TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Informaţii Utilitare

Informaţii Utilitare

• 2403
  • 2404
  • 2405
  • 2406
  • 2407
Noname_6326
în 4 Iunie 2010 | Noname_6326 întreabă:

Am dat fundita altcuiva din greseala nu celui care vroiam:D:(se poate face ceva? vreau neaparat sa dau fundita celui care merita pentru ca m-a ajutat raspunsul lui foarte mult:(>

8
Răspunde Raportează
Gabbitzu
în 4 Iunie 2010 | Gabbitzu întreabă:

Salut am avut 2 probleme legate de jocuri... prima problema a fost ca nu mai stiam sa instalez jocul ALPHA PROTOCOL rma urmi l-am instalat am terminat, , nu chiar " urmeaza a 2 problema...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
PinkPoison
în 3 Iunie 2010 | PinkPoison întreabă:

Caut un tatuator (cu experienta) in Iasi... O recomandare va rog! Multumesc:-*

4
Răspunde Raportează
myshleanka
în 3 Iunie 2010 | myshleanka întreabă:

Fratilor dati'mi un link cu hack 4story pentru pietre lunare sau de luna nu stiu sigur cum se numesc... plz repede mersi

8
Răspunde Raportează
boooooring
în 3 Iunie 2010 | boooooring întreabă:

Cum imi pun o poza cu mine pe profilul pagini de hi5?

3
Răspunde Raportează
mymy
în 3 Iunie 2010 | mymy întreabă:

Sal nu stiu ce tampenie am facut ca-mi apere scrisul mic pe site-ul asta ! ce sa fac? ajutati-maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

4
Răspunde Raportează
beautiful
în 3 Iunie 2010 | beautiful întreabă:

Am branula in mana dreapta si nu pot face nimic si sunt tare plictisita ce pot face?

5
Răspunde Raportează
corina88
în 3 Iunie 2010 | corina88 întreabă:

Buna am si eu o intrebare daca am inceput scoala de soferi pe data de 15 iunie 2010 si am terminato pe data de data de 3 noiembrie 2009, de cand imi este valabila scoala de cand am inceputo sau de cand...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
superpissy40
în 3 Iunie 2010 | superpissy40 întreabă:

Eu am 45, 5 kg.Sunt grasa? Parintii mei zic ca nu.Eu zic ca sunt grasa. Dar voi? Am doar 11 ani.

14
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Iunie 2010 |

Ce inaltime corespunde 5, 1?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Iunie 2010 |

Stie cineva un club de baschet, handbal sau tenis de camp in constanta gratuit? Multumesc anticipat

1
Răspunde Raportează
ake007
în 3 Iunie 2010 | ake007 întreabă:

Rezultatele cautarii pentru "Care sunt cele mai avantajoase tarife, la cartela, pentru a suna in strainatate? Serviciul Roaming de la Cosmote este valabil doar pentru Abonament? Mi-am bagat nasul la ei...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Sniper10
în 3 Iunie 2010 | Sniper10 întreabă:

Cine poate sa ma ajute sa gasesc pe cineva stiindui doar numarul de telefon adica sa ii aflu adresa sau ceva de genul? daca poate cineva sa ma ajute plss add st_gabriel22@yahoo.com

2
Răspunde Raportează
Num3Ascuns
în 3 Iunie 2010 | Num3Ascuns întreabă:

As vrea si eu o imagine pentru desktop, imi plac acestea cu peisaje, cu pomi in margine si un drum la jumatatea imaginei EX: http://windowsgeek.info/wp-content/uploads/2010/03/Spring_alley.jpg cel care...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
sever
în 3 Iunie 2010 | sever întreabă:

O bunica romanca, calatoreste cu nepotelul de 3 ani, nascut in Italia (are certificat de nastere romanesc si pasaport romanesc)din Italia in Romania! De ce acte are nevoie bunica, pentru a putea aduce...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Duhovnicul
în 3 Iunie 2010 | Duhovnicul întreabă:

De ce mama dracului imi tot apare porcaria aia cu IAB romania studiul pentru nu stiu ce reclame? Am tot dat "nu multumesc" si tot nu am scapat de ea.

13
Răspunde Raportează
Luv you
în 3 Iunie 2010 | Luv you întreabă:

Din minut in minut ini apare sa completez un fel de chestionar, http://www.esurveyspro.com/Survey.aspx?id=f25dedd2-2179-4064-8c72-9c3fef57027c& referral=tpu pot sa fac ceva in legatura cu asta,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Iunie 2010 |

Cu ajutorul carui soft pot deschide sau transforma fisiere tip (arc)?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Iunie 2010 |

De ce n-ati vrea sa traiti in Romania, tara tuturor posibilitatilor? Tara contrastelor? Tara aberatiilor? Cit cistiga un medic rezident care are sase ani de facultate? Nu conteaza. Te angajezi femeie de...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Nane
în 2 Iunie 2010 | Nane întreabă:

Cine stie cand apare rds&rcs in dragasani? m-ar interesa internetul de la ei.

