Am dat fundita altcuiva din greseala nu celui care vroiam:D:(se poate face ceva? vreau neaparat sa dau fundita celui care merita pentru ca m-a ajutat raspunsul lui foarte mult:(>
Salut am avut 2 probleme legate de jocuri... prima problema a fost ca nu mai stiam sa instalez jocul ALPHA PROTOCOL rma urmi l-am instalat am terminat, , nu chiar " urmeaza a 2 problema...? (mai mult)
Caut un tatuator (cu experienta) in Iasi... O recomandare va rog! Multumesc:-*
Fratilor dati'mi un link cu hack 4story pentru pietre lunare sau de luna nu stiu sigur cum se numesc... plz repede mersi
Cum imi pun o poza cu mine pe profilul pagini de hi5?
Sal nu stiu ce tampenie am facut ca-mi apere scrisul mic pe site-ul asta ! ce sa fac? ajutati-maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Am branula in mana dreapta si nu pot face nimic si sunt tare plictisita ce pot face?
Buna am si eu o intrebare daca am inceput scoala de soferi pe data de 15 iunie 2010 si am terminato pe data de data de 3 noiembrie 2009, de cand imi este valabila scoala de cand am inceputo sau de cand...? (mai mult)
Eu am 45, 5 kg.Sunt grasa? Parintii mei zic ca nu.Eu zic ca sunt grasa. Dar voi? Am doar 11 ani.
Ce inaltime corespunde 5, 1?
Stie cineva un club de baschet, handbal sau tenis de camp in constanta gratuit? Multumesc anticipat
Rezultatele cautarii pentru "Care sunt cele mai avantajoase tarife, la cartela, pentru a suna in strainatate? Serviciul Roaming de la Cosmote este valabil doar pentru Abonament? Mi-am bagat nasul la ei...? (mai mult)
Cine poate sa ma ajute sa gasesc pe cineva stiindui doar numarul de telefon adica sa ii aflu adresa sau ceva de genul? daca poate cineva sa ma ajute plss add st_gabriel22@yahoo.com
As vrea si eu o imagine pentru desktop, imi plac acestea cu peisaje, cu pomi in margine si un drum la jumatatea imaginei EX: http://windowsgeek.info/wp-content/uploads/2010/03/Spring_alley.jpg cel care...? (mai mult)
O bunica romanca, calatoreste cu nepotelul de 3 ani, nascut in Italia (are certificat de nastere romanesc si pasaport romanesc)din Italia in Romania! De ce acte are nevoie bunica, pentru a putea aduce...? (mai mult)
De ce mama dracului imi tot apare porcaria aia cu IAB romania studiul pentru nu stiu ce reclame? Am tot dat "nu multumesc" si tot nu am scapat de ea.
Din minut in minut ini apare sa completez un fel de chestionar, http://www.esurveyspro.com/Survey.aspx?id=f25dedd2-2179-4064-8c72-9c3fef57027c& referral=tpu pot sa fac ceva in legatura cu asta,...? (mai mult)
Cu ajutorul carui soft pot deschide sau transforma fisiere tip (arc)?
De ce n-ati vrea sa traiti in Romania, tara tuturor posibilitatilor? Tara contrastelor? Tara aberatiilor? Cit cistiga un medic rezident care are sase ani de facultate? Nu conteaza. Te angajezi femeie de...? (mai mult)
Cine stie cand apare rds&rcs in dragasani? m-ar interesa internetul de la ei.
Nu inteleg faza cu fundita! ce'i cu fundita aia?:))) toti "imi dai fundita?" sau "dau fundita pentru raspuns" numa fundite visez:)) ce'i cu ea?:))[sunt noua:D]
Se poate sterge o intrebare de pe tpu?
imi poate spune si mie cineva cate gari are londra si care sunt acelea? si cum pot sa ajung din londra in orasul colchester, essex? adica de unde iau trenu sa ceva de genu... pentru ca nu am? (mai mult)
Help! d unde pot lua si eu referate in engleza despre lucruri paranormale?(fantome, levitatie, hallween, vampiri, zombi, lucruri d genul)funda:)
Buna:* am auzit ca photoshop-ul nu se poate lua de pe net e adev?:D si daca nu. de unde il pot downloada?:) sau macar cu ce program pot face si eu asa?:D http://constanteanul.info/wp-content/uploads/2010/02/photoshop_layers.jpg fundita:*...? (mai mult)
Cand bag cardul de memorie de la telefon in calculator imi merge da nu imi merge sa mai bag nimic in el imi da : remove the write-protesction or use onother disk ce as putea sa fac ca sa-mi mearga din nou?...? (mai mult)
As vrea sa ma lase ancutza2 in pace sa nu imi mai scrie. cum sa scap de ea? administratorii saitului vad anuntul? cum o pot bloca?
