TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
c0pil1n
în 15 Aprilie 2021 | c0pil1n întreabă:

Ce parere aveti despre Eneba? Merita sa cumperi jocuri de pe acel site? Daca aveti alte site- uri as dori sa lasati aici un mesaj si as dori si cateva recomandari de jocuri. Merita sa imi cumpar pubg?...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Ana2323
în 15 Aprilie 2021 | Ana2323 întreabă:

Bună. De fiecare dată când vreau să-mi pun un server de discord pe disboard, imi apare "The invite of this server is invalid or has expired". Știți care ar putea fi problema?

1
Răspunde Raportează
Jognwickk
în 15 Aprilie 2021 | Jognwickk întreabă:

Care sunt raspunsurile de la testul teoretic de condus de pe sv DooM Romania FiveM?

1
Răspunde Raportează
Seful251
în 15 Aprilie 2021 | Seful251 întreabă:

Am si eu o intrebare, daca ma poate ajuta cineva, chiar nu stiu ce sa fac in momentul de fata. Am un laptop destul de bun si ieri imi mergea bine in jocuri era in regula fps multe, iar azi dupa ce am...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonimusFTW18
în 15 Aprilie 2021 | anonimusFTW18 întreabă:

Cum sa descarc minecraft pe iPhone? Orice versiune, nu contează. funda

2
Răspunde Raportează
Extr3meLife
în 15 Aprilie 2021 | Extr3meLife întreabă:

Mai deci eu chiar aș aprecia daca cineva chiar ma ajuta sa rezolv aceasta problema.Am un ps4 Slim din decembrie 2019 și de curând am primit un disk de GTA V cadou, îl bag în PS 4 și se instalează...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Fashionista10
în 14 Aprilie 2021 | Fashionista10 întreabă:

Cine poate sa se joace acum Sniper Clash 3D?

0
Răspunde primul Raportează
djdjdj
în 14 Aprilie 2021 | djdjdj întreabă:

Salut, stiti vreun metin2 populat?

2
Răspunde Raportează
Adrian_Doaga_2001
în 14 Aprilie 2021 | Adrian_Doaga_2001 întreabă:

Salut TPU! Vreau si eu sa stiu cum fac oamenii chestille alea pe minecraft gen sa le apara intr- un colt pe ce apasa ei de exemplu(w, a, s, d- LMB- RMB caps)vreau si eu sa stiu cum pot face chestia asta...DAU...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Adrian_Doaga_2001
în 14 Aprilie 2021 | Adrian_Doaga_2001 întreabă:

Salut TPU! Vreau si eu un raspuns de ce nu mai merg jocurile de pe aceste site https://resursecs.com/cs- merdiso- 1.html mai ales acesta care l- am trimis vreau si eu o intrebare, am incercat sa instalez...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
TC_Cosmin_1997
în 13 Aprilie 2021 | TC_Cosmin_1997 întreabă:

Cumpar cont pe Goalunited, are cineva?

1
Răspunde Raportează
Vectra343
în 13 Aprilie 2021 | Vectra343 întreabă:

Salut, am și eu o problema cu GTA5, mereu când întru în el și dau pe Story Mode, se incarca puțin după care ma scoate din joc și nu îmi apare nicio eroare, ma puteți ajuta?

6
Răspunde Raportează
maxtersup
în 13 Aprilie 2021 | maxtersup întreabă:

Stie cineva daca poti da /replacenear 60 crimson_planks air intr-un command block? Incerc sa fac un server de minecraft pentru un prieten si m-am blocat aici.

