Salut. Pot juca GTA 5 de pe PS3 online fara a platii nimic? Daca da(cum) FUNDA.
De ce nu merge să mă loghez în Tera Rising? Îmi spune, Unable to connect to login server.,. The maintenance a fost pe 13 deci nu cred că-i de la asta. Ştiţi ceva? :-?
Cum pot sa joc Gta San Andreas fara sa mai apara eroarea aia cu sunetul? :\ nu am timp sa bag driverul si vreau sa jog fara! mo puteti ajuta?
Ma risc daca imi iau aceasta placa video la mana a 2- a in descriere spune ca e noua : http://www.okazii.ro/componente- computere/placa- video/placa- video- nvidia- geforce- 9800gt- super- a166556157...? (mai mult)
Ce joc cu parkur stiti in care sa te plilmbi pe oras?
Care este seedul pentru iarba si altele in minecraft?
Stiu ca era pe CS. un server cu corabii, in care playerii erau un fel de pirati si trageau cu tunul ca sa distruga corabia adversarului, apoi se duceau cu barca pana la ei si ii omorau.Acum...? (mai mult)
Cum sa introduc coduri pe sims 4?
Buna TPU.Pe transformice cum as putea sa fac o mapa ca si mapa de iarna sau de haloween de ex. Sau am mai vazut multe mape unde erau facute ca si la draw. Pt raspuns bun
m-am apucat de Dragon Nest Europe si nu-mi place sa joc singura, mi-am facut din fiecare clasa cate un caracter deja...Cine joaca? :D
joaca cineva Star wars the old republic?
Am o problema la minecraft.De fiecare data cand aprind minecraftu spune: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Minecraft was unable to start because it failed to...? (mai mult)
Am o problema la steam:some features of the steam community become available once you have games in your steam account.Si am 2 jocuri cumparate cs go si inca unul si nu pot sa dau trade si nici...? (mai mult)
De ce nu mai primesc misiuni in gta v pe ps3 sunt cu mickel si nu ma mai lasa sa ma schimb cu celelalte 2 personaje nu ma lasa sa fac semnele intrebarii nimic sunt la 59% din joc.ce sa fac?
Amo problema cu Steam: Daca ii dau pe + add funds to your steam wallet apoi selectez 5 euro si ii dau accept la aia acolo si purchase imi da o eroare: An unexpected error has occurred. Your purchase...? (mai mult)
Cum pot scapa de ban pe CS.16? Este vreun programel care ma poate ajuta la asta?
Joc un metin pe nume metin2 alaska am lvl 20 si vreau sa-mi fac itm, dar nu stiu cum ( sunt samanca ). Cel mai bun raspuns, funda :-*
Am un PC cu 3GB RAM, Intel (R) Pentinum(R) Dual CPU E2180 @ 2.00 Ghz 2.00 Ghz, NIVIDIA GeForce 7300 SE/7200 GS (Microsoft Corporation- WDDM ) 1024 mb video As vrea sugestii pentru jocuri...? (mai mult)
cum fac un server de minecraft fara hamachi? P.S Jocul nu e cumparat.
Hei! Stie cineva jocuri tip the forest ( de supravietuire ) in afara de mine blocks sau minecraft sa nu trebuiasca descarcate sau cumparate...
Vreau un Pc gaming sa-mi mearga cu brio Battlefield 4 pe ulta high. Buget 30.000 lei
Salutare TPU am si eu o problema de curand mi- am facut un server de metin2 non hamachi hostat si am o problema deci cand intru in metin ajung la partea cu conectarea scriu user name si pw si cand dau...? (mai mult)
Am un xbox 360 fara hdd, si ma intrebam daca pot juca jocuri originale si fara HDD. Modelul xenon. Achizitionat cu 20 lei perfect functional. :)))
Acum mult timp Mi-am Instalat ROBLOX si acum imi zice ca pe D: (Local disk D cu Windows) ca nu mai are spatiu... Cum sa-l instalez in C: daca el automat se instaleaza in D:
Buna am o problema cu jocul bus and cable car simulator cand intru in joc totui bine imi apare meniul dar cand dau sa intru in joc imi apare foarte multe erori care se refera la texture (pc- ul meucore...? (mai mult)
Cine imi putea spune cum fac mai multi bani pe happy family pe facebook, in afara de aia cu prietenii si cu vandutul din inventar? Fundita :*
Salut tpu.Cum as putea face bani din youtube si cum as putea face reclama la canalul meu de youtube ca sa fac mai multi abonati si mai multe like- uri ca eu mi- am deschis propriul meu canal de youtube...? (mai mult)
Vreau sa editez videoclipuri cu Sony vegas dar mi le salveaza de dimensiuni foarte mari cand le randez. de exemplu am o filmare de 25 minute si cand s- a terminat de salvat avea 188 gb. + ca a ...? (mai mult)
Buna ziua TPU astazi o sa va cer ajutorul pentru ca deja nu mai pot de 2 luni tot incerc sa repar "eroarea"numita si blue screen vreau sa mentionez ca nu conteaza orice windows instalez tot asa face...? (mai mult)
Ce parere aveti despre jocurile:Saints row 2; Saints row:the third; Saints rowIV si Sid Meier's Civilization:Beyond earth! Care este cel mai bun, repede
Buna situri pentru descarcare jocuri pe tel Samsung s5233w.S-ar putea sa imi bag tom, angela. pou, swbway surfer. Va rog...dau funda...
