|

Salut, eu am rămas fără un plămân și cei de la dgaspc mi-au schimbat gradul de handicap de gradul 2 accentuat la gradul mediu. Am făcut contestație și după aceea mi-au tăiat indemnizația de tot. Am făcut iară contestație și mi-au trimis scrisoare că nu s-au respectat criteriile medico psiho sociale și nu știu ce inseamnă și de către cine nu s-au respectat. Vă mulțumesc, vă rog să-mi răspundeți.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Dupa respingerea contestatiei trebuia sa actionezi in judecata organul care ti-a respins contestatia.
Criteriile respective de care pomenesti sunt prevazute in Anexa la Ordinul nr. 762/1.992/2007 a Ministerului Muncii si Ministerului Sanatatii, il gasesti pe internet.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Vorbeste cu medicul tau curant, sa te ajute sa-ti faca dosarul pentru pensionare cum trebuie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca e adevarat ce spuneti, in ce tara traim? Cum pot sa faca asa ceva nu inteleg, niste nenorociti... pai inainte sa faceti demersurile acestea eu as zice sa mergeti sa faceti si niste plangeri impotriva celor care isi bat joc sa-i reclamati si la politie si sa spuneti si unui post de televiziune sa vada si sefii lor cu ce drept isi bat joc, va asigur ca daca ajunge la televizor isi vor pleca nasul si nu vor mai sti pe unde sa scoata camasa, atunci vor fi si trasi la raspundere disciplinar.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează