| loving2008 a întrebat:

Daca esti la examen traseu si conduci aproape perfect(mici scapari cum e normal) si la sfarsit faci greseala de a nu acorda prioritate de trecere unui vehicul(care avea acest drept)din cauza emotiilor politistul iti da permisul sau nu?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Din pacate pentru tine neacordarea prioritatii este o greseala care se sanctioneaza cu 21 puncte de penalizare(anexa 3) conform Ordinului MAI nr. 1497/2006, cu md.si compl. ulterioare. Conform art. 28 din acelasi ordin depasirea a 20 puncte penalizare inseamna respingerea la proba practica.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Pentru neacordare de prioritate se suspenda permisul de coducere si stai in jur de 60 de zile fara drept sa conduci plus puncte de penalizare. Deci, daca ai fost respins este corect.

| Domyno a răspuns:

Din auzite si din pacate nu! Adica cunosc cazuri in care s-au facut greseli si mai minore si s-a picat orasul straight face

| Letmehelpyou a răspuns:

Nu happy Pici daca nu acorzi prioritate, intri pe strazi pe care e interzis, intorci pe trecerea de pietoni, etc. Daca nu acorzi prioritate, prin greseala asta in trafic poti sa faci un accident cu urmari urate.