Hei! Ziceti-mi și mie niște melodii trap misto in romana va rog
Unde gasesc aplicatia Youtube pe tv LG?
Știe cineva ce s-a întâmplat cu Bridgit Mendler? De ce nu mai cânta? Ce s-a întâmplat?
avem ascultatori de Metal/Punk/Rock din Braila/Galati?
Daca vreau sa imi cumpar un subwoofer care are 1500w rms - 3000w max + amplificator de 2000w poate sa duca bateria de la masina singura?
Imi puteti recomanda o lista de piese (muzica) pentru un majorat. Multumesc
care este variamta in romana a acestei melodii? Multumesc mult! https://youtu.be/QmZaOp7Fukg
BUG sau Parazitii?
Cum să dansezi la un majorat? Simplu si sa nu te faci de ras:)
Buna! Mătușa mea a cumpărat pentru mine 1 bilet la Untold pentru ziua 4 (4 August). Are ceva de a face ca ea a achiziționat biletul și nu eu, care va intra in Festival? Multumesc!
E vreo melodie comerciala/stiuta de majoritate care va place?
Mi se pare mie sau Cheloo a fost prea pupat in fund in 2016, cand a fost faza cu diss- urile? Da, poate a fost mai bun a lu' Cheloo... poate a avut mai multe dume decat GuessWho, dar si al lui a fost...? (mai mult)
Daca are cineva combina muzicala numita Stereo Integrate Amplificator vreau sa mi se spuna cum se numesc firele ce se connecteaza cu cele 2 boxe audio rosu cu negru?
Vreau sa îmi cumpăr o chitara electrica dar nu știu dacă am nevoie neapărat de un amplificator, este necesar unul? Vreau sa cânt în casa sau în curte, nu vreau sa se audă pana în capătul...? (mai mult)
Ce tip de muzica nu va place? Adica manele,populara,rock, simfonica etc. Mie nu-mi place muzica populara.
Hey, TPU! Vreau să- mi iau o orgă buna, adica eu mai am una numai ca are clapele inguste si nu pot sa cant la ea. De data asta vreau sa imi iau una cu clape mai mari, dar pentru ca la mine in oras...? (mai mult)
Melodii despre amante stiti sau despre barbati cu vieti duble?
O melodie care va place de la MJ?(Daca va place vreuna)
Cum se cheamă melodia aceea în care o fată cântă când face sală și fundalul e albastru?
Am vazut o melodie care mi- a plăcut dar am uitat numele și chiar nu mai gasesc melodia și am uitat și cine o canta. Videoclipul arată :era un bărbat blond cu parul un pic mai lung îmbrăcat într-...? (mai mult)
Care e melodia din reclama Tic Tac difuzata pe Pro Tv?
Cine imi zice cum se numeste melodia in care in videoclip cantareata conduce o masina si la un moment dat se rastoarna usor si tot canta?
Acum vreo 3 saptamani de zile mi- am cumparat o chitara acustica. Recent, incercam sa cant "Fur Elise" si am zis sa incerc sa cant cu o singura mana.Coarda "Mi" cea subtire, s- a blocat ...? (mai mult)
Pentru cele ce n-au somnic, un moment de aspectto, de-o relaxare aquaristic, sper :D https://www.youtube.com/watch?v=_-m3YhxJ8U0
îmi recomandați niște muzica stas va rog?
Stie cineva cum as putea conecta un pian electronic la calculator ca sa inregistrez niste negative spre exemplu? Adica, eu chiar daca as vorbi in timp ce as canta, calculatorul sa inregistreze...? (mai mult)
Aseara am auzit o melodie si azi nu mi- o amintesc. Era o tipa care canta extrem de senzual si melodia era despre o destinatie exotica. Stiu doar ca numele acestei destinatii incepe cu P. Va rog...? (mai mult)
Era o melodie in romana, cu instrumental asemănător cu "minnie the moocher", in refren era "eu inca zbor deasupra unui cuib de (nu- mi mai amintesc)" sau ceva asemanator si in thumbnail cred...? (mai mult)
Stie cineva cum se numea melodia de la iumor atunci când a dansat baletul furnica? Inainte de a dansa era un scenariu.Era cam asa:Baiatul brunet ii spusese doctorului ca atunci cand face sex se sufocă.Iar...? (mai mult)
Cum se aud căștile beats studio 3 pe un telefon cu Android?
Trupe stas de white metal?
Care este diferența dintre lick, riff, arppegios şi cum si la ce se folosesc?
Salutari! Stie cineva ce amplificator de sunet pentru Android si pentru niște căști bluethoot care sa funcționeze?
Salut.Având în vedere că suntem în mijlocul verii, în septembrie mergem din nou la școală. Având în vedere că trec în a 5- a, colegii mei iar îmi vor cânta manele 5gang.Ce argumente să ...? (mai mult)
Beats studio 3 sau skullcandy crusher? Nu ma intereseaza prețul gen,vreau doar sa stiu care sunt mai bune la sunet/design, etc...
Vreau sa imi cumpăr niste căști beats studio 3 si am capul cam mic si vreau sa stiu daca sunt bune si pentru persoanele cu capul mai mic.
Live performances care v-au dat pe spate/ v-au impresionat?
Dupa ce 6ix9ine a fost trist la închisoare nu mai găsesc nici o știre, noua unii zic ca a murit... Stie cineva ceva de el?
am si eu o intrebare. Eu am un clarinet si nu stiu de ce când dau niste tonuri groase, mi se pune automat octava, fara sa o apas adica daca dau fa imi da nota do, daca dau sol imi da nota...? (mai mult)
Salutare prieteni! De curând am auzit o melodie pe la radio si deși știam ca văzusem clipul acum ceva timp pe la tv, nu mai găsesc melodia pe YouTube. Știu doar ca clipul era gen animated style,...? (mai mult)
Salut, vreau sa scriu o piesa trap si am ramas fara idei de versuri, cine ma ajuta? Dau funda la cel cu cele mai bune versuri! Mersi!
Salut. Mă puteți ajuta cu niste versuri pentru că o să fac o piesa de 1k de abonați și nu prea știu să fac versurile. Dau funda
Salut, am și eu o întrebare legata de melodia asta https://youtu.be/X_pK-FgrRP4 Pe mine ma interesează maneaua. O știe cineva?
Cat de greu este sa canti la vioara cu goarna? Am inteles ca este la fel ca la cea clasica. Anu asta voi incepe cursuri la vioara. Si as vrea sa le incep pe amandoua.
Hei! Eu cant si la chitara si vocal, iar de ceva vreme mi- am instalat un program de produs muzica, insa din cauza ca eu am chitara acustica trebuie sa formez manual acordurile, cand am nevoie de chitara.Ma...? (mai mult)
Salut. Am nevoie de ajutor cu o piesa deoarece fac 1000 de abonați.
Cine imi poate spune va rog frumos cum se numeste melodia din minutul 12.23 din acest clip video https://youtu.be/I8eajtYLFa0
Vreau si eu cat mai multe piese heavy metal/black metal in care sa fie bine auzit sunetul de chitara si sa existe parti in care se aude doar solo-ul de chitara.
Imi dati exemple de melodii vechi romanesti si din alte tari care se ascultau in cluburi anii 80-90/ muzici de petrecere(saxafon, sarbe)
Heyyy! Ofer funda. Era un cântec cu un vers " Mai trage un fum" sau ceva gen... Era lenta nu hip hop si canta un băiat... Cum se numeste melodia?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
AndreoviciDarius întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Indicativele auto ale judetelor din Romania
Cat de bine recunosti unde a fost inmatriculata o masina dupa indicativul judetului?