Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Sall. Este cineva pe aici pasionat de fotografie si photoshop? Cineva caruia ii place sa lucreze in photoshop sau sa faca fotografii. Sa editeze sau creeze imagini, wallpapere, bannere etc. As...? (mai mult)
In cate zile moare un om care nu mananca nimic?
Ce s-a intamplat cu TPU de nu a functionat? Stie careva?
Deci sa zicem cam cate somnifere trebeuie sa iei ca sa nu te mai trezesti adica eu din cate am inteles daca iei prea multe iti adoarme si creierul si mori vreau sa stiu doar daca e riscul sa te trezesti...? (mai mult)
Am o mare problema! Cum imi pot face mai mult spatiu in C deoarece cand descarc un joc online imi da o eroare ca disk e full am incercat disck cleanup si nu am facut mare spatiu acum am 671 mb...? (mai mult)
Cum il gasesc pe tanase mircea din Bucuresti?
Ce frecventa are Europa FM in Targoviste?
Am nevoie de un referat...Cuvintul mama in poeziile lui grigore vieru! va rog mult!
Ce înseamnă Bios
Cum pot sa imi creez un LOGO 3D? Funda;)
Ce programă trebuie pentru USB
Am si eu o intrebare:daca am un semn din nastere pot sa dau la politie? adica o sa trec de examenu medical?
As dori si eu o informatie daca te urci in tren fara bilet ce patesti? dau funda la primul raspuns
Sal TPU, stie cineva unde este shrink? din manage, disk management, sau mai normal cum fac sa transfer gb din local disk d in local disk c?
Cine este din Gaesti, rog sa-mi spuna daca s-a deschis Club Cocktail, mersi!
Am o imprimanta hp 2460 si nu imi printeaza, imi ia foaia dar nu printeaza nimic pe ea, stiti de ce? sau ce trebuie sa fac sa printeze? multumesc
Cine imi da si mie un cont pe care nu il folositi pe lady popular? Prin mesaj privat va rog mult. :) + fundita potocalie.
Cine imi poate spune un nume de program care sa editez videoclipuri.De preferat sa fie usor de folosit!
Unde pot uploada fisiere flv de mare capacitate, care sa poata fi vizionate? . Gen Youtube(pe asta nu se pot uploada mai mari de 10 min.stiu ca se pot impartii fisierele video in bucati dar poate stiti...? (mai mult)
Cand un jucator acidentat pentru care in prealabil arbitrul oprise jocul pentru a i se acorda ingrijiri medicale, trebuie sa reintre pe terenul de joc mai inainte ca jocul sa fie reluat.
Cum pot avea acel gadget de la windows 7 cu vremea si pe alt windows cum ar fi xp sp3?
Hey, ce faceti? aveti chef sa va uitati la ceva? Azi mi-a venit asa aiurea o idee, si am inceput sa o dezvolt; )) Am incercat sa fac un Wallpaper. sper sa va placa si voua. http://fc06.deviantart.net/fs70/o/2010/243/2/6/26134eef60595100e8544cdac14c4e32.jpg O...? (mai mult)
Vreau sa vad ceva pe youtube si imi zice asa:This video contains content from Sony Music Entertainment and UMG, one or more of whom have blocked it in your country on copyright grounds.Si youtube are treaba...? (mai mult)
Cat inseamna suma de 4.600,00 : moneda lei. si aceasta 11.000,00 tot moneda lei >:) fundita
Unde pot gasi demontools si cum pot face un cd virtuar
Ma mut la o scoala noua si maine trebuie sa dau un test la engleza pentru intesiv clasa a 7-a ce credeti sa o sa ma testeze si la oral? Liceul Eugen Lovinescu stiti cumva daca se poarta uniforma?
are cineva un mod de jedi pentru jocul "Star Wars Battlefront 2"?
