Cum pot sa vorbesc pe hi5?
Cine poate sa-mi spuna cat costa un ceas de ala care iti arata cate calorii arzi si bataile inimii.Multumesc
Buna:* Voi trece direct la intrebare sora mea de 10 ani este o fire foarte "baietoasa" ca sa zic asa nu stiu cum sa o schimb va rog cateva sfaturi:( fundita>:D
Helooo! Cum sa-mi fac inca o camera in jocul stardoll? Vreau sa-mi imi explicati cum sa o deschid, pentru ca nu reusesc, dar mentionez ca contul mi-a deschis-o acum 2 zile? Dupa 3 zile pot sa-mi deschid...? (mai mult)
Cum pot sa decupez o poza rotun sau oval?
Stie cineva un site pe care sa fie desene dublate in romana?
Ce inseamna Bluetooth enabled PC with USB port?
Se poate termina anul universitar daca platesc ultima rata care trebuia platita cu cateva luni in urma? Daca da examenele cand se pot da. Anul 1 facultate. O zi frumoasa! @};-
Buna, Acum cateva zile am inceput sa-mi fac un site.Am downloadat de la wordpress cea mai noua mersiune 3.0.1 si cu ajutorul celor de la co.cc am reusit sa mi-l fac. Acum insa am o problema.Am gasit...? (mai mult)
Cum se numeste melodia pe care danseaza Mr Bean in filmul Mr Bean in vacanta, melodia era inainte de a canta opera si era intr-un fel de piata. Funda...
BUNA ZIUA...Cine ma poate ajuta am un card SD DE 2 GB si nu pot sterge fotografiile dar nici nu pot pune altele imi spune ca :write-protected Remmuve the write-protection or use another disk...Am incercat? (mai mult)
Exista vreun site in care se vede "Lives Camera" adica o camera de filmat care arata orasul, live, cand merg oamenii... v-ati dat seama ce spun. Imi dati link daca stiti? Vreau in orasul Seattle, Tacoma...? (mai mult)
Salut, ca-ti saci de ciment intra la o fundatie de 60 cm in pamant 60 afara pe o lungime de 12 m si 8 m latime?
Care e diferenta intre curent alternativ si continuu?
Joaca cineva mr detective? la inregistrare imi cere un cod de unde il iau? chiar da bani?
Cum pot sa-mi tin respiratia mai mult sub apa? Depinde de genetic sau de cat de mari plamani ai?
Am facut ieri o comanda pe net si trebuie sa vina prin posta zilele astea.Problema e ca am uitat ca imi expira buletinul astazi.Cum intru in posesia coletului? Ma duc cu buletinul expirat la posta, ca...? (mai mult)
Daca cineva i-ar fi zis babei cum arat, si ea m-a cautat ce ar trebui sa fac in privinta asta ca sa scap?
Vreau si eu niste idei pentru un id, numele meu este Andreea, dar vreau ceva mai nou, care sa iasa in evidenta, ceva care sa contina cuvintele urmatoare " mikotza pinky"; )) sau ceva mai nou...? (mai mult)
Cum se interpreteaza gradele de confort? Confort 1 e mai mare decat 3 sau invers?
Daca AM intrat intr-un gard cu rolele si s-a spart ceva ce sa fac ca sa scap de baba care a iesit si m-a cautat prin cartier :)
Ce cadou sa iau pentru mama mea?
Cum fac sa imi intre pe google chrome cand intru la mail? Sau pe orice site de gen: "http://..."? Nu vreau sa imi mai apara Internet Explorer. Funda:).