imi spuneti va rog daca imi merge gta v pe laptop am procesor quad-core 1.30 ghz amd radeon hd 8280 4 gb ram 500 gb hdd windows 8.1
Care sunt cele mai bune echipe (este cea mai buna) din Championship in FIFA (sezonul 14-15)... Nu stiu ce echipa sa aleg pentru o cariera. Enumerati echipele in ordinea stelelor.
SAlut TPU! Mi- am descarcat Test Drive Unlimited (TDU), iar cand dau sa.- l dezarhivez imi cere password, pe care eu nu o stiu, am bagat una de pe internet, iar cand ii dau extract la 99% imi da un...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva cu un free dns ce iti da client de la el in afara de no-ip si duia caci le-am incercat si nu merg. Ms,
Am o intrebare, am gta san andreas multiplayer si imi tot da crash.Cand intru in joc dupa vreao 30 de minute ma scoate afara si imi zice report crash.Ce sa fac? Cel mai bun raspuns ...? (mai mult)
Vreau sa joc GTA IV dar nu stiu sigur daca merge.Pe pc am : procesor Intel(R) Celerom(R) CPU B800 1.50GHz, ram 3G, wind 7 pe 64 bit si placa video 64MB. Ce parere aveti? Oare imi merge?
SALUT TPU! Joc metin2eden si nu stiu cum sa trec peste protectie sau sa fac sa ma conectez de pe alt client pe server. Va rog ajutati-ma dau funda!
am si eu o problema la metin2ro, imi spune asa: detecting speed hack, dar eu stai si pescuiesc, stie cineva cum se rezolva?
Ziceti-mi si mie un servar. vreau un servar de cs jb cu jean nu cu simon va rog frumos
Am o problema cu cs 1.6.In setari la video am 2 optiuni Software si Open gl.Problema este ca in momentul cand este setat pe Software se vede cam urat si nu merge sa se mute arma pe dreapta.Daca ...? (mai mult)
Buna,cati gb are infinite crisis? DAU FUNDA!
cine imi poate da si mie un joc in multyplayer dar nu horror si sa nu necesite placa video mare dau FUNDA!
Dau funda pentru raspuns! Am o intrebare. Am un pc cam vechi care nu l- am mai folosit cam demult. si m- am gandit sa il dau unui nepotel de- al meu sa se joace pe el... insa am o dilema. As putea sa- ...? (mai mult)
Vreau si eu niste jocuri cu masini care sa mearga pe volan si pedale :) si sa imi ruleze pe acest sistem http://www.emag.ro/laptop- hp- compaq- cq58- d50sq- cu- procesor- amd- dual- core- e1- 1500- 1-...? (mai mult)
Cum descarc pou pe pc?
Stiti ce s-a intamplat cu jocul "The Ville" de pe facebook?
Imi merge Batman Akhram Asylum cu procesor AMD sempron(tm)140 prcesor 2.70 GHz si 1GB RAM 32 biti si placa viede de 300MB
Cum sa fac sami meargă lolu mai bine cu un config sau ceva de genul, ca tot imi da cresh
intrebarea mea este:Stie cineva niste coduri pentru masini in Need For Speed World? Care inca sa mai functioneze? Funda asigurat!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RuxandraBrojboiu întreabă:
9PM întreabă:
Effy35 întreabă:
Frank51 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Savana
Esti fascinat de lumea animalelor din savana? Hai sa vedem cat de multe stii despre acestea!