Am auzit ca ar exista un spray anti-timiditate, a aparut si in romania? Stiti pe unde l-as putea gasi? Ma panichez foarte usor, desi am 22 de ani... nu pot scapa de timiditate! Am mare nevoie de? (mai mult)
Ce telefon este acesta? Stiu ca e nokia dar ce nokia? http://paul1.sunphoto.ro/Telefon
Funda, de unde pot lua windows nou? si sal instalez, ca cred ca compu are virus si trebuie sa schimb windowsu
Ce telefon e acesta? Stiu ca e nokia dar ce nokia? http://paul1.sunphoto.ro/Telefon
Cand e ultimul episod din A ta pentru totdeauna? Eu stiu ca are 350 de episoade si ca maine ar trebui sa fie, dar maine la 17:30 incepe serialul Zaara.
Cum se numeste melodia care incepe la 2:39 de aici -> http://www.youtube.com/watch?v=K5sA-VZsTpk&feature=related
Cum as putea filma ceva la televizor de pe calculator, in afara de tunner, dvd recorder... tin minte ca era un program PS:Sa nu se vada in reluare si sa inregistrez cat ma tine hardu:D
Caut un film de mult timp, l-am vazut in copilarie era cu un dragon cu o fata (aceasta fata avea o papusa vorbitoare care era intr-un sac) si stiu ca in film mai erau si niste cavaleri si dragonu la sfarsit...? (mai mult)
Vreau si eu un site bun de upload/download sa fie de upload minim 500 mb si download fara limita de persoane. stie cineva unu bun?
Ce trebuie sa fac sa mearga youtube pe lg gt405 zis si veuty smile?
De ce imi apare clepsidra langa sageata de la mouse? imi apare mereu. nu mai dispare. ce pot sa fac?
Buna :D Ma poate ajuta cineva? Cat este costul transportului pe site-ul miniprix.ro ca nu stiu... mersi pentru cei care ma ajuta :-*
Cum imi pot incarca mobilul pe internet? Si in ce pagina Web?
Cum pot sterge niste intrebari pe TPU, pentru ca soramea a intrat si a pus tot felul de intrebari legate de virginitate stupid questions! [funda]
Care este diferenta intre un apartament cu o camera si o garsoniera? mersi;)
Are cineva CD-key la call of juarez? Il vreau si eu!:D
Am cosuri pe fata. am 15 ani...am fost la multi dermatologi da nimic... voi ati avut cosuri? cum le-ati tratat? cu ce produse?
Cum pot ajunge si eu de la drumul gazarului(vigoniei)pana la statia lui 24 la liberty? IMI SPUNETI SI MIE VA ROG FRUMOS!?
Cum pot sa fac jocul asta http://www.youtube.com/watch?v=XbvVYfyaEys&feature=player_embedded
De unde as putea lua si eu fifa 2007 sau 2008 full? sa creez jucatori din astea pls multumesc mult :X
Ajutor! Vreau si eu sa invat sa fluier cu degetele.Ma poate ajuta cineva?
Cum fac in Counter sa nu se mai vada cand schimb arma acea animatie cand o pun in mana, ci sa-mi apara direct in mana? plz help :D
De ce nu joaca Ronaldinho la campionatul mondial de fotbal din Africa de Sud. Nu l-am vazut deloc.Este accidentat? Sau s-a retras?
Azi dimineata cand m-am trezit am inceput sa ma joc NFS undercrover si cand am iesit din el mi-a ramas ecranul mic de vreo 800x-600y sau ceva de genu si nu-mi place iar cand am dat sa dau la propietati...? (mai mult)
Ce inseamna cand ti se zbate ochiul drept?
As dori sa schimb design-ul si platforma pe care este facut magazinul online www.reinstal.ro Va rog sa-mi spuneti ce platforma ar fi mai potrivita pentru un magazin de instalatii termice, instalatii sanitare...? (mai mult)
Stie cineva cum imi sterg contul? mersi mult:*
Buna, Cum pot descarca niste poze de pu un aparat foto HP Photosmart R717? l-am conectat cu pc-ul prin usb dar nu se intampla nimic.
