Am 16 ani si am inteles ca multi miliardari citesc mult. Si eu vreau sa citesc ca sa imi maresc sansele de a ajunge bine in viata. Ce carti mi- ati putea recomanda? Vreau unele despre bani, afaceri si...? (mai mult)
Ce cărți mai noi mi-ați recomanda? Și mă adresez acum cititorilor (în special). Sunt,, out of ideas,,. Deci, dacă mă puteți ajuta cu niște recomandări, nu ezitați să o faceți =)
Vreau si eu o poezie pentru proba de talente la balul bobocilor. Vreau să fie o poezie care să transmită ceva, dragoste, fericire etc.
Ce carti imi recomandați de dezvoltare personala pentru a te cunoaste pe tine insuti?
Oare care gen este mai popular SF sau Fantasy si de ce?
Doamna de romana m-a pus sa fac cate o pagina din basme, proverbe, balade si mai imi trebuie inca 2 dar nu stiu ce sa pun, poezii sau ce? Si trebuie sa iau din cine face bine, bine gaseste
Ce cărți recomandați pentru creșterea încrederii de sine?
Recomandati-mi o carte buna, una care v-a placut sau v-a marcat.
de unde as putea cumpara cartea Fake de Robert Kiyosaki in limba romana? Exista aceasta carte in limba romana?
Salutare TPU Știe cineva când o să apară Dark Age de Pierce Brown în limba română?
Hei tuturor.Cei care ati citit seria Alegerea, cu cine rămâne Eadlyn in ultimul volum,, Croana"?
Picături de rouă verde sau "picături de rouă verzi"?
Unde găsesc cartea "Cum se citește o carte" de Mortimer J. Adler?
Unde pot găsi traducerea textului "De bello Gallico" din latina în română, va rog urgent! Multumesc
Carei speci literare apartine "Ursul pacalit de vulpe"?
Credeti ca este adevarat ce scrie in cartea de medicina alternativa "Medium Medical'(de Anthony William)? A citit-o cineva? Ce impresie v-a dat? Functioneaza acele solutii pentru sanatate?
Ce carti de dragoste, incredere in sine si dezamagiri in dragoste recomandati?
Care sunt cartile din copilarie care va trezesc cele mai placute amintiri? Pentru mine "Print si cersetor" reprezinta probabil cea mai placuta amintire, incat initial nici nu credeam ca o sa imi placa,...? (mai mult)
Unde pot sa gasesc cartile Tripat si Otrava de aur? Nu sunt in librarii si nu dau de ele nici pe net. Vreau sa le cumpar.
Pentru ce vârsta e recomandata cartea "Hoțul de carti"?
Ce cărti imi recomandați petru dezvoltarea personală (carti pe care le-ati citit si au avut un impact asupra vieții voastre nu carti cu coperți colorate frumos si cu nume misterioase).
Cine stie pasii prin care pot publica o carte?
Ma poate ajuta cineva la un text argumentativ?
Într-un poezie cu vers alb, unde se folosește tehnica ingambament, trebuie să începi versul cu literă mică sau mare?
Cum este corect? Poti veni la mine sa spui? Sau Poti veni la mine sa-mi spui?
Ce fel de carti credeti ca prefera majoritatea oamenilor? Dar voi?
Știe cineva cum pot trimite niște poezii la o editură, nu contează care?
Cum realizezi planul unei achite in literatura? Imi puteți da un exemplu?
Imi puteți da sugestii de carti bune pentru citit? ❤️
Imi recomanda cineva carti bune de filozofie mai scurte de 150? hai maxim 200!
Poate sa imi daie si mie aceasta carte https://www.google.com/url?sa=i&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwifsqnWlJLlAhXP26QKHWv3B2QQjB16BAgBEAM&url=https%3A%2F%2Fwww.emag.ro%2Fconstructii- instalatii-...? (mai mult)
Pentru ca tot se apropie sarbatorile crestine, ma gandesc de mult sa pun mana pe cartea "There's Probably No God: the Atheists' Guide to Christmas " totusi am reusit sa o gasesc doar online, asa ca va ...? (mai mult)
Hei TPU imi recomanda cineva o carte buna legata de inteligenta artificiala? DE CE NU EXISTA CATEGORIA,, CARTI,, PE TPU...? in fine
sunt cateva carti care mi- au atras atentia si as dori sa le cumpar. A citit careva din voi aceste carti? sau ati putea sa- mi faceti o recomandare? https://www.libris.ro/arta- subtila- ...? (mai mult)
Buna tuturor, imi puteti recomanda vreun site de unde sa pot lua variante pdf ale unor carti romanesti despre psihologie? Aceasta categorie ma pasioneaza in general. Multumesc anticipat, voi oferi...? (mai mult)
Puteti sa-mi recomandati niste carti in engleza unde sa fie folosit un limbaj licentios? Din ce am cautat eu am gasit "The Subtle Art of Not Giving a F*ck" de Mark Manson. Alte sugestii?
Este o bibliotecă în București de unde pot împrumuta Fantasy, dar pentru adolescenti (Un tron întunecat, Tronul de cleștar, Regatul spinilor și al trandafirilor, Krishna etc.)?
Salut :) Tocmai ce mi- am terminat lectura si am nevoie de carti noi. Ce mi- ati putea recomanda? Vreau ceva care sa ma tina in suspans, dar nu carti de adolescenti, sf- uri si mai stiu eu ce. Am terminat...? (mai mult)
Am acum 4-5 cărți de SANATATE.Sa le mai citesc? De ce? Cum sa mă motivez?
Mereu se scrie cuvântul "lumii" cu doi i? Dacă da, dacă nu, exemple vă rog
Carti care sa te invete sa te bucuri de viata? Ceva de psihologie, beletristica sau dezvoltare personala as vrea
Vreau sa ii fac cadou unei prietene o carte de ziua ei. Ii place foarte mult genul fantasy si cartile cu vampiri. Ce carti ati recomanda, dar sa nu fie serii? Multumesc
Vreo carte buna in genul In ape adanci?
Ce carti ati citit in septembrie? :)
Daca ati citit intrebarile mele de anul trecut cel mai probabil stiti ca voiam sa scriu o carte. Da, inca nu am terminat- o. Stiu ca nu e bine ca nu scriu pentru ca nu imi imbunatatesc calitatile...? (mai mult)
Am nevoie de părerea voastră. Vreau sa ma apuc sa scriu o carte online iar majoritatea prietenilor mi- au spus ca am talent. Vreau părerea voastră. Las aici o secvența : Astăzi am simtit...? (mai mult)
Am o intrebare de la o bauta de aseara! Niste colegi de facultate radeau la o expresie de a mea scrisa la bac. Vreau sa stiu daca radeau de fraieri! Am avut de facut o expresie cu cuvantul ...? (mai mult)
Exista texte lirice in proza? Am vazut intr-un manual trasaturi ale genului liric si scria ca un text liric este de obicei in versuri, dar rar si in proza.
Din ce librarie as putea cumpara cartea "Matilda", de Roald Dahl in limba romana in Bucuresti? As vrea sa o cumpar fizic, nu sa o command online. Any suggestion? Multumesc, R
Poate să îmi dea cineva exemple de opere literare scrise de Ioan Slavici?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Xena20 întreabă:
Maskatu întreabă:
vlvl întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii sa scrii corect?
Esti un grammar nazi si nu iti scapa nimic atunci cand vorbim despre gramatica? Atunci, te provocam sa obtii 100 de puncte la testul nostru!