Hi TPU! Am si eu o intrebare:copilul din burtica mamicii unde isi face nevoile?:))
Cine imi da njite filme gen:American pie 1, 2, 3, 4, 5;))?
Cand s-a lansat apple iphone?
Am parul cret (baiat) cum as putea sa fac sa nu mai fie in afara de placa pentru ca il folosesc destul de des si incepe sa-mi cada parul (numai cand ma fac cu placa)
Stie cineva daca pot sa vad pe net in ce liceu am intrat? si daca da spuneti-mi si adresa(linkul). Dau funda :*:*. Multumesc
25 de ore de vorbit Un neo-zeelandez de 64 de ani a stabilit recent un nou record mondial la categoria. Timp de 25 de ore, oratorul a vorbit singur, in prezenta trimisilor Cartii Recordurilor, pe...? (mai mult)
am si eu o intrebare. De curand mi s-a spart display-ul la telefon, telefonul e nokia express music 5310, si vreau sa stiu cam cat e un display :|. Sper sa ma puteti ajuta. Multumesc
Stie cine daca autobulele cu destinatia cluj-targu mures opresc in campia turzii?(in centru)
Cine stie cum sa imi fac poza de la profil de la hi5 mare? :) am vazut mai demult la cateva hi5-uri va rog explicati-mi, dau funda :* mss anticipat:*
Daca un prieten imi face chemare in canada am drept de munca acolo?
Buna:) Intrebarea este pentru cei ce cunosc nu vreau raspunsuri la misto;)Deci in irak este razboi? Daca este, in ce zona? Sau niste situri cu date concrete:D mersi anticipat:*
Stimati Experti si Moderatori, de ce aprobati intrebarile idioate? -cum se numeste melodia -cine canta... -dati-mi statusuri -intrebari despre jocurile de pe hi5 si metin2 -cu ce va imbracati... -ce? (mai mult)
Stie cineva cate episoade are triunghiul iubirii? de pe national tv!?
Bine, stiu ca o fundita are 100 puncte, DAR eu am 8720 p., si numai 9 fundite.De unde am asa de multe puncte?
Ce parere aveti despre fostul si regretatul artist pop Michael Jackson? Credeti ca ar fi fost pedofil?
Va rog mult de tot mi-am facut un cont si imi zice sa scriu despre mine dati-mi voi idei ce as putea sa scriu dau funda. merci.
URGENT! Am pus si eu o intrebare la care ma asteptam sa nu mi se raspunda dar astazi dimineata, cand m-am uitat la intrebarile mele ca sa dau fundita la care nu am dat (mentionez ca intrebarea respectiva...? (mai mult)
Cate puncte are o fundita?
Fundita:X:X Ce autor canonic a fost omagiat anul acesta 2010?
Salut, am si eu o rugaminte pentru toti TPU-isti In cateva zile plec in italia imi spuneti si mie ceva jocuri faine dar sa nu aibe cerinte mari... ca gta 4 sau altele... am 1gb ram uite aici o imagine? (mai mult)
Nu stiti serviciul acesta : http://ro.loginreport.com/aboutus este gratuit? pentru ca undeva mai jos scrie ceva de genul:" Cumpararea creditelor Pentru a avea rapoarte avansate, trebuie sa cumperi...? (mai mult)
Daca vreau sa dau un sms in austria.si pers are roamnigul activat.cati centi imi ia? stie cineva?:D
Cum pot sa vad un clip(filmat cu telefonul sau unul de pe youtube) pe un mp4(eu am gama serioux)? trebuie sa-l convertesc sau cum? cum sa fac sa il vad? am cautat programe de convert dar am convertit degeaba...? (mai mult)
BUNA.As vrea sa stiu de la catia ni as putea sa iau proteine pentru sala stiu ca proteinele le gasesc in manacarea de zi cu zii dar pe mine m-ar interesa pentru sala (ex:GFXproteine )de la ce varsta le-as...? (mai mult)
Cu ce program fac conturul unei imagini sa straluceasca? adica decupez o imagine si vreau sa ii fac marginile sa straluceasca, ca o ceata.Cu ce program pot face asta si de unde il pot downloada? mersi
Cum pot activa/dezactiva casuta vocala pe o cartela de Cosmote?
Hai mei ajutati-ma si pe mine cum sterg si eu unele intrebari sau contul?
Pe site-ul asta sunt moderatori sau nu? Dupa cum se vede nu sunt moderatori, scrii o intrebare oarecare si ti-o pune ca si caracter irelevant, jalnic. M-am lamurit.
Am trimis un joc ps2 la un baiat pentru a imi trimite un nintendo ds. le-am pus vineri amandoi odata in posta(asa a spus el ca la pus)astazi (miercuri) la primit insa eu nu am primit nintendo ds pana acum....? (mai mult)
Cine stie sa imi expice cum se fac niste scheme la fifa 08?
Cum pot slabi rapid?
La hi5 la jocul Barn Budy de ce unele conturi au casa pentru. cai bagata in casa unde locuiesti? spuneti-mi
Http://stirileprotv.ro/stiri/international/caz-extrem-de-rar-s-a-nascut-cu-o-masca-din-propria-piele-pe-fata.html. Ce ciudat, nu?
Stiti vreun program care transforma o melodie in negativ? dau fundita;)
Cine imi da si mie un cod pentru decodare Nokia 3220 IMEI:358392001150449...pls (e pentru o pr). fundita :*
Ce inseamna sa treci o melodie pe negativ?
Am pus o intrebare azi, mie imi zice ca am 2 raspunsuri, dar cand vreau sa verific nu imi apare nici unul(doar intrebarea), deci nu mi-a dat nimeni caracter irelevant.imi apare mie gresit sau nu pot...? (mai mult)
Cum pun 2 deejay in acelasi timp la radio? stie careva?
Am o problema cu anumite fisiere, poze, foldere care nu se sterg si nici nu se deschid. e din cauza virusilor sau de ce? stiti vreo metoda cum sa pot sa le sterg...multumesc
Cine stie id-ul Adelei Popescu?
Cum se baga PACH la fifa 2009.Am pach.
Spuneti-mi va rog daca am pus o intrebare anonim mai demult cum pot sa o gasesc?
Neata! am si nevoie de raspunsurile voastre cat mai curand...trebuie sa gasesc orce tine de bufnite(cercei medalion bratari orceee... mai putin pasarea in realitatea, de preferabil sa gasesc in bucuresti? (mai mult)
Cum pot sa sterg virusii din pc`:)?
Am rasp la o intrebare [rasp care mi a fost respins] pentru a 2 a oara desi eu am doar 1 data am rasp. dar acel rasp nu a incalcat nici una din regulamentul sitului. as dori adminul care mi a resp rasp...? (mai mult)
Inainte sa imi instalez noul Windows internetul meu se conecta automat.Acum ca am alt Windows, nu imi mai aparea chestia aia unde sa scriu userul si parola ca sa ma pot conecta la Internet.Nu mai...? (mai mult)
Am si eu niste probleme cu internetul. Dau click pe el si nu imi intra in pagina.Se gandeste dar nu imi intra in pagina. Ajutati`ma!
Hi x) Am net mobil de la orange, cine imi poate spune cum pot sa vad cat consum? Dau FUNDA :]
Cine stie cum se face schema la fifa 08? schema aceea care te lasi intr-o parte? da el piciorul peste mingie dar nu se misca dupa loc. cineva mi-a zis sa pun stop cu c, apoi sa apas pe shift si sa dau...? (mai mult)
Ce site de locuri de munca cunoasteti? site-uri bune si serioase
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!