As vrea sa imi cumpar si eu un scuter de preferinta mai mare(ma refer la marime) si nu gasesc niciunde am la dispozitie 1500 de euro. Va rog dati site-uri dar nu uitati scutere mai mari cam asa (http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.motoflash.ro/upload/articles/gallery/1732.jpg&...? (mai mul
Sal.In engleza spun de obicei nineteen hundred (1900) sau one thousand and nine hundred?
Legat de desenatori.ro: 1. Cum notez un desen? 2. Pot edita un desen de-al meu? 3. Cum imi pot sterge un desen?
Am nevoie sa stiu urgent in engleza pot sa spun 19-45 sau trebuie sa spun 1945 adica 19-45(ninten-fourty) sau 1945 cu one houndred si asa mai departe?
Am niste platforme si niste balerini din panza dar chiar nu stiu cum sa i curat desi i spal periodic capata o nuanta galbuie... cum sa i curat?
Buna TPU. am auzit de la un amic ca se poate face sa ai multi mess fara sa descarci acel program de pe net, si ca se poate face sa deschizi mai multe ferestre de winamp in acelai timp.pls care stie daca...? (mai mult)
Cum se joaca stardoll? dau funda
Unde sa-mi fac si eu blog si sa pot seta usor contul pentru adsense? Daca puteti sa-mi spuneti si cum as aprecia si as rasplatii bineinteles cu o funda;)
Care stie de unde pot lua si eu driver-ul de la placa video asus en9600gt 512 mb, 32 bit, ddr2?
De ce merge site-ul ăsta într-un mod penibil? [răspundeti repede până nu se raportează) De ce se actualizează paginile la 10 minute? De ce adesea de-abia se încarcă paginile? De ce îmi apare...? (mai mult)
Cine stie un site de modificat poze vreau un site usor nu greu ca sunt niste lucruri stii trebuie sa ai multe programe pentru a avea programul ala vreau sit simplu pur si simplu sa-l descarc sper sa ma...? (mai mult)
La ce profil as putea da? nu sunt buna la mate, bio, chimie si fizica? ce ore se fac la psihologie?
Cine imi poate spune daca se poate debloca nokia 2600c-2 prin IMEI?
Buna am si eu o intrebare:(...In data de 22 iulie am depus dosaru pentru somaj.de fapt m-am inregistrat.si mi'au spus de acolo ca in termen de la 1 sep-25sept.sa-l bag al doilea dosar... daca ma duc in? (mai mult)
Exista programe de racire a compiuterului? daca da,, care sunt?
Am o intrebare despre cea ce dau (FUNDA) care-i faza cu ea? De ce toata lumea vrea funda, la ce ajuta?
La Barn Buddy pe Hi5, cum pot sa fur din gradina altcuiva?
Buna din nou! La Barn Buddy de pe Hi5 cum pot face mai multi bani (coins)?
Ce placa video ar fi optima pentru pc meu? Placa de baza:Gigabyte p35-ds3 Procesor:Intel Core Duo 3.00GHZ RAM:DDR2, 4GB Placa sunet:SB Audigy SE 7.1 HDD:250GB, 7200 rpm, SATA Monitor:Samsung...? (mai mult)
In cat timp credeti ca Romania, va fi cu adevarat o tara EUropeana? indiciu[ intre 200 si 600 de ani]... voi? ce numar alegeti?
Sall am si eu o problema cu placa video. ok sa va spun. am placa de 64 mb deci ii foarte slaba si nu`mi merg jocurile mari d ex san andreasu imi merge doar daca setez grafica sau :-? oricum setez ceva la...? (mai mult)
Va rog ajutati-maaa cine stie cum pot schimba scrisul la mess permanent plzz vreau un raspuns si repede
Acesta este un virus: http://aliphotos.net/id.php? Si daca da cum sa scap de el? Deci: Am primit si eu link-ul si am apasat apoi mi-a descarcat singur ceva. Si de atunci din 30 in 30 de min imi trimite...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
AndreiAdrian004 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nina Dobrev
Ai urmarit-o interpretand roluri precum Elena Gilbert sau Mia Jones? Dar cat de multe lucruri stii despre omul Nina Dobrev?