Stiti cuva daca pot descarca in format pdf cartea,, Dupa ce ne-am gasit fericirea"? sau macar daca o pot citi online?
Ce carte motivationala/de dezv personala ai citit si te-a ajutat?
Am nevoie de ajutorul vostru, in special al studentilor din domeniu. Trebuie sa ma inscriu la facultate si nu stiu ce sa aleg dintre Facultatea de Psihologie si Facultatea de Limbi Straine....? (mai mult)
Imi puteti spune si mie exercitiile rezolvate de la pag 5 din cartea de romana editura humanitas, clasa viii
Verbele la imperfect cum ar fi: imi aminteam daca citeam cartea aceea, cand se refera ca-mi aminteam?
Am citit cartea,, Cainele din Baskerville" si mi-as mai dori sa citesc ceva in genul asta. stie cineva carti asemanatoare?
Ce inseamna sinonim neologic?
Buna TPU As vrea sa fac rost de cartea, , Scoala Noptii", al doilea volum din seria, , Cartea pierduta a vrajitoarelor", desi m.am uitat si pe internet, dar am vazut ca nu este in stoc :(, iar la...? (mai mult)
In Septembrie se mai da o proba la bilingv au rămas locuri libere! Ce trebuie sa învăț? Plz ajutați ma dacă știți așa cam pe ce se bazează! Dau funda promit!
Ce carte motivationala ati citit?
Cum sa ma fac populara pe wattpad? p.s. cititi cartea mea https://www.wattpad.com/439590549-dragoste-periculoasa-%2B-17-1
As dori romane psihologice, gen „În umbra pașilor tăi" de Vitali Cipileaga sau „P.S. Te iubesc" de Cecelia Ahern (nu l- am citit pe cel din urmă, dar din recenzii si rezumate pare asemănător...? (mai mult)
Cuvantul rest in dex inseamna: Parte dintr- un tot care rămâne în afara celei care interesează Adica e doar o parte, nu e TOT ceea ce ramane in afara? De exemplu : Am 5 carti, 2 le pastrez iar...? (mai mult)
am o problema am trecut in clasa a-9a si nu stiu ce trebuie sa aduc la dosarul de inscrieri cine poate sa imi spuna
Salut tuturor! Ştiţi vreun site unde pot găsii toate operele care pot cădea la subiectul trei de la bac la română anul' viitor(2018)?(mă refer doar la titlurile operelor, nu la eseuri).Sau dacă...? (mai mult)
Buna, TPU, as dori sa imi recomandati niste carti care sa ma tina pur si simplu cu sufletul la gura si pe care sa nu le pot lasa din mana, care sa ma faca sa imi schimb perceptia asupra vietii. Multumesc...? (mai mult)
De unde pot downloada cartea "dama de trefla - mai presus de el" pdf?
Ce carti se citesc in clasa a 9a daca esti pe profilul stiinte sociale?
Buna,are cineva cartile Amantul de Jodi Ellen Malpas sau Intalnire periculoasa si Atractie fatala de Meredith Eilde in format pdf.Multumesc
A auzit cineva de seria de romane polițiste "CAPITANUL APOSTOLESCU" de Horia Tecuceanu? Îmi puteți da mai multe informați despre volumul "CAPITANUL APOSTOLESCU ANCHETEAZA"?
Salutare, Aș dori să cumpăr o carte pentru cineva drag, dar nu știu ce să aleg ( eu nu prea citesc cărți). Mă gândeam la Casa de Chihlimbar, am auzit că este foarte bună. Persoana pentru...? (mai mult)
Ajutor. Vreau sa scriu o carte pe wattpad. Am o multime de idei cum as putea structura povestea. Dar imi lipseste titlul. E vorba despe povestea a doi adolescenti care se indragostesc dar au o relatie ...? (mai mult)
Hei, cum pot învăța germană repede și ușor, ce site? Dau 30 de puncte
Fat bike ride uomo scooter the fact is that we are not going go for it and the fact is that we are not going go for it and the fact is that we. CINE O TRADUCE FUNDA!
In contextul "imi aminteam sigur, macar franturi din toata povestea" (povestea avand mai multe capitole), inseamna ca isi amintea franturi/fragmente din fiecare capitol?(ca asa as deduce eu), sau poate...? (mai mult)
Ce tip de rima are poezia ex libris de Tudor Arghezi?
Hei. Am nevoie sa imi numiti critici literari ce au comentat proza "Engima Otiliei". Vreau sa citesc toate criticile despre aceasta opera.
Help me! Cine ma ajuta si pe mine va rog? Unde gasesc a 10-a carte din Cronicile Wartstone(Sangele Vraciului) pdf completa. Peste tot gasesc doar primele 20 de pagini
Ce înseamnă să ai caracter de fier?
Ce parere aveti despre "Elogiul nebuniei" de Erasmus din Rotterdam? Noua ne- a recomandat- o profesorul de istorie; am citit- o si mi s- a parut o carte geniala. Daca as putea, as pune- o drept lectura...? (mai mult)
Hei TPU am o întrebare a apărut sezonul 2 din Ripped Face ( Spectrul Realității ) si nu găsesc partea a 4-a unde pot sa o găsesc va rog sa imi răspundeți
DAU FUNDA DAU DE TOATE celor care imi fac o biografie de 1000 de randuri pentru SA:MP cu numele Andrew_Hunter
Se merita sa citesc cartea Secretul? Am vazut ca multi vorbesc de ea inclusiv pe acest site si pe internet.
Salut cine ma ajuta si pe minte cu o poezie despre "Perne"?
Ce înseamnă empiric?
Ce impresie v-a facut filmul The Secret(Secretul)? Dar cartile din seria Secretul(Rhonda Byrne)?
Salut/buna. Ce credeti ca pica la bac la ROMANA, in toamna?
Salut, acum ceva timp am auzit despre o carte scrisa de un fost agent FBI in care era explicat limbajul fetei sau ceva de genul. Stie cineva cum se numeste?
ÎN CĂUTAREA UNEI POVEȘTI Eram copil (în clasa a VII- a?) când am citit o poveste aparținând unui scriitor european. Nu- mi amintesc nici numele poveștii, nici numele scriitorului. De mulți...? (mai mult)
Ce inseamna cuvantul mosmodica?
Hei! Imi puteti spune si mie niste povesti de pe wattpad fara romance? Urasc filmele sau povestile cu romance.
Ce parere aveti despre cartile Conversatii cu Dumnezeu (Neale Donald Walsch)? Le-ati citit? Cum vi s-au parut?
Îmi trebuie și mie tipuri de litere, adică din alte țări. Cel mai bun răspuns primește fundiță.
Ce parere aveti de invataturile din cartea si seria de carti The Secret?(Rhonda Byrne)
Cuvinte din 4 litere in engleza cu literele c, n, o, e?
Cartile motivationale/de dezvoltare personala spun pe coperta si in descrierea lor ca iti pot schimba viata.Intrebarea mea este:A schimbat la cineva viata o carte de acest gen?(motivationala, de dezvoltare...? (mai mult)
La bac la romana, cat credeti ca- mi puncteaza pe sb 2 si 3? Am facut la sb3 in jur de 2 foi si ceva, l- am caracterizat pe Ion, dar nu am scris numai caracterizare ca nu aveam cum sa scot...? (mai mult)
as vrea sa stiu ce carti trebuie sa citeasca un elev de clasa a X-a, uman? Multumesc mult.
Cele / cei care ati citit romanul Fluturi, ce credeti cand se desfasoara actiunea, in ce ani? Si care are fi varsta autoarei? ...incerc sa aflu si nu gasesc nicaieri...
Bună TPU, prof de romană mi- a dat pe vacanță 15 cărți de citit iar după să fac niste teme le acele cărți citite, de fapt care este problema nu am posibilitatea să cumpăr toate cărțile ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Hopoblade întreabă:
Ion1989 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!