Cate puncte are o vizita? Intreb din nou si din nou si de data asta va rooog raspunsul corect!
Stie careva cum se face un site ca Pandanda care sa nu coste bani? Cu ce programe in afara de Scratch? puteti sa ma ajutati va rog?:D emitza_craiova01 id
Cat costa un gram de aur "pur", 24 de karate? Am un lant si as vrea sa-l vand sau sa-l amanetez
Heloo; x daca am pus intrebari. nu pot sterge din ele? sunt noua p site`u asta. si nu ma prea descurc:D
Dragi prieteni TPU, as vrea sa-mi spune-ti cum pot sa aflu care sunt "inteligentii" care-mi apreciaza raspunsurile cu calificativul Stupid, pentru a le putea multumi si totodata pentru a le cere lamuriri,...? (mai mult)
Cum sa-mi reglez programul? Nu mai pot sa adorm mai devreme de 5-6 dimineata si ma trezesc in jur de 14, efectiv stau de la 3 pana la 6 in pat si nu pot sa adorm. vreau sa ma culc la maxim 2 si sa ma trezesc...? (mai mult)
Cine stie cum se traduce in engleza urmatoarea propozitie: "Singura persoana din fotografie este iubirea mea"?
Am gasit un joc fain pe un traker cu poker (world series of poker 2008) si am vazut ca are o sectiunde multyplayer dc nu vad nici un joc? sa fie ca nimenu il mai joaca? sau trebuie instalat ceva, un fel...? (mai mult)
Era un film care nu ii stiu numele.Era un avion in care intrase o racheta in el. Cu multi lesinati, zburau scaunele. Un om oarecare care avea si el un aeroplan, nu un avion, a condus avionul. Au mai...? (mai mult)
Buna,, dau fundita! nu stii filmu ista in care se rastoarna un tren si el nis nu e rinit dar toti oameniii din tren ii mortii. si el nu o fost niiki odata in boldita?
Care sint jocurile voastre prefferatate? si ce jocuri mi-ati propune mie am 14 ani?
Azi am cules 3 site-uri pe tpu.ro de la useri care vroiau voturi. www.joci.in www.licurici.net www.starzone.eu Am observat ca toate sunt la fel, arata la fel si au acelasi premii. Oare or fi adevarate,...? (mai mult)
Hey v-a salut am si eu o intrebare, care sunt replicile Preotului la Nunta la BISERICA?
Ce inseamna "informatii utilitare"?
Cum sa salvezi poza de pe ww.taaz.com in calculator?
Pe 2 iulie... e premiera twilling.la cinema in Brasov...cam cat ar costa un bilet, stie careva,
Sall, am primit admin pe un server de cs 1.6 pe nume si parola, dar nu stiu cum se pune parola, ziceti-mi si mie plz,
Ma doare capu' - Cand a aparut furculita? :))
Cum pot sa ma retrag de pe TPU? va rog.
De ce nu mere sa instalez Sims 3 :( poate nu l-am descarcat bine dar am postat asa o intrebarede unde pot descarca sims 3 si am lua tde acolo si am asteptat mult timp pana sa se descarce si dau la installer,...? (mai mult)
As avea si eu 2 intrebari legate de IMVU:D 1)Incerc sa fac credit cu invitatii dar nu imi da deloc! De ce?:-? 2)Cum e chestia cu cuponul code ca nu prea inteleg? Ce faci cu el? Unde il pui? Ce se...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutati.Am incercat sa imi instalez yahoo messenger dar de fiecare data la instalare imi da eroare gen c/program files/yahoo/yahoomessenger. exe. Lam instalat si reinstalat de n ori dar...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Smiley
Stii care este numele real al lui Smiley? Dar cate albume a lansat pana in prezent?