0
anonim_4396
în 12 Aprilie 2021 |

Cum as putea șterge un cont de Call of duty mobile? De mai bine de 1 an încerc să găsesc răspunsul la întrebarea mea, însă fără rezultat. Dacă știe cineva, sa îmi spună și mie cum pot ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
MardaleGabriel
în 12 Aprilie 2021 | MardaleGabriel întreabă:

Salut TPU, cred ca toti stiti jocul minnecraft nu? Faza e asa. Am jucat niste pvp cu auto- clicker si dupa m- am bagat pe single. Am observat ca trebuia sa dau drag- click ca sa pot pune itemele m- am...? (mai mult)

0
Pandel0123
în 12 Aprilie 2021 | Pandel0123 întreabă:

Cine imi poate da si mie niste nume sau unul singur pentru un netherite shovel? (Minecraft)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Aprilie 2021 |

Buna TPU! Vreau sa-mi cumpar si eu un controller pentru pc si nu stiu ce sa-mi iau. Daca ma puteti ajuta? Vreau sa fie de tip ps 4, pana in 100 lei si de preferat wireless

3
Răspunde Raportează
CozmaL
în 12 Aprilie 2021 | CozmaL întreabă:

Cum fac să nu îmi mai dispară bara de jos de pe minecraft? Adică tot dispare și când îmi iau un item apare. Am apăsat pe alt1 și tot nu merge. Ce să fac? (mi- am pus modul xray pe minecraft ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
eijibanana75
în 12 Aprilie 2021 | eijibanana75 întreabă:

Hei! Vreau să știu și eu ceva. Dacă îmi piratez un joc pentru Xbox 360 de pe xbox360.gamespy este posibil să se întâmple ceva cu consola mea?(în gen să se strice, virusesze sau ceva de genul)....? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Yohei
în 12 Aprilie 2021 | Yohei întreabă:

Salut! Am si eu o intrebare, in pubg mobile, daca telefonul are 90hz si nu are 90 fps, se poate cumva sa aiba 90 fps? Gen cum e la one plus 7, are ecran de 90hz si merge 90fps, eu am un Huawei p40...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
GRYM2
în 12 Aprilie 2021 | GRYM2 întreabă:

Cum pot sa extrag banii din balanta de pe steam inapoi pe card ca am o suma maricica si as dori sa o transfer pe card inapoi?

1
Răspunde Raportează
Mihai2001ionut
în 12 Aprilie 2021 | Mihai2001ionut întreabă:

De ce maxinfinite a renunțat la seria de far cry 5 sa o mai continue? Îmi doream să văd până la final tot jocul. Cei care ați fost acum 3 ani în timpul liveul- ui lui maxinfinite de ce s- a oprit...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
empr3ss
în 12 Aprilie 2021 | empr3ss întreabă:

Cum pot face rost de mai multe arme pe metin2 in afara de cele de la shop? De exemplu Sabie Sangeroasa. Ajutati-ma va rog!

3
Răspunde Raportează
necunoscuta123
în 12 Aprilie 2021 | necunoscuta123 întreabă:

Mi-am transferat contul de free fire pe Africa acum o săptămână am primit codul... Si încă nu m-a băgat. În cât timp ma baga?

0
anonimbuc21
în 11 Aprilie 2021 | anonimbuc21 întreabă:

Salutare. O întrebare am și eu pentru cei ce joaca la loto polonia 20/80. Puneți cifrele după o strategie sau va uitați pe tabel?

1
Răspunde Raportează
Alxxxxx
în 11 Aprilie 2021 | Alxxxxx întreabă:

De ce nu ma lasa ca sa cumpar skinuri de pe steam? Am bagat azi 5 euro si am facut lvl 1 si imi zice ca momentan contul dumneavoastra nu are acces la piata comunitara, ceva de genul...

2
Răspunde Raportează
agafite93
în 11 Aprilie 2021 | agafite93 întreabă:

Cine ma pote ajuta la test hades Romania roleplay?