2
Răspunde Raportează
Lavu
în 2 Iunie 2010 | Lavu întreabă:

Nu inteleg faza cu fundita! ce'i cu fundita aia?:))) toti "imi dai fundita?" sau "dau fundita pentru raspuns" numa fundite visez:)) ce'i cu ea?:))[sunt noua:D]

15
Răspunde Raportează
mary9014
în 2 Iunie 2010 | mary9014 întreabă:

Se poate sterge o intrebare de pe tpu?

4
Răspunde Raportează
elena_8069
în 2 Iunie 2010 | elena_8069 întreabă:

imi poate spune si mie cineva cate gari are londra si care sunt acelea? si cum pot sa ajung din londra in orasul colchester, essex? adica de unde iau trenu sa ceva de genu... pentru ca nu am? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Miha
în 2 Iunie 2010 | Miha întreabă:

Help! d unde pot lua si eu referate in engleza despre lucruri paranormale?(fantome, levitatie, hallween, vampiri, zombi, lucruri d genul)funda:)

5
Răspunde Raportează
roxyroxy_5043
în 2 Iunie 2010 | roxyroxy_5043 întreabă:

Buna:* am auzit ca photoshop-ul nu se poate lua de pe net e adev?:D si daca nu. de unde il pot downloada?:) sau macar cu ce program pot face si eu asa?:D http://constanteanul.info/wp-content/uploads/2010/02/photoshop_layers.jpg fundita:*...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
...:::are a princess in a big world:::...
în 2 Iunie 2010 | ...:::are a princess in a big world:::... întreabă:

Cand bag cardul de memorie de la telefon in calculator imi merge da nu imi merge sa mai bag nimic in el imi da : remove the write-protesction or use onother disk ce as putea sa fac ca sa-mi mearga din nou?...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
claudiea79
în 2 Iunie 2010 | claudiea79 întreabă:

As vrea sa ma lase ancutza2 in pace sa nu imi mai scrie. cum sa scap de ea? administratorii saitului vad anuntul? cum o pot bloca?

7
Răspunde Raportează
krin
în 2 Iunie 2010 | krin întreabă:

Buna seara, am o intrebare putin cam retorica insa nu ii stiu raspunsul.:( Cind intru la mine in profil si apoi la Punctaje... acolo imi arata puncte pentru raspunsuri folositoare, nefolositoare.etc...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
MiReLa_3183
în 2 Iunie 2010 | MiReLa_3183 întreabă:

Cat costa o revista click pofta buna?

5
Răspunde Raportează
Num3Ascuns
în 2 Iunie 2010 | Num3Ascuns întreabă:

De o luna am primit http://www.microsoft.com/genuine/downloads/validate.aspx?PartnerID=107& LegitCheckError=3 de la micosoft ceea ce mi-a schimbat calculatorul cum pot scapa de acesta fara sa reinstalez...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Iunie 2010 |

Ce vreti sa stiti despre calculator? (seriozitate)

7
Răspunde Raportează
daniela_7403
în 2 Iunie 2010 | daniela_7403 întreabă:

Am auzit azi ca cica poti sa-ti faci cartea verde(green card USA), cum nu stiti? am gasit un sait ceva cu loteria dar n-am reusit sa fac pana la urma, ajutati-ma daca stiti, si pentru ce anume se face...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Num3Ascuns

Am mozilla firefox si cand vreau sa deschid o noua fereastra(new tab)(apas pe "+" acela)imi intra pagina de start de la mozilla iar eu vreau sa imi apara google.

12
Răspunde Raportează
laurra06
în 2 Iunie 2010 | laurra06 întreabă:

Buna am si eu o problema la jocul sims 2 Nightlife, incerc sa downloadez de pe un site obiecte pentru casa, le pun unde trebuie, insa cand intru in joc si vreau sa le vad nu imi apar.Ma pute'ti ajuta?

4
Răspunde Raportează
Num3Ascuns

Cum sa fac sa dau pe un folder click doar o data, sa nu mai dau dublu click?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Iunie 2010 |

Cine a fost la Castelul Dracula? V-a speriat ceva?

10
Răspunde Raportează
AmyGrigoriu
în 2 Iunie 2010 | AmyGrigoriu întreabă:

Daca vreti un cod webkinz va dau eu este d4urgnd3 daca nu merge inseamna ca un om care la vazut la folosit eu nu am nevoie webkinz fiindca am 15. www.webkinz.com

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Iunie 2010 |

Nu pot vizualiza paginile de pe tup din cauza unui chestionar pe care, daca nu doresc sa il completez, reapare la fiecare deschidere de pagina! Voi cum va descurcati?

