Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 11 Ianuarie 2026 sunt:
Ce fac daca am uitat adresa de email
Se poate downloada de pe net o carte?:-? Sau se pot citi pe net carti?:D
Deci eu mi-am downloadat YouTobeDownloader pentru a descarca videoclipurile de pe YouTobe si nu stiu cum sa-l folosesc...:d Ma ajutati si pe mine pas cu pas? :)...Ms!:-*
De la un tip calculatorul meu merge foarte, foarte greu cum sa il fac sa mearga mai repede? Ar fi o solutie sa sterg din jocuri, filme sa las memoria mai libera dar nu e multa ocupata nici macar...? (mai mult)
Care este fotbalistul cu cele mai multe goluri in uefa Champions league?
Am un pc asus si am internet prin telefon mobil cu 3G. si de cateva zile nu mai are aceeasi viteza, , am schimbat windows-ul si tot asa merge. Stiti vreun program pentru viteza la internet prin usb sau...? (mai mult)
Imi explica si mie cineva daca am temperaturile normale pentru un PC si ce inseamna mainboards? Daca nu le am favorite pentru PC cum as putea sa le scad? Mai jos linkul catre imagine l-am scanat cu Hardware...? (mai mult)
Care dintre fetele de pe UPT ar fi in stare sa sacrifice o pasare de curte ori un animal, care dintre voi a mai facut-o?
Oare IQ-ul este influenţat de alcool? După ce am servit un pahar de whisky (fără gheaţă că nu mai sunt ţurţuri ) şi m-am uitat în oglindă, am văzut că IQ-ul meu arată mult mai bine. Voi...? (mai mult)
Care stie sa fac ip si port forward la router ajutati-ma plizzz:(:( urgenttt
Am Microsoft Office 2007. V-as ruga frumos sa-mi spuneti, daca stiti, de unde pot lua separat pachetul pentru limba romana, cu diacritice si tot ce mai e nevoie? Va multumesc anticipat
Ce inseamna OMG, tot aud de aceasta denumire si stiu de ce sa o leg.
Cand cade pastele pe 14 aprilie?
De pe cat pana pe cat tine vacanta de Paste?
Pe ce data cade Pastele anul acesta? Am nevoie urgent va rog,
Stiti un program usor de editat poza care ofera posibilitatea editarii unei imagini din computer asfel incat poza sa para facuta in creion(ca un desen)
Cate ore petreci in fata calculatorului.Este bine sau rau sa stai mai mult? Cu ce va petreceti timpul liber?
Cu ce echipa tineti din campionatul nostru dar din cele straine?
A avea si eu o intrebare.Eu vreau sa ma uit pe net la TV, ce ar trebui sa fac sa ma uit de exemplu pe calculator la "Kanal D"etc.Va rog vreau sa ma uit pe net la "Kanal d" etc.Multumesc la...? (mai mult)
Exista vreun site de pariuri online unde pot face o depunere prin sms?
Buna as vrea sa stiu ce versiune pentru javascript imi trebuie pentru a vedea filme pe internet, de ex: State de Romania nu il pot vedea fara javascript.Si de unde il pot descarca? Mersi
Cum pot afla cine mi-a dat "calificative" la raspunsurile mele, si cum pot sa stiu cate raspunsuri folositoare, stupìde si asa mai departe am?:) Multumesc
Care este formula metrului cub? si cum transform m2 in metrii cubi? stie careva?
As vrea si eu sa stiu cum imi pot schimba parola la id? Va multumesc!
Cu ce sa-mi hranesc papagalul meu jako spuneti-mi va rog si cum sa-l dezvat sa muste
Cum se face la scoli pana la urma anul acesta? Se mai face a9-a in la aceeasi scoala in care am facut a 8-a? Sau mergem la liceu...
Stiti cumva daca glucoza pe care o gasim in magazin sub forma unor tablete de ciocolata ingrasa? Care e diferenta daca mananc 100g glucoza ori 100g cioco? Stiu ca e buna si pentru prevenirea febrei...? (mai mult)
Cine imi poate da o explicatie? Bunicul mea a decedat pe 12-06-2009 iar mama mea l-a visat intr-o noapte unde o suna pe bunica mea dar raspundea mama, iar el intreba de nepoti(daca sunt sanatosi) si ii...? (mai mult)
La ce folosesc punctele obtinute pe TPU?
Cum se instaleaza tv online. recunosc ca nu le prea am cu navigatul pe net, o fac la plesnala; daca ma poate ajuta cineva. Sa fiti binecuvantati; Adrian din Cluj.
Cum se cheama melodia asta?
Are cineva un cont care merge pe webkinz? daca mil scrie ii voi da parola la cel mai tare joc
Este semnal orange in Paltinis?
Cum as putea sa-mi bag internet pe mobil fara sa platesc daca se poate sa-mi ziceti :o3, am un lg cookie
Cum pot sa sterg raspunsurile pe care le-am trimis
Salut, ma ajutati sa editez un text in Word astfel incit textul pe foaia A4 sa fie divizat in doua coloane, si dupa sa'l printez.(imi trebuie pentru a printa o carte)
Http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/890007/60-pe-loc-la-scoala-de-manelisti/ Uite ca astora nu le mai trebuie multa scoala ca sa cante. Costel"Pavarotti" cand s-a dus sa se inscrie la o preselectie...? (mai mult)
Vreau si eu un cont gol la finallongju2 servere sunrise plz ca eu nu stiu sa fac
Cum ajung la COMPLEX EUROPA cu masina pers., care este adresa, au preturi bune?
cum pun o melodie in ppt? un mp3 spre exemplu? multumesc!
Cum se pune o melodie pe profilul de hi5 dar care doar sa se auda si sa nu se vada unde e?
Ce echipa de la Dansez pentru Tine te-a impresionat cel mai mult?
De ceva timp nu mai pot descarca nimic de pe internet ma ajuta cineva? please?
Cum se pune muzica pe un proiect powerpoint? Va rog, e urgent.Multumesc anticipat.
Ce programe aveti in pc ?
Ce programe aveti in pc?
Care este cel mai vizualizat videoclip de pe YouTube in 2009?
Imi spuneti si mie filme de comedie?
In care tari se poate calatori cu buletinul? Conform unei stiri din 2006, in urmatoarele tari se poate calatori cu buletinul:Austria, Belgia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia,...? (mai mult)
Ce va place asa de mult la filmul"AVATAR">?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
Aurel100009 întreabă:
mateia821 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nina Dobrev
Ai urmarit-o interpretand roluri precum Elena Gilbert sau Mia Jones? Dar cat de multe lucruri stii despre omul Nina Dobrev?