la un abonament rds, cu un receiver, daca am doua televizoare pot vedea programe diferite sau ce vede un tv vede si celalalt? Multumesc.
Cum fac sa imi aflu parola la id de mess ca am uitato?
1)De unde as putea downloada/copia cartile:, , Doi ani de vacanta", , , Robin Hood", , , Cei trei muschetari", , , Morometii", , , Baltagul" in romana, in afara de site-ul scribd? 2)De ce...? (mai mult)
Baieti stiti un joc still street ceva tare online sau ne online plzz ziceti-mi ca iubesc jocurile alea
Neata all. In cat timp credeti ca poate ajunge un colet de la Alba Iulia la Bucuresti prin Posta Romana?
Pc ul meu are o problema, sunetul se da automat la minimji nu stiu ce sa-i fac. Dc ma puteti ajuta va rog dau funda, dar are toane cand dcil ddau ramane la maxim dar dupa ce il inchid si il deskid...? (mai mult)
Cine stie sa faca bannere si ar vrea sa-mi faca si mie cateva?
cum se face ca pozele sa mearga ele automat fara a mai da click, in power point si dupa sa il fac videoclip?
ziceti-mi si mie niste nume pentru hi5:)
Imi plac foarte mult cartile gen Jane Austen sau Bronte si as vrea cateva titluri de carti frumoase:*!
As vrea sa stiu ce jocuri RTS combinate cu elemente RPG cunoasteti. Multumesc.
Cum instalez jocul arma 2
Cum se da funda? Cine imi spune primul ii promit ca ii dau
La agaponis am voie sa le dau lubenita? :)) p. s azi le-am dat: banana, mar, para, morcov si cateva fire de iarba :)) app creca ia are ceva in burta ma refer la pui ca sta in cuib mult timp si inauntru...? (mai mult)
Cum pot să schimb o imagine din format gif în format jpg? Mulţumesc.
Hei, buna la toata lumea!:P Cine imi spune si mie un site ca de exemplu sa imi spuna cati km sunt de la... pana la? Imi trebuie neaparat. FUNDITOI. Multumesc:X
Salut, am facut o plangere contaventionala mi-a venit prin posta o citatie ca am pierdut procesul ( permis de conducere suspendare 90 zile) si acolo scrie ca trebuie sa fac recurs in 15 zile de la comunicare...? (mai mult)
Deci nu inteleg! nu imi merge netul pentru ca nu am flash player. imi puteti da un site de unde il pot descarca? fundicica!
Ajuta chimioterapia la bolnavul cu metastaza cu stare avansata?
Oamenii sunt asa de rai precum par?:((
Imi puteti da si mie va rog toate detaliile posibile despre concertul lui u2 de la munchen pentru ca eu plec si nu prea am multe detalii despre acest concert asa ca va rog cu cat mai repede cu atat mai...? (mai mult)
:) Am si eu nevoie de ajutor :( Stiti unde as putea gasi lantucuri de genu http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://img.auctiva.com/imgdata/0/7/6/3/1/1/webimg/269633981_tp.jpg& imgrefurl=http://cgi.ebay.co.uk/Kitsch-Punk-SCENE-acrylic-Knuckle-Duster-necklace-EMO-/370413584491&...? (ma
Am internet de la Rds nu am avut niciodata probleme happy avand mai multe pc-uri mi-am luat router, nu am avut probleme la conexiune totul mergea ca uns, numai ca de cateva zile se intrerupe coneziunea...? (mai mult)
Cum sa inregistrez de la tv fara TV Tuner? as vrea sa filmez si eu niste desene cum e forumu www.desene.3xforum.ro zice ca foloseste Winfast dati-mi si mie un link de downloadat care sa poata inregistra...? (mai mult)
Luni ma duc la ziua varului meu, implineste 17 ani si nu stiu ce cadou sa ii iau. As dori sa imi dati niste idei de niste cadouri cat mai ieftine si frumoase. FUNDA!
