun cd cu joc nu se invarte si ramane asa ce pot sa ii fac:(( plzz spuneti daca stiti dau funda:((.
Ce parere aveti de chestia asta de ras http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/000206BD.gif sau de asta hihihihttp://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/000206C2.gif
am un laptop medion, nu ma prea pricep, am dat la proprietati pe my computer.si scrie ca medion intel(r)atom(tm), cpu n270 @ 1.60GHz, 1.60GHz, 0, 99GB RAm iar la sistem scrie microsoft windows...? (mai mult)
Nu cauta nimeni cazare in Constanta pentru noul an univesitar? ( fete)
Se poate strica laptopul daca mi se intampla de multe ori sa se inchida singur pentru ca s-a terminat bateria, si uit sa il pun la incarcat la timp?
Cand se redeschide metin 2 gx
Spuneti-mi va rog ce face fiecare buton de pe tastatura la jocul counter strike 1, 6
Inca ceva.Cum pot face sunetele alea la counter strike 1, 6.De exemplu:GO GO GO. DAU FUNDA
Ajutor.La counter strike 1, 6 cum pot sa i-au o arma si so am definitiv.Ca de exemplu arma cu luneta. Dau funda
Cine poate beneficia de 'bani de liceu'?
E o intrebare ciudata dar une mi-as putea ascunde jurnalul. Niste idei :o3 plz. Nu vreau sa il gaseasca mama :">
Nu stiti unde as putea sa gasesc continutul acestei carti pe internet http://www.iatp.md/istorie/manuale/ro_cl12_2.shtml? Acum imi trebuie insa mai mult prima tema : 1. Unificarea politica si administrativa...? (mai mult)
Pai am o infectie la deget (panaritiu) si am fost la doctor si mi-a zis ca peste 2 zile ma baga la cutit acum am o intrebare ce imi recomandati :-? Anestezie locala sau Totala?
Bunaa! A o intrebare, la youtube la video editor cum fac sa pun poza acolo? ca am vazut cum pun melodia. da nu stiu cum pun poza. va rog spuneti-mi dau funda
Hei^^ help:). E vb de o problema de mate pentru o prietena deci 3, 11 este egal cu 3 intregi supra 11 supra 100 sau supra 10? Va rog help:) eu cred ceva d nu stiu sigur
Ce inseamna irefutabil?
Ce este microsoft office cu ce va ajuta?
Am gasit o poza cu catelus era foarte dragut de fapt era adevarat si eu nu stiam ce sa fac sa il pastrez sau nu asa ca am cerut parerea prietenilor cei mai multi dintre prietenii mei au zis nu pe ntru ca...? (mai mult)
As prefera sa imi raspunda un administarator.Nu pot sa raspund la alte intrebari.Imi spune ca trebuie sa retrimita comfirmarea pe e-mailul meu, si nu primesc nimic pe mail(dupa ce dau click pentru...? (mai mult)
De ceva vreame cand aprind calculatoru imi da o eroare 'CoreCell-Extreme Chip you've ever needed si sta asa in jur de 1 minut dupa care se aprinde. Cand se ia curentu imi apare sa dau F1 si F2. Dupa ce...? (mai mult)
As vrea sa imi de o fata id-ul de mess al ei si ea nu vrea cu as putea intuio sa imi dea id-ul e de mes voi ce ati zice
Auzi-ti care stie cum fac sa-mi mearga si mie o imprimanta nu am cd la ea so instalez si nici pe net n-am gasit driverul la ea stie cineva?
As vrea Panza de paianjen de Cella Serghi online, Moby Dik toate volumele.Multumesc mult!
la Barn Buddy, cum fac sa imi gasesc pisicuta si cainele acela mic? Vreau pas cu pas
Cu ce program este modificata aceasta poza? FUNDITA! http://www.youtube.com/watch?v=b8_mVF28VAQ
Cum as putea sa fac sa consume mai putin melodiile dar sa nu fie mai scurte si imaginile la fel
Stie cineva vreun joc de tip racing in care sa imi pot tuna cumpara masini sa fac curse.Gen gran turismo 4 daca il stiti.Ma plictisesc si imi plac jocurile de genu asta.Inafara de nfs ca le stiu pe toate!...? (mai mult)
CUm se da Banat la un chat;) Fudnaa
Cum pot sa fac sau ce setare exista ca sa pot tine telefonul deschis ca sa pot asculta muzica, sau sa ma uit la poze dar sa nu pot fi apelat?
Imi ziceti va rog regulamentul TPU?
ce parere aveti despre pretul abonamentului la metroul din Bucuresti? Deoarece eu stau doar la 5 km de oras si biletul cu o calatorie este de 3.3 lei si abonamtul de 78 lei.
Buna tuturor! Am nevoie de ajutorul vostru! Care e explicatia dintre un vapor si un submarin de exemplu de ce sta vaporul deasuprea apei si submarinul dedesuptul apei? si cum cine imi spune dau fundita...? (mai mult)
Cum cant vocea a doua? De ce nu gasesc nimic pe internet desprea asta?
Care stiti cum pot rezolva urmatoarea problema mi-am facut un nou cont pe youtube, acum de cand s-a actualizat noul aspect pe youtube, cere sa iti faci automat si cont de google, , , dupa ce am terminat...? (mai mult)
Care este diferenta dintre o chitara acustica si una clasica?
Ce loc de munca imi pot gasi daca am atestat la informatica?
Unde pot intra pe siteul celor de la zapp ca sa vad daca imi este platita factura? nu gasesc! au si astia un site. mentionez ca nu este niciun centru zapp in zona banatului in care ma aflu acum si am nevoie...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian008 întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dragon Ball
Esti un fan adevarat al anime-ului Dragon Ball? Hai sa vedem cat de multe stii despre Son Goku, Piccolo si restul personajelor fantastice!