| AlinaBob36rn a întrebat:

Buna tuturor.
Cei care au un magazin on-line pe shopify prin dropshipping ce parere aveti v-ati descurcat cu magazinul si cu toate documentele care trebuie sa le faci si cu contabilitatea, dupa cit timp v-ati luat contabil si cum v-ati descurcat cu facturile de intrere si iesire. Multumesc

Răspuns Câştigător
| Jassmina a răspuns:

Vorbim de 2 lucruri diferite!
Eu nu te pot ajuta pentru ca nu pot merge cu tine in orasul tau, la camera de comert.
Deci: Compania se face la registrul Comertului din orasul tau. Acolo o deschizi si faci actele legale de infiintare. Tot acolo, cu actele firmei mergi la banca si deschizi cont bancar, pe numele si afacerea ta.
Dupa care, cu actele legale in mana te poti lega de contul shopihy.

3 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Intai faci companie legala si apoi faci magazin online. Asta este procedura corecta ca sa poti baga facturile de cheltuieli pe firma.
De altfel nici nu poti incheia cotracte cu furnizorii, daca nu ai firma, fiindca atunci esti persoana fizica si ai statut de business.

| AlinaBob36rn explică (pentru Jassmina):

Da cum o faci ca cand te inscrii mai inti apare sa incerci 14 zile gratuit si dupa asta iti cumperi un plan ma ajuti te rog

| AlinaBob36rn explică (pentru Jassmina):

Adica mai intai trebuie sa faci actele pe firma si dupa aceasta iti faci cont shopify tot nu pot sa inteleg pai cum iti faci firma la mine arata sa te logezi 14 zile gratuite si atit cum am mai facut trebuie sa faci vreun contract ceva cu shopify?
si cu furnizorul ce contract faci mai in detaliat daca poti sa-mi explici ca nu inteleg nimic. Multumesc!