0
IonutValeriu
în 11 Aprilie 2021 | IonutValeriu întreabă:

Ce jocuri frumoase stiti? De care odata ce te apuci, sa nu iti vina sa te mai lasi? Nu conteaza genul si mmorpg, si shooter, orice fel, doar sa fie foarte fain si sa evoluezi constant in el. In afara...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Aly11316
în 11 Aprilie 2021 | Aly11316 întreabă:

Dacă bag cardul pe FRE FIRE si plătesc, pot să il scot dupa joc? Pentru a preveni plati nevoite

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Aprilie 2021 |

Se joacă cineva PUBG ca sa facem echipa din data de 16- 17 april? Atunci pentru că îmi cumpăr Ipad PRO si am un avantaj in joc cu 90 FPS. Sau ce jocuri online va jucați de obicei pe Android si ...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Aprilie 2021 |

Cine vrea să joace League of Legends cu mine?

6
Răspunde Raportează
Fashionista10
în 11 Aprilie 2021 | Fashionista10 întreabă:

Cine vrea sa se joace ninja Clash heroes cu mine?

3
Răspunde Raportează
GhitaAndrei2000
în 10 Aprilie 2021 | GhitaAndrei2000 întreabă:

Salut, mie pe minecraft(tlauncher) mi se incarca greu chunkurile, mentionez ca joc survival multiplayer cu aternos, dar si pe single player face la fel.Ce pot face ca chunkurile sa se incarce mai...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Iris123
în 10 Aprilie 2021 | Iris123 întreabă:

Salut! Acum muuulta vreme, inainte de 2010, avea vara- meu un joc primit de la o revista cu CD- uri (cred). Parca se numea Magic World. Oricat l- as cauta pe net, nu- l gasesc si m- a lovit nostalgia. ...? (mai mult)

0
Adrian_Doaga_2001
în 10 Aprilie 2021 | Adrian_Doaga_2001 întreabă:

Salut TPU! Vreau si eu niste jocuri free pe steam asemanatoare ca call of duty cold war, dau funda!

4
Răspunde Raportează
LaurAndreii
în 10 Aprilie 2021 | LaurAndreii întreabă:

Jocul gta 5 a fost "FREE" si a inceput sa fie cu hackeri codari, nenorocitii ataca playeri fara frica ca primesc ban. Ce fac? Degeaba instalez OBS si filmez, ca ei pleaca de pe sesiune si daca primest...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
LaurAndreii
în 10 Aprilie 2021 | LaurAndreii întreabă:

Salut TPU, in legatura cu jocul ala CS GO, de ce dragon lore e 2000 euro? Cine ar da atat pe un skin? Ce iti aduce mancare sau face de gatit? Wtf bai frate, atat valoreaza un skin? :)) Doar intreb ca...? (mai mult)

20
Răspunde Raportează
Anonim2452333312
în 9 Aprilie 2021 | Anonim2452333312 întreabă:

Salut TPU, astazi mi- am facut si eu un cont de paysafe si am incarcat 50 de lei pe el si am vrut sa- mi cumpar un joc pe steam si nu a mers, scria ca sesiunea de plata a expirat si eu tot dadeam incontinuu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Lucian154
în 9 Aprilie 2021 | Lucian154 întreabă:

Buna, mi-am instalat azi cs go și tot primesc eroare dsetup.dll și launcher dll când dau play, ajutați-mă.

3
Răspunde Raportează
PetrusEmanuelMihai
în 9 Aprilie 2021 | PetrusEmanuelMihai întreabă:

Buna TPU, ce este CODEX? La unele jocuri vad la progresul de instalare scris mare colorat codex.

1
Răspunde Raportează
Viperamin322
în 9 Aprilie 2021 | Viperamin322 întreabă:

Salut TPU! As dori sa imi schimb placa video la PC.Am un procesor Intel i5 7400f si 16gb ram.Momentan am un radeon rx550.Ce placa video ar trebui sa imi cumpar?

