Bună. Am și eu o întrebare. Ați citit cărțile Jocul morții de Linda Howard sau Infernul crimelor tăinuite de Agatha Christie? Daca da, ce părere aveți despre ele? Aș dori sa le cumpăr...? (mai mult)
Am o cunoștință care vrea la liceu în București la cămin și vreau să- i explic cumva că nu e bine în București, că e poluat și așa mai departe. Puteți să mă ajutați? De preferat să ...? (mai mult)
Aș dori un roast între un ren și elf/elfiță, pe baza temei"Cine îl ajută mai mult pe Moș Crăciun?"! Mersi!
As vrea si eu va rog sa imi recomandati o carte, dar as vrea sa fie similara cu "absolut tot" sau "sub aceeasi stea" sau "momentul nostru infinit". Sunt carti pentru adolescenti. Multumesc
Buna tuturor! A citit cineva cartea scrisa de către Gabriel Zucman intitulată Avuția Ascunsă a națiunilor - O ancheta asupra paradisurilor fiscale? Eu am avut- o de citit, am citit- o ...? (mai mult)
Îmi poate spune și mie cineva cine este fata de pe copertă cărții "Felinare stinse" și "Malakai"? O caut de 3 luni și nu o găsesc :/
Salut, as dori si eu toate operele liric, epic, dramatic pentru 2020 uman. Multumesc.
Trebuie sa platesc ca sa obtin drepturi de autor pentru muzica mea si versurile mele? Am inteles ca drepturile de autor se obtin la UCMR
AM urmărit trailer devil's desire ș aș vrea să știu cine a scris cartea?
Hey! Tocmai ce am citit Unul dintre noi minte de Karen McManus, cred, si sunt in cautare de carti asemanatoare cu asceasta. Imi puteti da cateva idei? Mersi!
E cineva pe aici pasionat de literatura stiintifica (nu s-f)? Am niste carti superfaine de recomandat.
"Pintea devine un proscris social" Ce semnificație are "proscris social" in acest context, mă puteți ajuta?
Care este specia literară a poeziei,, Mâna cu cinci degete" de Nichita Stănescu?
Ce cărți faine & finalizate știți de pe wattpad? (chiar vreau să mă apuc serios de citit și nu știu de unde să încep) Sunt foarte dezorientată. Dacă se poate, o lista cu mai multe
Poate sa-mi recomande cineva niste carti pentru domeniul de mecatronica si robotica? Mersi.
Buna, imi place sa scriu povesti si am nevoie de niste idei.
Am 16 ani si am inteles ca multi miliardari citesc mult. Si eu vreau sa citesc ca sa imi maresc sansele de a ajunge bine in viata. Ce carti mi- ati putea recomanda? Vreau unele despre bani, afaceri si...? (mai mult)
Ce cărți mai noi mi-ați recomanda? Și mă adresez acum cititorilor (în special). Sunt,, out of ideas,,. Deci, dacă mă puteți ajuta cu niște recomandări, nu ezitați să o faceți =)
Vreau si eu o poezie pentru proba de talente la balul bobocilor. Vreau să fie o poezie care să transmită ceva, dragoste, fericire etc.
Ce carti imi recomandați de dezvoltare personala pentru a te cunoaste pe tine insuti?
Oare care gen este mai popular SF sau Fantasy si de ce?
Doamna de romana m-a pus sa fac cate o pagina din basme, proverbe, balade si mai imi trebuie inca 2 dar nu stiu ce sa pun, poezii sau ce? Si trebuie sa iau din cine face bine, bine gaseste
Ce cărți recomandați pentru creșterea încrederii de sine?
Recomandati-mi o carte buna, una care v-a placut sau v-a marcat.
de unde as putea cumpara cartea Fake de Robert Kiyosaki in limba romana? Exista aceasta carte in limba romana?
Salutare TPU Știe cineva când o să apară Dark Age de Pierce Brown în limba română?
Hei tuturor.Cei care ati citit seria Alegerea, cu cine rămâne Eadlyn in ultimul volum,, Croana"?
Picături de rouă verde sau "picături de rouă verzi"?
Unde găsesc cartea "Cum se citește o carte" de Mortimer J. Adler?
Unde pot găsi traducerea textului "De bello Gallico" din latina în română, va rog urgent! Multumesc
Carei speci literare apartine "Ursul pacalit de vulpe"?
Credeti ca este adevarat ce scrie in cartea de medicina alternativa "Medium Medical'(de Anthony William)? A citit-o cineva? Ce impresie v-a dat? Functioneaza acele solutii pentru sanatate?
Ce carti de dragoste, incredere in sine si dezamagiri in dragoste recomandati?
Care sunt cartile din copilarie care va trezesc cele mai placute amintiri? Pentru mine "Print si cersetor" reprezinta probabil cea mai placuta amintire, incat initial nici nu credeam ca o sa imi placa,...? (mai mult)
Unde pot sa gasesc cartile Tripat si Otrava de aur? Nu sunt in librarii si nu dau de ele nici pe net. Vreau sa le cumpar.
Pentru ce vârsta e recomandata cartea "Hoțul de carti"?
Ce cărti imi recomandați petru dezvoltarea personală (carti pe care le-ati citit si au avut un impact asupra vieții voastre nu carti cu coperți colorate frumos si cu nume misterioase).
Cine stie pasii prin care pot publica o carte?
Ma poate ajuta cineva la un text argumentativ?
Într-un poezie cu vers alb, unde se folosește tehnica ingambament, trebuie să începi versul cu literă mică sau mare?
Cum este corect? Poti veni la mine sa spui? Sau Poti veni la mine sa-mi spui?
Ce fel de carti credeti ca prefera majoritatea oamenilor? Dar voi?
Știe cineva cum pot trimite niște poezii la o editură, nu contează care?
Cum realizezi planul unei achite in literatura? Imi puteți da un exemplu?
Imi puteți da sugestii de carti bune pentru citit? ❤️
Imi recomanda cineva carti bune de filozofie mai scurte de 150? hai maxim 200!
Poate sa imi daie si mie aceasta carte https://www.google.com/url?sa=i&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwifsqnWlJLlAhXP26QKHWv3B2QQjB16BAgBEAM&url=https%3A%2F%2Fwww.emag.ro%2Fconstructii- instalatii-...? (mai mult)
Pentru ca tot se apropie sarbatorile crestine, ma gandesc de mult sa pun mana pe cartea "There's Probably No God: the Atheists' Guide to Christmas " totusi am reusit sa o gasesc doar online, asa ca va ...? (mai mult)
Hei TPU imi recomanda cineva o carte buna legata de inteligenta artificiala? DE CE NU EXISTA CATEGORIA,, CARTI,, PE TPU...? in fine
sunt cateva carti care mi- au atras atentia si as dori sa le cumpar. A citit careva din voi aceste carti? sau ati putea sa- mi faceti o recomandare? https://www.libris.ro/arta- subtila- ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
Aurel100009 întreabă:
RuxandraBrojboiu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Savana
Esti fascinat de lumea animalelor din savana? Hai sa vedem cat de multe stii despre acestea!