Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
As dori si eu un program de Nero burning ca sa pot trage niste cd-uri dar nu il gasesc cu parola accea, daca cineva imi poate spune de unde pot lua Nero complet... Ms!
Cat costa un bilet la cinema la filmul "Saga Amurg: Eclipsa"...
Stiti siteul/jocul club penguin? ei bine cine il stie va rog sa-mi raspundeti la intrebare: Cum devin membru? am trecut toate misiunile si tot nu sunt membru.
Stiti jocul club penguin? ei bine cine il stie va rog sa imi raspunda la urmatoarea intrebare : cum devin membru? am trecut toate misiunile si tot nu sunt membru. va rog raspundeti
Cat e temperatura apei la mare?
Stie cineva daca merge telecabina la busteni? Ca plec luni la munte...
Cand este admiterea la liceu si cum pot afla si eu la ce liceu a intrat cineva? Multumesc :D
Am o intrebare: Sunt un model de role Rollerblade http://69.89.31.93/~rollerne/rn2/20080729_rollerblade200807_2.jpg doar ca nu sunt aggressive. Stie cineva cum se numesc? Si unde se gasesc...
Salut, am o intrebare, munca de mecanic auto este murdara, esti mereu murdar, mirosi a vaselina chestii de astea? o meserie urata? De exemplu imi tot zic parintii mei : o sa ai si tu o fata cand...? (mai mult)
Ce imi recomandati intre matematica-informatica simplu si matematica-informatica intensiv engleza?
Buna dimineata! O fundita =? puncte
Apropo de Zuma. aveam un joc gen Zuma numai ca puteam si sa "extrag" bile din lant, nu numai sa "scuip" :)) (doamne ce limbaj. cred ca testerii imi confectioneaza statuie! :D ) Stiti cumva cum se numeste?...? (mai mult)
Va rog ajtati-ma! Cum imi pot inchide contul pe "Small Worlds"? Dau fundita:(
Cum imi pot face un cont pe youtube?
Unde trebuie sa introduk kodul de la ourworld pentru diamante :-? plss sa imi zicka si mie cineva :D
Pe ce data apare cool girl poster? Apare o data sau de 2 ori pe luna? MS
La ce va ganditi cand vedeti o blonda pe strada? preferati blondele, brunetele, satenele sau roscatele? argumentati intrebare pentru baieti multumesc
Cine stie cati km sunt din Bucuresti pana in Valencia (Spania)?
Am o mica/mare problema. De curand am incercat sa intru pe contul meu YouTube si nu prea merge, nu-mi amintesc sa-mi fii resetat parola sau ceva de genu. In plus am incercat toate parolele...? (mai mult)
Dati-mi si mie cateva coduri pentru motorola. Daca puteti un cod pentru volum.Il caut de ceva timp si nu-l gasesc. Pentru raspunsul cel mai bun [Fundita];). Va rog si multumesc anticipat.
Buna:) sunt cam noua pe aici si am cateva intrebari.Am pus mai devreme un raspuns la intrebarea cuiva raspunsul spunea ca s-a aprobat cand m-am intors la intrebare am vazut ca aparuse raspunsul meu dar...? (mai mult)
Nijte site-uri cu jocuri de aventura;) Fundaa` :D
Vreau sa ii trimit o rochita unei tipe. O trimit prin Posta. Dar nu ma pricep. Dupa ce ambalez coletul si scriu expeditor si destinatar, il duc la posta. Si de acolo>? Trebuie sa platesc ceva?
Imi puteti spune exact materiile si numarul orelor pentru. acea materie intr-o saptamana la stiinte sociale? Ce parere aveti despre acest profil?
Imi explica si mie ce inseamna asta : 53 puncte (641 in ultimele 7 zile)?! NU inteleg... am 53 de puncte din care 641 in ultimele 7 zile? cum vine asta?
Cei care aveti jocul Virtua tennis 2009 se poate juca in multiplayer cu un alt prieten?
Imi explicati si mie ce e fundita si la ce foloseste, va rog?