2
Răspunde Raportează
Intrebare50
în 9 Aprilie 2021 | Intrebare50 întreabă:

De ce nu ma lasa sa maresc timpul in cs go Btw am folosit comanda mp_timelimit 30 in consola dar nu merge. :(((

1
Răspunde Raportează
Mihai2001ionut
în 9 Aprilie 2021 | Mihai2001ionut întreabă:

Puteți să îmi spuneți dacă există diferență de grafică între far cry 5 și far cry new dawn? Eu unul nu cred că sunt diferențe de grafică plus că far cry new dawn este continuarea lui far...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
DenisIonut01
în 8 Aprilie 2021 | DenisIonut01 întreabă:

Buna, este careva de joaca jocul Darkorbit? Am o problema la clientul lor de joc (aplicatia lor) cand doresc sa sar prin portal dintr- o harta in alta dureaza cam 7 secunte pana sa treaca prin portal...? (mai mult)

0
Alxxxxx
în 8 Aprilie 2021 | Alxxxxx întreabă:

Cum pot avea skinurile de pe hellcase si pe csgo? Ca am cateva dar nu stiu cum sa fac.

4
Răspunde Raportează
18danielu
în 8 Aprilie 2021 | 18danielu întreabă:

Salut TPU, incerc sa gasesc un joc asemanator cu candy crush dar care are ceva grafica in plus si are niste omuleti ce construiesc cladiri din bomboane.Cred ca jocul se incadreaza dupa anul 2010 si este...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
mihaicostelian1240
în 8 Aprilie 2021 | mihaicostelian1240 întreabă:

Salutare, draga comunitate. Daca un baiat de pe skype mi- a vazut pe partajare (eram in setari si am uitat ca am partajarea) Link speed (Receive/Transmit) Link- local IPv6 address IPv4 address IPv4...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Dezvi
în 8 Aprilie 2021 | Dezvi întreabă:

Salut! Un prieten mi- a trimis o invitatie la contul lui de Youtube Music, varianta family, mai avea o invitatie. Nu am primit niciun mail de a ma alatura sau ceva asemanator. Ce pot face? Adica am...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
B??_Yo_Danyel_1994
în 8 Aprilie 2021 | B??_Yo_Danyel_1994 întreabă:

Salut TPU, am o problema la pubg, îmi zice așa account has been logged in with a newer version of the game and can no longer log in with an older Version, please update to the newest version. Eu am...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Schiopu_Seby_1996
în 8 Aprilie 2021 | Schiopu_Seby_1996 întreabă:

Salut TPU, am o problema cu un joc pe care vreau sa il instalez si cand dau click pe el imi arata mesajul asta "the application was onable to start correctly (0xc000007b)" Ce trebuie sa ii fac? DAU...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Alin5644466
    trimisă acum 4 ore

Alin5644466 întreabă:

Salutare TPU, am nevoie urgent de cineva care cumpara de la ney yorker sau cum ii zice la magazinul acela de imbracaminte. Daca se poate sa fie din pitesti, am dat retur la niste haine si mi- au dat ...? (mai mult)
    15 răspunsuri
  • TeodoraIonOnea12
    trimisă pe 29 Septembrie

TeodoraIonOnea12 întreabă:

Ce sa fac ca sa fie iubita mea obsedata de mine?
    14 răspunsuri
  • GamingSoloInRetea
    trimisă acum 20 ore

GamingSoloInRetea întreabă:

Cnd estima?i ca se va legaliza ?i la noi casatoriile ntre persoanele de acelasi sex ?i adop?iile?
    12 răspunsuri
  • GamingSoloInRetea
    trimisă pe 29 Septembrie

GamingSoloInRetea întreabă:

Am putea sa nu l?s?m sa participe la Parlamentare in 2028 partide ca AUR, SOS Romnia ?i POT, asa cum a f?cut Republica Moldova cu partidele pro-ruse?
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.503
  • Întrebări: 3.951.462
  • Răspunsuri: 17.642.491
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 47 minute
Ce zici de un quiz?
Geografia Romaniei

Geografia Romaniei

Iti place geografia? Hai sa vedem cat de bine cunosti Romania!

Start quiz
Categorii
  • 651.909 Adolescenţi
  • 55.517 Afaceri & Financiar
  • 22.860 Artă şi Cultură
  • 72.703 Auto & Moto
  • 144.211 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.985 Carieră
  • 20.319 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.866 Conversaţii