| AnubisTheGod a întrebat:

sunt sportiv de perfomanta.Practic cam de 2 ani sport, iar datorita unor schimbari in viata mea sociala.Mananc foarte mult ceareale (Nesquick de ex), si ciocolata pentru ca simt ca am nevoie de dulce aproape mereu.Masa calda, mananc doar piept de pui si o salata.Intrebarea este, acele cereale si ciocolata ingrasa cu adevarat? Adica nu 100 grame pe luna cum mai noi zic toti specialistii ca tot ingrasa...Multumesc pentru raspuns.

Răspuns Câştigător
| al3xander a răspuns:

Daca zici ca tu faci sport de performanta (sunt curios ce sport) nu te ingrasa, ba chiar dimpotriva ai nevoie de ele ca sa iti dea energie.

| AnubisTheGod explică (pentru al3xander):

Box.Asa ma gandeam si eu ca fiind sportiv n-ar trebui sa ingrase ca nu sunt ca aia care stau toata ziua pe scaun si se mira de ce se ingrasa...

| al3xander a răspuns (pentru AnubisTheGod):

Eu fac ciclism de obicei, si merg pe drumuri de munte si de asemenea mananc o gramada de ciocolata dar nu ma ingras deloc, numai zic ca mananc si tot felul de porcarii de la mcdonald's. si da aia saracii care stau toata ziua pe un scaun si tin dieta ca sa slabeasca si eventual cea mai mare performanta de-a lor este ca au urcat scarile pana la etajul 2 iti dai seama ce creier au. numai bine, mersi de funda!

| AnubisTheGod explică (pentru al3xander):

N-ai pentru ce, o meriti.Gandesti la fel ca mine, ii normal ca daca cel mai mare efort e sa te ridici dupa telecomanda, sa te ingrasi dupa niste ciocolati.Dar acum dupa ce prostii vorbesc astia, devii elefant in 2 luni.Numai bine!

3 răspunsuri: