Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 10 Ianuarie 2026 sunt:
in curand ar trebui sa ma mut in cartierul militari, pe strada basmului. Este ceva de stiut rau despre acest cartier, s-au intamplat cazuri grave gen violuri, omoruri sunt mukti rromi ( pentru...? (mai mult)
Maine mai e greva la R. A. T. B? Spuneti-mi va rog, am nevoie de aceasta informatie in seara aceasta! Scuzati-ma daca s-a mai pus intrebarea! Dar vreau sa stiu neaparat! Va multumesc!
Plzzz help! Stie cineva daca pot sa comand de la Wal-Mart (de pe site-ul lor)? Adica sa ajunga in Romania... Aveti site-ul mai jos... http://www.walmart.com/
Vreau sa mi fac o a 2 a pagina de mess cum procedez? pe p[rima mi a facut o o prietena acum vreau sa mi fac eu una ma ajuta cineva? dar cu pasi marunri.asa ca la cl 1 a merci
Aceasta intrebare este pentru baieti.Pe voi cum v-ar putea cuceri o fata si cu ce? Dau fundita:*
Nu mai stiu sa imi schimb parola la mess:( help me! cum procedez?
Ce buchete primavaratice si originale mi-as putea face pentru nunta?
Cine stie sa pună poze pe google imagini? Mă ajută cineva? Vă rog frumos!
De unde pot sa descarc si eu filmul " Alexandru Macedon "? Nici macar nu stiu daca exista un film cu numele asta... dar asa mi-a spus profu' meu de istorie. E putin cam dus... a spus ca ne pune note, daca? (mai mult)
care este cea mai buna facultate de medicina din Transilvania...Va rog, niste detalii despre ea daca puteti. Multumesc!
Mi-a fost sparta parola de messenger si as dori sa stiu cum a fost posibil.As vrea sa vorbesc cu o persoana care se pricepe haker, daca exista. v-as fi profund recunoscatoare.
Stie cineva despre ce este vb? http://www.youtube.com/watch?v=TdXRgsRJ1Hc& feature=related http://www.youtube.com/watch#! v=lhuH5UUf5k8& feature=related http://www.youtube.com/watch?v=K0oemPZpyaQ&...? (mai mult)
Hei. cine a mai fost la sanitari? :D ce sfaturi si ce trucuri puteti sa-mi spuneti? multumesc anticipat, fundita
Cum se suna cu numar ascuns? Se poate da si SMS cu numar ascuns? Daca da, cum?
Cum sa folosesc daemon tools? Multumesc anticipat!
Se apropie pastele, odata cu el si menstruatia mea. am uzit ca nu e bine sa marg la biserica... voi ce ziceti?
Imi spuneti si mie va rog unde gasesc un cnp ca sa imi activez oferta orange young?! :) mss mult!
am o intrebare: acum e post. e ultima saptamana. am intzeles ca duminica nu se mai impartasa(adica de pasti-ca sa ma spovedesc). eu tin post de luni, adica de la inceputul saptaminii si am intzeles...? (mai mult)
Voi credeti ca un baiat care mereu:vine pe une esti si tu, iti zambeste-cateodata te ignora..., ii stralucesc ochii daca il priveste inapoi, mereu este in prejurimea ta, nu se uita la alte fete? (mai mult)
Cum imi schimb numele pe mess si sa apara si la ceilalti noul nume al meu? Multi fac asa, si imi apare sa dau accept la noul lor nume. Eu cum sa fac?
Daca tot mai multi useri se declara iritati de postarile anonime, nu credeti ca ar fi bine sa nu mai raspundem la intrebarile care indeplinesc cumulativ urmatoarele trasaturi: 1. sunt postate anonim;...? (mai mult)
Cdum sa-mi fac aliass la Yahoo Massenger? plz help!
sall imi poate spune cineva ce semnifica prescurtarile de la dvd-ram ( daca puteti dati cate mai multe explicatii) plz :D Viteza DVD-R: 22x Viteza DVD+ R: 22x Viteza DVD-RW: 6x Viteza DVD+ RW:...? (mai mult)
Tu ce faci cu uleiul uzat? Stiti unde se arunca uleiul din tigaie dupa o friptura facuta acasa? Chiar daca nu facem foarte des friptura, cand o facem, aruncam uleiul folosit in chiuveta, nu-i asa?...? (mai mult)
Nu dati cu pietre in mine! Pun intrebarea asta pentru a doua oara. Cine poate sa-mi spuna un Link cu semnul de circulatie "Atentie betivi"? Vreau numai o poza.