Nu stiu ce sa mai fac. Acum imi apare ca am 5067 puncte(9761 in ultimele 7 zile ). Si eu am 100 si ceva de raspunsuri si scrie ca am 66, am 8 intrebari si imi apar doar 5. Am mai vazut post-uri...? (mai mult)
Buna as dori si eu sa stiu cum e liceul Nicolae Kretzulescu cum sunt profi elevi chestii de genu
Vreau sa ma fac superstar pe stardoll.Am incercat cu telefonul dar cand trebuie sa primesc masaj bara de acolo se incarca pe jumatate si nu mai primesc nimic. Ce sa fac? spuneti-mi si mie cum sa ma fac...? (mai mult)
Cand eram mai mik am vazut un film in care era vorba despre un barbat care fusese crescut de niste mafioti si care lau crescut ca pe un caine iar asta acum era pe mana unor mafioti si facea ravagii....? (mai mult)
Cum pot afla cate minute mai am avand in vedere ca am abonament la vodafone?
Am si eu o intrebare: la mate-info la ce dai teza?
Ce nume as putea sa-mi pun la hi5? Ceva mai deosebit:d! Vreau niste exemple:). P. S. ma cheama Andreea;)
Cum se numeste programul cu care a editat clipul la inceput? pana la 0:04? http://www.youtube.com/user/bubzbeauty?blend=1&ob=4#p/u/1/2yVpTaiEI5o
am si eu o problema:de 2 zile nu imi mai apar puncte in plus deloc(acum am 10017 ca si marti), desi am mai primit 2 fundite, am mai raspuns la vreo 3-4 intrebari, am mai pus 3 intrebari. Voua...? (mai mult)
Cum sa fac sa imi apara albumul de fotografii pe profilulu de hi5 si sa il vada toti utilizatorii dar atunci cand sa vada pozele sa fie privat si sa le poate vedea doar prietenii.Astept raspuns tnks.
Am o problema legata de TPU: de vreo 2 zile nu mi se mai acumuleaza punctele desi eu raspund la intrebari. Este vreo problema cu situ?
Este vreo problemă cu site`ul? De ceva timp, tot am doar 103 răspunsuri, 29 de intrebări.Cred că acum trebuia să am peste 120 de răspunsuri şi peste 30 de intrebări. La voi e la fel? O...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie niste site-uri pe care am tv online? Adica sa vad programe tv pe calculator! Multumesc anticipat!
Salut, am o problema si sper ca ma puteti ajuta. Am un monitor Philips 190S pana acum mi-a mers bine nu am avut nici o problema cu el, dar de ieri au inceput sa aparea niste dungi albe punctate si...? (mai mult)
Cum se instaleaza un plug-in pe wordpress?
Ce taxe rutiere sunt in urmatoarele tari: Ungaria, Slovenia, Italia, Franta, Croatia, Austria, Germania si Elvetia? Multumesc.
Cum pot afla preţul acestor caiete şi cum le pot comanda? http://www.ngpb.ro/produse/u427_82/caiete_benson_collection_fruits_a5_80_file.html. Merci!
Funda! Cei din tudor argezi, clasa a 9-a, mate-info au de dimineata sau dupa-amiaza orele?
Salutare la toata lumea.Sunt nou pe sit si vreau sa va intreb ce este floarea de nu ma uita, si unde se gaseste ca pentru mine este foarte important sa stiu
Am o nedumerire de ce fotbalul romanesc e varza. unde nationala e de alta data? unde e steua care invinso in 86 pe barsa. unde-i craiova, rapid, dinamo.de ce suntem sutem asa varza ce trebuie sa facem...? (mai mult)
Vreau sa ma duc la un liceu la profilul mate-info si nu stiu la ce se dau teze.Imi puteti spune si mie?
Ajutor! Dau funda:deci, mie imi plac foarte mult animeurile, insa nu m-am mai uitat de vreo cateva luni decat la inuyasha si am cam uitat multe din animeurile mele preferate, este adevarat ca nici nu...? (mai mult)
As vrea sa gasesc site-uri in legatura cu oferte si cazari la Baile Felix! Ofer funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
A walk to remember
Te consideri un adevarat fan al filmului de dragoste A walk to remember?Te provocam sa rezolvi cat de bine poti urmatorul test!