Din ce trăiește Varg Vikernes acum? Lucrează undeva?
Cum sa inregistrez vocea mai clar? Am un microfon Neewer NW- 700 si e bagat direct in laptop, as putea sa imbunatatesc calitatea daca nu am un mixer etc.? Am audacity, sa imi iau un alt soft? Inregistrez...? (mai mult)
Stiti ca 6ix9ine a fost eliberat?
Ce instrumente imi trebuie pentru a canta acasa live? Vreau doar sa mai exersez, vreau sa imi cumpar un microfon akg d5 dar nu stiu ce imi mai trebuie ca sa pot canta la el..probabil un fir ...? (mai mult)
Am 19 ani și aș dori să achiziționez o chitară, pentru începători. Cred că aș merge pe una acustică. Are cineva Yosemite/Yellowstone? Care dintre cele două ar fi mai bună? Sau dacă...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Trap?
Salut, ma ajutați cu versuri la aceste strofe va rog? :versuri Și ma doare și ma doare, ma doare inima și ma doare atât de tare din cauza ta, cu ce sa continui?
Salut TPU,eu scriu versuri de rap/trap dar nu stiu unde sa pun un anunt:))) fac versuri si gratis nu-i bai, doar asa e plictiseala
As dori sa stiu cum se numeste melodia care se aude si in Ochii din umbra si in aceasta emisiune care se aude aici in video de la 5 : 01 https://www.youtube.com/watch?v=7_ZVnoOjRK0
Era o piesa ceva gen: "nanana " so highhhh in videoclipul din piesa este o masina de politie cu un politist care intra in ceva cosuri de gunoi si danseaza in masina, cineva vreo idee?
Caut de foarte mult timp o melodie. Nu mai stiu cum se numea si nu mai stiu nici versurile. Stiu ca era cantata de o fata koreana/japoneza/chineza cu inca alte cateva fete care presupun ca faceau...? (mai mult)
Salut, mă poate ajuta cineva? Vreau să îmi iau un subwoofer cu boxe și nu știu care e mai bun dintre: Logitech Z533 și Trust Gxt 628... Vreau să îmi dați o părere și să mă sfătuiți, ...? (mai mult)
Voua va place de Vulpita? Este cea mai cautata pe Youtube :) Pareri?
Hei, salut, îmi poate spune cineva detaliat ce fac DJ-ii pe scenă?
Este o piesa pe YouTube, se numește "Lullaby - Midtro". Acum, ăsta e un fel de remake și cunosc piesa originală dar nu reușesc să- mi amintesc numele. Mă poate ajuta cineva, vă rog? ...? (mai mult)
spuneti- mi care din membrii ABBA a decedat la 69 ani? Si care e acela din cei 4? Stiu ca il chemase Rutger Gunnarsson dar nu cred ca sunt cei 2 nici cel cu chitara nici de la pian tot la chitara...? (mai mult)
Salut, ce parere aveti despre muzica lui Nimeni Altu'? Mie mi se pare ca merita tot respectul pentru ce scoate. Si am vrut sa vad daca mai este cineva care il mai asculta.
Stie cineva o aplicatie cu care sa descarc muzica de pe tidal/spotify direct pe laptop, dar melodiile sa fie intregi, nu doar 60 de secunde sau 180 cum au majoritatea aplicatiilor daca nu ...? (mai mult)
Salut,stie cineva cum se numește melodia cu versul asta? "sticle tăieturi sau seringi n-o sa-mi rezolve probleme..." e rap oricum
Stie cineva cum se numeste melodia asta ( e link direct catre timestamp ) : https://youtu.be/Wvy2xS6R-i4?t=2570?
Hei, vă rog, mă poate lămuri cineva în legătură cu ceva? Am înțeles că pentru a fi DJ producător trebuie să dai play la unul sau mai multe beat- uri pe calculator. Dar sigur nu se poate și...? (mai mult)
Sfaturi pentru un doritor de 18 de a invata vioara?
Salut, TPU! Am nevoie de un negativ, dar nu am gasit pe nimeni.Am auzit de aplicatii care pot scoate vocea din piesa si sa ramana negativul.Am incercat acele aplicatii, dar nici un rezultat.Ma poate ...? (mai mult)
Salut, am nevoie de un nume bun pentru canalul meu de Youtube, gen eu cu inca un baiat, scoatem piese si avem nevoie de un nume bun.
Idei de titluri pentru o piesa trap.Va rog
Am auzit o melodie rock e ceva de genu: be so naked and i can t observ you perfect naked am impresia ca o canta marlyn manson
Va rog, daca stie cineva cum pot pune muzica pe un cd la o navigatie originală, este vorba despre un passat b5.5 din 2002 si "Radio navigation sistem MCD". Nu reusesc sa fac un amărât...? (mai mult)
Cum pot face si eu un video de genul? Dau funda https://youtu.be/A7-uTUvV_HY
Care e mai buna? Yamaha PSR-F51 sau Casio CTK-1550?
Îmi poate spune cineva cum se numește melodia? https://youtu.be/kWaMTe40PeY
Hei, salut, am înțeles că pentru a cânta muzica electronica live trebuie să ai un calculator. Dar sigur nu se poate face și din consola de dj(mixere și cdj- uri)? Pe unii chiar nu i- am văzut...? (mai mult)
Cum se formează relativele minore ale gamelor majore?
Cum se face să cânți la pian?
De ceva timp am inceput sa fac beat- uri si chiar imi place sa fac asta doar ca vreau sa incerc sa fac si ceva bani din asta, unde as putea sa le vand? Mai exact pe ce site- uri si cum le pot...? (mai mult)
Pe ce site pot sa ascult muzica romanesca buna? Merci
Hei salut, îmi poate spune cineva cum cânta Marshemello Armin van Buuren, Martin Garrix etc. muzica lor la concerte, festivaluri etc? Da, da, știu, dau plat la unul sau mai multe beat- uri, setează...? (mai mult)
Cum se numeste melodia de la secunda 9? NU o pot gasi, multumesc! https://youtu.be/PkqptGdyg94
caut o melodie cu un videoclip despre cum s- au intalnit o fata si un baiat si au ramas impreuna. Fata pe tot parcusul melodiei ii picteaza portretul tipului si sunt aratate secvente din tineretea...? (mai mult)
stie cineva cum se numeste muzica pe care o canta acest tip? https://www.instagram.com/p/B9wVL4LDzpA/
Mă puteți lămuri în legătură cu niște lucruri va rog? 1) Cum pui un beat pe o consolă DJ(Cred că știu răspunsul, dar vreau să fiu sigur. Dacă am dreptate vă rog să îmi spuneți și dacă...? (mai mult)
Salut, cat de buna-i interfata audio Behringer UM2 U-Phoria, merita sa o folosesc la un audiotehnica at2020?
Https://www.eurostoc.ro/difuzor-hi-fi-home-10-254-mm-120-240w-8-ohm-best-carhome.html Este bun acest difuzor? Vreau sa inlocuiesc difuzoarele de pe niste unitra 75w si nu stiu cu ce.
Știți cumva o melodie care avea la refren Bang Bang I said Bang? În clip, un băiat o învață pe o fata sa tragă gen cu degetele, iar ea când mimează ca împușcă, chiar împușcă oamenii. ...? (mai mult)
Salut, stie cineva daca piesa "Cine esti tu?" a lui Cheloo (diss- ul lui Guess Who pentru cunoscatori) a fost inclusa pe vreun album de al lui de studio? Sau a fost doar un single postat pe Youtube? Am...? (mai mult)
Care este diferența dintre muzica comerciala și muzica underground?
Bună Mă puteți ajuta să găsesc o melodie? Nu îmi aduc aminte versurile. Dor anumite parti din videoclip: Apăreau 2 persona o femeie si un bărbat, acesta purta o rochie alba care dupa s- a ...? (mai mult)
Shure SM58 S sau sm58?
Cele mai bune casti in ear bluetooth la 100-150 lei?
Am rupt, din greșeală, coarda Mi subțire de la chitara Ibanez și vreau să o înlocuiesc însă sunt începător și nu prea știu ce fel de corzi îmi trebuie. Pot cumpăra orice corzi sau...? (mai mult)
Hei, vă rog îmi poate spune cineva cum se cântă la aparatele de DJ? Sunt foarte curios să știu cum își mixează propria muzică la concerte, festivaluri etc.toți DJ- ii(Marshemello, Armin van...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...