Romanii isi fura singuri caciula! Trei milioane de romani asistati social. Majoritatea dintre ei cu vile si masini de lux. Pensionatii pe caz de boala muncesc in strainatate. Orbi care conduc masini! Mii...? (mai mult)
Hei, ce programe de modificat poze imi trebuie pentru a face o revista, cum e asta de exemplu : http://disneychanelmag1.sunphoto.ro/DisneyChanelMag1-NR-08 pls, dau fundita.
mai stie cineva site-uri de genul: http://www.consultanta-seo.ro/? *acest site verifica diverse aspecte ale site-ului adaugat acolo + iti ofera un backlink gratuit, ma intereseaza site-urile romanesti...? (mai mult)
Cum fac sa primesc iar mail-ul pentru confirmarea contului pe TPU.Nu il am nici in inbox, nici in spam. Si nu-mi pot confirma ca sa trmit mesaje.
Sall am un apartament cu 3 camere si vreau sa-l vand cu un miliard jumatate in Mioveni-Pitesti el include toata mobila toate geamurile inclusiv 2 balcoane din termopan 2 bai etc am gasit 2 clienti si zice...? (mai mult)
Ce programe de modificat poze imi trebuie pentru a face o revista? de exemplu ca asta : http://disneychanelmag1.sunphoto.ro/DisneyChanelMag1-NR-07 [ma refer si la scris] :D Ms!
Vreau si eu un model de exercitiu cu necunoscuta "x". Nu ma refer sa imi faceti tema.Am uitat cum se afla dintr-un exercitiu cu paranteze patrate si acolade. Funda daca ma puteti ajuta sa-mi amintesc cum...? (mai mult)
Cum ajung la izvor? cu ce autobuz si/sau metrou? stau in militari (gorjului).
sper de data asta sa apara: deci pana la 5:30 niste persoane au facut galagie la mine la geam(muzica tare in masina, batut in balme, zbierat etc.), daca sun la 112 ce patesc,...? (mai mult)
As vrea un program in care sa cuplez un mp3 si niste poze si nu stiu ce fel de program.Deci cand deschid sa cante si melodia si sa vad si pozele.
Vreau si eu versurile de la melodia "Dan Balan - Justify Sex" Unde le gasesc?
Buna am 14 ani si as vrea niste imagini cu costume de baie, voi ce imi recomandati?
Am si eu o problema cu windows'ul...Imi da eroare la glu32. dll si opengl32. dll cum as putea sa rezolv problema? Care ma ajuta?
Pentru cei care sunt din Bucuresti, as dori o informatie.Cu ce mijloc de transport pot ajunge de la aeroportul Baneasa la Gara Bucuresti? Mentionez ca sa ajung in aeroport la 19:20. V-as multumi...? (mai mult)
Cum pot face un cd boot-abil?
Dintr`o greseala astazi s`a rup acul de la masina de cusut a mamei X_X stiu ca atunci cand v-a vedea sigur iese cu scandal :((. Intrebarea mea e daca acel ac se poate schimba? multumesc
Cat inseamna pretul asta in lei vechi: 2.223,91 RON?
Cum se numea satul unde s-a nascut Ion Luca Caragiale? Am mare nevoi. Dau fundita.
Dati-mi si mie va rog un sit unde pot vedea si eu desenele Big Bad BeetleBorgs.Erau difuzate pe foxkids si erau tare faine, ma puteti ajuta si pe mine va rog dau stelutza :D
Cine imi poate da si mie cateva siteuri de unde pot trimite gratis mesaje in Franta? dau funda
Vreau si eu linck-uri cu desenu` acela "rolie polie olie" Subtitrare in romana. Funda:D.
Cine ma ajuta si pe mine? Peste 20 de zile voipleca la mare...Si as vrea o lista numerotate cu ce sa iau...costum de baie, sampon, etc.Tot ce se poate lua. Multumesc:X
care are bichoni de vanzare va rog mult contactati-ma!
am si eu o intrebare : pe club cooee exista parole sa ai cc sau cp? multumesc!
Stiti un site cu jocuri, teme, si melodii pentru Nokia 5000
Ma joc lady popular si am lv 3 stie cineva cand pun culoare dau pe acoarele si apoi?
Stie careva cum se poate afla numarul care te suna cu privat? daca se poate desigur! dau funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...