Buna ziua as vrea sa stiu si eu unde trebuie sa bag pinu dupa ce am facut tot ce au scris aici http://www.raiffeisenonline.ro/autentificare.htm am facut cont dar nu stiu cum sa aflu ce suma am in cont si...? (mai mult)
spuneti-mi si mie niste filme cu dinozauri...in afara de jurassic parca 1, 2, 3.
Stiti cumva daca mere sa faci dvd cu jocuri pentru playstation2 care sa mearga. Daca da ziceti-mi si mie cum sau cu ce program.Multumesc!
Ce asteptati, stiind ca nu va veni niciodata?
Care ma ajuti si pe mine sa fac credi's:x plsss [La Imvu] ceva gen 3.000 pls :-* dau funditSa si raman si datoare` cu ce vreti :x
Pe jocul de pe face book numit pet ville se fac copii? am vazut niste paturi de bebe, dar cred ca sunt pentru papusi.
La Singles 2 imi apare eroare si zice ca trebuie sa instalez un driver! Nu stiu cum sa fac! Pls! Fundita! Multumesc!
La Singles 2 imi apare eroare si zice ca trebuie sa instalez un driver! Nsh cum sa fac! Pls! Fundita! Multumesc!
Am cumparat o camera web GEMBIRD CAM44U, am instalat driverele, functioneaza cu softul ei, dar in messenger apare ecranul negru. Am cautat pe net si am vazut ca toata lumea se plange de acest fapt. As...? (mai mult)
Ce soft imi recomandati si mie pentru a crea un toolbar (fara conduit va rog).
Buna :D ma intrebam de ce nu gasesc saitul nou cu actiune drama totala e un joc in care intri in rulote locuri de filmare mi l-a aratat un prieten am cautat unde mi-a spus sa caut dar nu l-am gasit ma...? (mai mult)
am nevoie de ajutor in legatura cu scoala. cine imi poate spune care sunt etapele pentru a face o fisa de lectura pentru. clasa a6-a si la genul epic si si la cel liric? am nevoie pentru ca am cam...? (mai mult)
Mai stiti si alte jocuri? Gen:Burn Buddy, Molehillempire, Miss Bimbo, My free farm...am uitat sa mentionez sa fie cu nivel(cu cont)
Ce crezi ca ar trebui sa mai contina toolbarul asta? http://ieaddons.com/ro/Details.aspx?Id=9940 Are pina acum avertizari meteo si temperaturile pe judete? Idei? Thanks.
Cum dezinstalez NOD 32 de pe calculator?
Mi-am facut un site acum cateva zile cu ajutorul celor de la wordpress si cei cu domeniul co.cc :D Acum am o problema.Cand vreau sa modific linkul la un post(trebuie neaparat sal modific deoarece altfel...? (mai mult)
Stie cineva o coafeza din galati care sa poata veni la domiciliu? am urgenta nevoie
De ce nu merge sa intru pe e-mail? Problema este ca eu mi-am uitat parola si inainte dadeam click pe plicul de la messenger si mergea, dar acum...
Salut am observat ca de ceva vreme majoritatea detectoarelor nu mai functioneaza. am gasit aici http://www.detector-invisible.com/ si http://www.ymsgr.info/ afiseaza rezultatul corect. mai stie cineva alte...? (mai mult)
Cum pot sa scriu un cd(dvd) cu programa nero Burning ROM? Va rog ajutat-ma!
Poate cineva sa imi spuna care sunt castigatorii emisiunii "abcdc", din ultima sambata a lunii iulie? Multumesc
In cateva zile voi iesi cu o fata la un suc. (prima mea intalnire) Si nu stiu cum va trebui sa reactionez, adica nu stiu cum sa ma comport. Nu radeti de mine ca e prima mea intalnire si e normal sa nu...? (mai mult)
Cum pot sa-mi sterg/inchid accountul de pe youtube? mersi anticipat.
La liceu este obligatoriu sa port uniforma?
Buna TPU. Zilele acestea am stat de vorba cu o foarte buna prietena si mi-a spus ca prietenul ei, i-a marturisit ca are dunga rosie pe buletin, exista asa ceva?! Ce vrea sa insemne asta?! Si unde este...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
badriel întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pisici de rasa
Miau mau? Mrrrau!