15
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Iunie 2010 |

Spuneti-mi si mie cum pot sterge o intrebare?

6
Răspunde Raportează
gabriel10
în 2 Iunie 2010 | gabriel10 întreabă:

Care joaca ikariam? Sa ma ajute cu niste chestii?

1
Răspunde Raportează
cornculapte
în 2 Iunie 2010 | cornculapte întreabă:

Ce cadou ai putea sa-i faci unei profesoare de sport in jur de 50 de ani, avand in vedere ca e genul mai comod, practic, deci chestiile ornamentale sau bijuteriile ies din discutie? E diriginta mea si...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Iunie 2010 |

Sunt doua fabricute de pantofi la Husi. Nu ma refer la Husana, fiindca aceasta nu are puncte de desfacere. Stiti cumva cum se numesc si care le este adresa, programul de lucru?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Iunie 2010 |

Cine poate sa-mi trimita gta vice city pe mess jocul, dau funda 100%

1
Răspunde Raportează
andreiskate
în 2 Iunie 2010 | andreiskate întreabă:

Cum imi fac cont la tech decl live?

2
Răspunde Raportează
Gabry
în 1 Iunie 2010 | Gabry întreabă:

Am nevoie de putin ajutor pentru mama: Pe 2 iunie circula metroul?

6
Răspunde Raportează
Stefania
în 1 Iunie 2010 | Stefania întreabă:

Deci la hi5 nu intele ceva. MI-am facut mai multe albume si la una singura am "Numa te miri:-*" in fine.Deci eu vreau sa imi schimb numele la acest album fara sa sterg pozele:(. Cum sa schimb numele...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
ady_2621
în 1 Iunie 2010 | ady_2621 întreabă:

Ce scuze stiti pentru a ma invoi si eu vineri de la munca? Deci de la munca da? Fara scutiri medicale, mi-a murit pisica sau matusa, ca nu tine. Cea mai buna scuza primeste fundita...deci sa va vad.

8
Răspunde Raportează
DyaNa1337
în 1 Iunie 2010 | DyaNa1337 întreabă:

Buna all, urmeaza o intrebare pentru gameri : exista vreun cheat/hack la wow, care poate sa duplice iteme, sau sa-ti dea arme de dream(sa inlocuiesti ale arme), sau orice altceva care te ajuta si pare...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
valentinho
în 1 Iunie 2010 | valentinho întreabă:

Salut tuturor! Am o imprimanjta hp deskjet d4360 si imi trebuie draiverele de instalare, imi puteti spune si mie niste situri cu draivere hpdeskjet d4360? Si sa-mi spuneti si mie cum o instaley ca eu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DyaNa1337
în 1 Iunie 2010 | DyaNa1337 întreabă:

Buna all, urmeaza o intrebare pentru gameri :P exista vreun cheat/hack la wow, care poate sa duplice iteme, sau sa-ti dea arme de dream(sa inlocuiesti ale arme), sau orice altceva care te ajuta si...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
  • 2403
  • 2404
  • 2405
  • 2406
  • 2407
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Alexandra123s
    trimisă acum 12 ore

Alexandra123s întreabă:

Iată că, prin mila Celui de Sus, am pășit cu toții în pragul anului 2026. Spuneți dară, cu inimă deschisă: ce gânduri mari și ce rânduieli aveți pus- au la cale pentru acest nou soroc? ...? (mai mult)
    19 răspunsuri
  • T0T
    trimisă acum 8 ore

T0T întreabă:

De ce campurile cu lungime de unda mai mică au o precizie mai mare pe suprafețe? De exemplu, ca să scriu pe un disc, folosind o rază de lumină albastră îmi poate crea formațiuni mai mici pe disc...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • AndreoviciDarius
    trimisă acum 21 ore

AndreoviciDarius întreabă:

Buna lume, aveti idee cum pot face bani online rapid?
    14 răspunsuri
  • Bataiewwe
    trimisă acum 10 ore

Bataiewwe întreabă:

La munca vouă v a dat cineva cu pumnul în umăr? Eu îl. Am pe unu care când ma prinde mai îmi da câte un pumn ce sa fac?
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.657
  • Întrebări: 3.954.705
  • Răspunsuri: 17.665.585
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Citate

Citate

Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului

Start quiz
Categorii
  • 652.093 Adolescenţi
  • 55.618 Afaceri & Financiar
  • 22.877 Artă şi Cultură
  • 72.887 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.117 Carieră
  • 20.367 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.407 Conversaţii