|

Magazin alimentar.
Buna ziua, cred ca poate am greșit postarea, imi cer scuze!
Am o problema mai delicata. Părinții mei au o casa la munte cu legătură la casa cu vecinul, gen duplex, o casa mai lunga dar imparțita in doua. Camera vecinului a fost transformată in magazin alimentar. Fiindcă avem doar un perete despărțitor se aude tot, gălăgia, localnici care stau la povesti cu beri si asa mai departe... Cand s-a înființat magazinul nimeni nu ne-a întrebat nimic, omenește asa era normal. Eu intreb se poate face ceva? Ii foarte deranjant, zgomot tot timpul, trântit de uși, oameni care stau la bautura pana seara târziu. Nu se respectă orele de liniște. Eu ce pot sa fac?

5 răspunsuri:
| a răspuns:

In mod normal vecinul trebuia sa obtina acordul vostru pentru transformarea locuintei in crasma.
Acum puteti sa va izolati peretele sau sa reclamati la politie, este decizia voastra ce faceti.

| explică (pentru Ioandelasal):

Da multumesc pentru răspuns. Apreciez timpul fiecăruia pentru am raspunde sau a ma ajuta in acestă problema. Astazi am aflat ca pot pune plângere la primărie si la politie daca ii dupa ora 10. Multumesc si mai aștept păreri. Zi frumoasă tuturor...

| a răspuns:

Citeste pe aici: https://bit.ly/3gglEfV
Mai mult, poti inregistra si filma daca se consuma bauturi intr-un magazin alimentar. Si asta este incalcarea legii. Reclamatia se face la politie si nu la Primarie. Primaria nu poate face decat sa-l mustre pe vecin. Atentie! Poti reclama si ca functioneaza fara acordul vecinilor.

| a răspuns:

Izolati peretele, amandoi, pe ambele parti