Buna seara, am o intrebare putin cam retorica insa nu ii stiu raspunsul.:( Cind intru la mine in profil si apoi la Punctaje... acolo imi arata puncte pentru raspunsuri folositoare, nefolositoare.etc...? (mai mult)
Cat costa o revista click pofta buna?
De o luna am primit http://www.microsoft.com/genuine/downloads/validate.aspx?PartnerID=107& LegitCheckError=3 de la micosoft ceea ce mi-a schimbat calculatorul cum pot scapa de acesta fara sa reinstalez...? (mai mult)
Ce vreti sa stiti despre calculator? (seriozitate)
Am auzit azi ca cica poti sa-ti faci cartea verde(green card USA), cum nu stiti? am gasit un sait ceva cu loteria dar n-am reusit sa fac pana la urma, ajutati-ma daca stiti, si pentru ce anume se face...? (mai mult)
Am mozilla firefox si cand vreau sa deschid o noua fereastra(new tab)(apas pe "+" acela)imi intra pagina de start de la mozilla iar eu vreau sa imi apara google.
Buna am si eu o problema la jocul sims 2 Nightlife, incerc sa downloadez de pe un site obiecte pentru casa, le pun unde trebuie, insa cand intru in joc si vreau sa le vad nu imi apar.Ma pute'ti ajuta?
Cum sa fac sa dau pe un folder click doar o data, sa nu mai dau dublu click?
Cine a fost la Castelul Dracula? V-a speriat ceva?
Daca vreti un cod webkinz va dau eu este d4urgnd3 daca nu merge inseamna ca un om care la vazut la folosit eu nu am nevoie webkinz fiindca am 15. www.webkinz.com
Nu pot vizualiza paginile de pe tup din cauza unui chestionar pe care, daca nu doresc sa il completez, reapare la fiecare deschidere de pagina! Voi cum va descurcati?
Spuneti-mi si mie cum pot sterge o intrebare?
Care joaca ikariam? Sa ma ajute cu niste chestii?
Ce cadou ai putea sa-i faci unei profesoare de sport in jur de 50 de ani, avand in vedere ca e genul mai comod, practic, deci chestiile ornamentale sau bijuteriile ies din discutie? E diriginta mea si...? (mai mult)
Sunt doua fabricute de pantofi la Husi. Nu ma refer la Husana, fiindca aceasta nu are puncte de desfacere. Stiti cumva cum se numesc si care le este adresa, programul de lucru?
Cine poate sa-mi trimita gta vice city pe mess jocul, dau funda 100%
Cum imi fac cont la tech decl live?
Am nevoie de putin ajutor pentru mama: Pe 2 iunie circula metroul?
Deci la hi5 nu intele ceva. MI-am facut mai multe albume si la una singura am "Numa te miri:-*" in fine.Deci eu vreau sa imi schimb numele la acest album fara sa sterg pozele:(. Cum sa schimb numele...? (mai mult)
Ce scuze stiti pentru a ma invoi si eu vineri de la munca? Deci de la munca da? Fara scutiri medicale, mi-a murit pisica sau matusa, ca nu tine. Cea mai buna scuza primeste fundita...deci sa va vad.
Buna all, urmeaza o intrebare pentru gameri : exista vreun cheat/hack la wow, care poate sa duplice iteme, sau sa-ti dea arme de dream(sa inlocuiesti ale arme), sau orice altceva care te ajuta si pare...? (mai mult)
Salut tuturor! Am o imprimanjta hp deskjet d4360 si imi trebuie draiverele de instalare, imi puteti spune si mie niste situri cu draivere hpdeskjet d4360? Si sa-mi spuneti si mie cum o instaley ca eu...? (mai mult)
Buna all, urmeaza o intrebare pentru gameri :P exista vreun cheat/hack la wow, care poate sa duplice iteme, sau sa-ti dea arme de dream(sa inlocuiesti ale arme), sau orice altceva care te ajuta si...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
AndreoviciDarius întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate
Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului