TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Informaţii Utilitare

Informaţii Utilitare

• 2413
  • 2414
  • 2415
  • 2416
  • 2417
anonim_4396
în 12 Mai 2010 |

Ce sa fac sa mi se indeplineasca o simpla dorinta, aceea de a gasi cartea de religie ca am pierdut-o!

9
Răspunde Raportează
muzicagratis
în 12 Mai 2010 | muzicagratis întreabă:

Unde credeti ca vom ajunge ca tara? Care ne va fi viitorul.Care ar fi solutia.Astept Raspunsurile Voastre! http://MuzicaGratis.Tk

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Mai 2010 |

Buna! De cand eram mica, daca dorm ziua o ora - doua, pentru ca vin de la scoala obosita si vreau sa ma odihnesc putin. Cand ma trezesc imi este rau.simt ca nu mai sunt in stare sa fac nimic, am stari...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
jensen
în 12 Mai 2010 | jensen întreabă:

Va mai deranjez o data! Acuma pe 17 mai, am proces (amenda + permis si m-i s-a dat si dovada de circulatie pana la finalizarea procesului), si nu stiu ce o sa mi se spuna acolo, ce o sa se discute!...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
claudiea79
în 12 Mai 2010 | claudiea79 întreabă:

Am si eu o intrebare; cum pot sa gasesc adresa sau numarul de telefon al unei persoane careia ii stiu doar numele si orasul. unde ii gasesc numarul de telefon?

9
Răspunde Raportează
vanceaoana
în 12 Mai 2010 | vanceaoana întreabă:

Cine stie cum pot sa fac niste pampoane pentru majorete?

15
Răspunde Raportează
wannabe
în 12 Mai 2010 | wannabe întreabă:

Care sunt regulile din DOOM2? Unde as putea gasi reguli din DOOM2 ce tine de norme lingvistice? stiti vreun site?

2
Răspunde Raportează
DeeDee007
în 12 Mai 2010 | DeeDee007 întreabă:

Care ma poate ajuta cu, caracterizarea personajului principal dn Balta Alba? azi o sa dau teza si nu am gasit nicaieri. :(

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Mai 2010 |

Va ofer un mesaj de pe net. "Cineva trimite un mail care are niste pantofi rosii care danseaza(sau fara pantofi). E o muzica foarte frumoasa.In mail sunt oferite multe cantece. NU DESCARCA NIMIC! *Este...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Mai 2010 |

Mi-am facut recent blog be Wordpress si nu am avut inca timp sa ma obisnuiesc cu toate 'utilitatile' site-ului. Am nevoie de ajutor cu schimbarea titlului. Unde trebuie sa intru? Am incercat mai peste tot,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
~ Renata ! - ElectroGirl °•°
în 12 Mai 2010 | ~ Renata ! - ElectroGirl °•° întreabă:

Stie cineva cu ce se pot scoate petele de fond de ten de pe haine?! :(. Multumesc.

4
Răspunde Raportează
Alexandra9647
în 12 Mai 2010 | Alexandra9647 întreabă:

De curand mi-am facut cont pe deviantART si am remarcat ca nu pot pune la iconita de profil decat poze foarte mici de 50x50 si de maxim 15KB. Acestea sunt destul de usor de gasit doar ca eu sunt fana Robert...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
gianys75
în 12 Mai 2010 | gianys75 întreabă:

Cum pot schimba adresa url la un site?

5
Răspunde Raportează
gianys75
în 12 Mai 2010 | gianys75 întreabă:

Stie cineva de ce google a banat siteul www.nod-32.ucoz.org? si daca da cum pot sa-l indexez iar?

3
Răspunde Raportează
kthalyna
în 12 Mai 2010 | kthalyna întreabă:

Cum se poate ajunge de pe Aleea Privighetorilor la sectia 19 de Politie? Niste autobuze ceva va rog?:(

1
Răspunde Raportează
jensen
în 12 Mai 2010 | jensen întreabă:

Am saptamana viitoare proces din cauza unei amenzi + suspendarea permisului si as vrea sa stiu daca pierd procesul (amenda sigur cred ca trebuie sa o platesc), mi se scade la jumate pretul amenzii daca...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
xside16
în 12 Mai 2010 | xside16 întreabă:

Ce este un tehnician operator de calcul, cu ce se ocupa?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Mai 2010 |

Mi-am pierdut certificatul de nastere? Ce sa fac? Unde trebuie sa merg? :D Multumesc!

9
Răspunde Raportează
jensen
în 11 Mai 2010 | jensen întreabă:

Cine imi da si mie un link de descarcat la melodia alex si connect-r - direct din ghetto?, mersi!

1
Răspunde Raportează
Majj
în 11 Mai 2010 | Majj întreabă:

Ce inseamna internet banking? Concret, va rog:D

3
Răspunde Raportează
emilia21
în 11 Mai 2010 | emilia21 întreabă:

Cum pot afla numarul de telefon, daca cunosc numele complet si strada unde locuieste, va rog dati-mi niste sfaturi.multumesc

7
Răspunde Raportează
Lacramioara_6794
în 11 Mai 2010 | Lacramioara_6794 întreabă:

Imi poate spune si mie cineva pe scurt despre ce este vorba in catrea 5 saptamani in balon de jules verne?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Mai 2010 |

Cati km sunt de la Husi la Vaslui?

9
Răspunde Raportează
dodorina
în 11 Mai 2010 | dodorina întreabă:

Cum fac sa blochez un clip pe youtube? o colega m-a rugat sa ii blochez clipul in care ea apare si a fost postat de un alt coleg fara stirea ei.pls HELP!

4
Răspunde Raportează
strunf
în 11 Mai 2010 | strunf întreabă:

Cum se poate modifica un text din adober reader

2
Răspunde Raportează
Lacramioara_6794
în 11 Mai 2010 | Lacramioara_6794 întreabă:

Hei! imi puteti da si mie un exemplu de problema foarte foarte grea la mate despre un triunghi dreptunghic (sa se poata rezolva cu ajutorul teoremei inaltimii, pitagora si teoremei catetei). Multumesc!...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
cornculapte
în 11 Mai 2010 | cornculapte întreabă:

Era un citat gen 'Diferenta dintre un sclav si (...) e ca sclavul face ce i se spune, iar (...)'. Nu stiu exact, dar ceva in genul era. Il stie cineva? Am 'gugaluit' ieri toata ziua si nu l-am gasit.? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
cornculapte
în 11 Mai 2010 | cornculapte întreabă:

Daca il spal de mana cu apa la o temperatura de peste 40 de grade, bumbacul intra la apa, nu? Ca mi-ar cam conveni, dar nu vreau sa bag masina de spalat cu o singura bluza si m-am gandit s-o spal de...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Pana
în 11 Mai 2010 | Pana întreabă:

Ce inseamna "je suis posé"?

8
Răspunde Raportează
friends
în 11 Mai 2010 | friends întreabă:

Sunt somnambula ce pot face? Si stati sa va spun si ce am facut :Intr-o noapte am luat patuta/plapuna in spate si am mers in bucatarie cand bunica mea m-a intrebat ce fac am zis ca nimic m-a dus inapoi...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
Dragosgan
în 11 Mai 2010 | Dragosgan întreabă:

De ce cred atatia oameni in existenta lui Dumnezeu? Esxista atatea dovezi concrete si clare impotriva teoriei creationiste si a lui Dumnzeu si presupusa existenta a sa.De pilda vreau sa iau exemplu spusele...? (mai mult)

29
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Mai 2010 |

Vreau sa imi cumpar ceva de pe internet prin intermediu cardului. Cum se procedeaza? Ce informatii trebuie sa dau si ce nu?

2
Răspunde Raportează
je
în 11 Mai 2010 | je întreabă:

Mai este activa firma SC Utilaj Transport SA Bucuresti? Daca da, stie cineva unde este sediul social? Multumesc...

3
Răspunde Raportează
Stefania
în 11 Mai 2010 | Stefania întreabă:

Imi spune si mie cineva ce machiaj se potriveste la cei cu ochii verzi-albastrui, adica ce culoare de machiaj? Si ce nuanta de ruj?

5
Răspunde Raportează
SweeTLemon
în 11 Mai 2010 | SweeTLemon întreabă:

HELP pls...Am windows XP si de azi dimi nu stiu ce s-a intamplat dar nu mai pot intra pe nici o partitie a hardului.Intru un MyComputer si daca vreau sa intru pe C imi apare "Choose the program u want to? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Pr@jYTuRyC@_DuLkE
în 11 Mai 2010 | Pr@jYTuRyC@_DuLkE întreabă:

Ce ati face in situatia mea? pentru ca nu am luat niste reviste la bio trebuie sa fac o plansa mi-am cumparat atlas insa dupa profa a zis ca putem sa ducem si o floare daca nu vrem sa facem plansa. Insa...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
niku_3941
în 11 Mai 2010 | niku_3941 întreabă:

Ce site-uri de magazine de marfa eftina cunoastiti de compiutere, tv?

3
Răspunde Raportează
Emrys
în 11 Mai 2010 | Emrys întreabă:

Incepand cu 27 Mai si mai exact pe 11 Iunie, atatati focul Fortunei si accedeti pentru totdeauna la bogatia si siguranta atat de mult visate! Domnule Stan, In timp ce ma aflam adancita in studiul...? (mai mult)

52
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Mai 2010 |

Hey...Folosesc MyPlayer pentru filme, dar ceea ce nu stiu e cum sa fac scrisul mai mic.Help me pls :|

2
Răspunde Raportează
danielacs
în 10 Mai 2010 | danielacs întreabă:

Cine imi zice si mie unde sa pun un anunt pe internet gratis? Va tog ca am nevoie urgent! mersi

15
Răspunde Raportează
Shuellen
în 10 Mai 2010 | Shuellen întreabă:

Imi puteti spune si mie mai multe detalii despre o scoala catolica? Diferente m-ar interesa.Cum se comunica, cum sunt profesorii, elevii.As dori foarte mult sa stii va rog:X

1
Răspunde Raportează
cretzufinish
în 10 Mai 2010 | cretzufinish întreabă:

Am o cantitate mare de argint. Nu va ganditi ca sunt bogata, nu toate sunt intregi. De la un timp nici cele mai frumoase nu le mai port, preferand mai mult gablonturile si tinichelele, asortate tinutei....? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
yoyoooxd
în 10 Mai 2010 | yoyoooxd întreabă:

Am o intrebare legata de netul pe mobil.Sunt pe vodafone.Pana acum o saptamana netul imi mergea perfect, nu aveam probleme cu el.Acum, imi spune "serviciu indisponabil". Si am datele acelea care ar trebui...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Diva
în 10 Mai 2010 | Diva întreabă:

In conditiile in care am ramas in urma cu materia si vacanta de vara se ia pe 12.06.2010 profesorii au voie sa mai predea la clasa inca o saptamana?

6
Răspunde Raportează
Dominicc
în 10 Mai 2010 | Dominicc întreabă:

Am auzit ca domeniul sau subdomeniul tk ar fi gratuit. asa este? as vrea si eu sa imi fac siteul cu domeniul asta tk. este bun de ceva? care este siteul de inregistrare pentru tk? ca sa imi fac domeniu voi...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
alice16
în 10 Mai 2010 | alice16 întreabă:

Va rog ajutati-ma! stiu ca a mai fost pusa intrebarea aceasta de mai multe ori, dar nu le mai pot gasi. Cum pot sa-mi sterg contul TPU?

3
Răspunde Raportează
nicoleta_9130
în 10 Mai 2010 | nicoleta_9130 întreabă:

Baietii ce parere aveti despre fetele care prea se imbraca exagerat?

3
Răspunde Raportează
LoveMusic
în 10 Mai 2010 | LoveMusic întreabă:

Am RANK 221 (din 53333). La ce se referă? Observam că Brigaela, care e foarte avansată pe TPU, are 1 din 53333. Până la urmă nici din regulament pe care l-am studiat, nu am priceput mare lucru.LA...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Stefania
în 10 Mai 2010 | Stefania întreabă:

Ceaoo! La lb romana dau teza miercuri si nu inteleg nimica acolo unde trebuie sa analizezi cuvinte si sa scrii cazurile de exemplu: Nominativ, Dativ, Genitiv, Acuzativ etc. Imi explica si mie cineva...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
EUSIATIT
în 10 Mai 2010 | EUSIATIT întreabă:

As intreba useru care mi a respins rasp la intrebarea referitoare la asociatia TATA de ce? nu a fosr ub\n raspuns trivial n am vb urit nu am facut reclama. Intrebarea de ce, as dori raspuns /poate reuseste...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
  • 2413
  • 2414
  • 2415
  • 2416
  • 2417
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Alexandra123s
    trimisă acum 20 ore

Alexandra123s întreabă:

Iată că, prin mila Celui de Sus, am pășit cu toții în pragul anului 2026. Spuneți dară, cu inimă deschisă: ce gânduri mari și ce rânduieli aveți pus- au la cale pentru acest nou soroc? ...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • pityyy16cm
    trimisă pe 1 Ianuarie

pityyy16cm întreabă:

Buna lume, aveti idee cum pot face bani online rapid?
    18 răspunsuri
  • T0T
    trimisă acum 16 ore

T0T întreabă:

De ce campurile cu lungime de unda mai mică au o precizie mai mare pe suprafețe? De exemplu, ca să scriu pe un disc, folosind o rază de lumină albastră îmi poate crea formațiuni mai mici pe disc...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • Bataiewwe
    trimisă acum 18 ore

Bataiewwe întreabă:

La munca vouă v a dat cineva cu pumnul în umăr? Eu îl. Am pe unu care când ma prinde mai îmi da câte un pumn ce sa fac?
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.657
  • Întrebări: 3.954.718
  • Răspunsuri: 17.665.675
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Resedintele de judet ale Romaniei

Resedintele de judet ale Romaniei

Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!

Start quiz
Categorii
  • 652.093 Adolescenţi
  • 55.618 Afaceri & Financiar
  • 22.877 Artă şi Cultură
  • 72.887 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.117 Carieră
  • 20.367 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.408 Conversaţii