Cum pot ajunge la hotel marriot cu ratb sau metrou din zona diham/pantelimon... dau fundita.
Daca trimit din strainatate in Romania o scrisoare fara sa cunosc codul postal, numai satul comuna strada si numele, ajunge la destinatie? Sau ajunge la gunoi?
Cit e ora in australia?
De ce,, mult" nu are forma pentru gradul superlativ relativ? (adica cel mai mult)
Sunt casatorita, prin multe probleme de casnicie am trecut cu sotul meu.Acum "2" ani am intalnit pe cineva care ma ajutat sufleteste f mult, mi-a schimbat total viata, e o adevarata iubire d. t. p. d....? (mai mult)
Cum se poate scrie cu diacritice (romanesti) in word? Exceptand varianta cu insert pentru ca nu am diacritice romanesti printre optiuni. Am inteles ca trebuie din calculator setat ceva la tastura, poate...? (mai mult)
Cum pot sa editez un cult si sa-i pun anumite culori si poze? (Intrebare pentru. cei care au cont pe VampireFreacasa.com)
Ce oferte sunt cu mai multe minute internationale? La cartela de Orange(4 euro) care e cea mai buna oferta si cate minute are? Dar cartelele cu nr. Cosmote? Ce oferte au in legatura cu asta? Multumesc anticipat!...? (mai mult)
Am nevoie de un driver bun pentru placa de sunet si de video pentru calculatorul meu, va rog, poate ma puteti ajuta. :) multumesc.
Am niste probleme, iar ma intorc cu acel baiat. Azi dupa scoala am mers cu fetele in oras si l-am intalnit si era inca cu doi prieteni de-al lui.Am trecut pe langa el era de 1m distanta intre noi...? (mai mult)
As vrea si eu niste melodi gen spike Guess Who dar sa nu fie cu unele injuraturi, dar sa fie dar sa se auda bipp. Ce melodi imi sugerati si de unde pot sa le iau fara injuraturi?
Cum scap de petele de pix, de pe haine? :|
Care este diferenta dintre mov si violet?
Salutare.Cand vreau sa deschid unele filme de pe you tube cu telefonul imi spune EROARE DE EXPIRARE.Ma puteti ajuta. Ce trebuie sa fac?
Site de ***! Mi-au respins intrebarea : Dc nu trebuie sa turnam un lichid fierbinte intr-o sticla rece (aveam mare nevoie la fizica) pe motiv ca are caracter irelevant :| poate reusiti sa-mi raspundeti...? (mai mult)
As dori sa imi dati o idee despre ce proiect sa fac la fizica, cu motorase, beculete, etc. Dau fundita daca iau 10 la proiect.
Heelp :-s. am nevoie de niste informatii. adica vreau sa stiiu c examene s dau la sf clasei a 8a in 2011.adica in liceu nicolae tointza ce examene credeti ca se dau in 2011? puteti sa aflat niste informatii...? (mai mult)
Am si eu o mare problema...am incercat intr-una sa imi instalez "Windows live messenger" dar nu merge deloc. Ce windows trebuie sa ai, conteaza asta? Niste linkuri m-ar ajuta enorm.Am facut si curat in? (mai mult)
Ce ati putea spune despre cei din guvernamant?:)) Ce definitie le-ati gasi?
Cine a batut pe cine la Wrestlemania 26?
Spuneţim şimie cateva Site de Chat. Vă mulţ mult?
Pot viziuona file de pe youtube pe mobil dar imi merge sacadat.Stie cineva niste setari sau ceva de genu sa nu mai mearga sacadat?(sunt pe orange)Dau fundita
Putem sterge intrebarile de la sectiunea ~Intrebari favorite~? Daca da, cum?
Cum pot seta Google.ro ca default search engine in Firefox in detrimentul lui Google.com? Ma refer la casuta din dreapta sus.
Ce parere aveti despre fetele din ziua de azi.Acuma toate au fite, pretenti nu sunt serioase singere. Daca le spui daca vor sa se combine cu tine iti rad in nas. Macar sa spuna "nu" si atat nu sa-ti...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RuxandraBrojboiu întreabă:
Frank51 întreabă:
Mustafaonur1997 întreabă:
BogdanIon întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pizza
Te numeri printre multitudinea de fani ai pizzei din intreaga lume? Hai sa vedem daca stii mai multe despre ea decat cum sa o mananci cu pofta! :-)