|

Buna TPU. Voi ce parere aveti despre muzica Rep/Rock sau despre emo.eu cred ca despre muzica rep si sa te imbraci rep este o muzica a necuratului muzica doar ne manipuleaza pe noi ca sa ne casige necuratul/dracu ca sa ne faca sa fim rai de ex videoul asta http://www.youtube.com/watch?v=uKq0zuAW6zQ in video e un concert in care sunt foarte multi oameni dar ei nusi dau seama ca el vrea doar sai manipuleze cu melodia lui si sai castige pe ei daca va uitati bine are si o esarfa alba aia find coada dracului in fine iar muzica rock la fel si ea rockul este satanist controlat de satana daca stiti rockari de aia tatuati cu plete lungi si dau din cap ca besmetici ca si cum ar fi controlati de diavol sau satana rockul doar ne manipuleaza pe noi iar noi crezand ca e ceva la moda ce se asculta tineretu in ziua de azi tatuati cercei peste tot etc sa fim cat mai ciudati si cu emo tot la fel este voi ce parere aveti

25 Raportează Evaluează
25 răspunsuri:
| a răspuns:

To feed or not to feed the troll...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Troll...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Stai jos, ai patru.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru LetsPutASmileOnYourFace):

Bine,bine! mi-a plăcut asta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai dreptate! Poftim, muzică crestină :)
http://www.youtube.com/watch?v=f1y192BaUPE

Have a nice day!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru BeyondTheDarkSun):

M-am şi convertit! laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Acum e si dupa cultura fiecaruia, nu ma astept ca un crestinopat sa asculte Guns N' Roses, AC/DC, Beatles, Nirvana, RHCP, etc. Din debitatia ta deducem ca muzica rock e muzica satanei, deci maneaua e muzica lui dumnezeu?

P.S.: se srie Rap nu rep. Si vreau sa te mai intreb ceva: De ce crezi in Dumnezeu? Ai citit biblia?

Ia o dedicatie de la mine: http://www.youtube.com/watch?v=YJQp7Id2ywE

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Liviu4you):

Aa, am uitat ceva: daca tot de iei de astia pletosi, ar trebui sa stii ca si Cristi era pletos

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Liviu4you):

Era o vorba " oamenii care nu au timp liber nu pot gandi " (servici, studii etc).Imi pare bine ca mai gasesc cativa atei, gnostici prin preajma...Fiecare asculta ceva.Si liviu are mare dreptate in partea asta..asa ca nu va mai atacati cu rahaturi gen "cuvantul lui dumnezeu e lege, nu trebuie sa ies din el"..si la asta pun capat cu un mic vers "faptele, nu vorbele te fac sa fii mare"...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Liviu4you):

"Cine nu este cu Mine este impotriva Mea, si cine nu strange cu Mine risipeste." (Matei.12:30) Vedem din aceste cuvinte ca nu exista cale de mijloc.
Ce crezi, conteaza pentru noi ce mancam? Dar ce bem? Daca da, atunci conteaza si ce ascultam. Asadar, conteaza si pe cine ascultam...
Printre multe daruri primite de la Dumnezeu se afla si muzica.
Si pentru ingeri este o placere sa cante. Deducem ca ei nu canta din refrenurile acestei lumi pacatoase. Pavel spune: "Deci fie ca mancati, fie ca beti, fie ca faceti altceva: sa faceti totul pentru slava lui Dumnezeu." (1Corinteni.10:31)
Intreb dar: muzica pe care o ascultam sau o cantam, este spre slava lui Dumnezeu asa cum fac ingerii? Daca nu, atunci este spre slava vrajmasului nostru si al lui Dumnezeu. Cale de mijloc nu exista.
Este o lucrare mareata sa schimbam gusturile oamenilor dupa gusturile noastre; dar este o lucrare vitala sa ne schimbam gusturile dupe cele ale Scripturii.

P.S.: cateodata scriu in graba -stiu cum se scrie.
In ce privegste Sfanhta Scriptura, da, am citit-o de mai multe ori consecutiv(la rand) -si fac lucrul acesta zilnic, in afara de faptul ca o deschid si pentru a cerceta diferite teme.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonimg):

Spui ca ai citit Sfanta Scriptura, chiar de mai multe ori, dar ma intreb: oare nici pana acum nu ai vazut ca unele lucruri pur si simplu se contrazic? Nu te-ai intrebat niciodata de ce e nevoie de un Dumnezeu? Tu te bazezi pe zicala "Crede si nu cerceta"? Daca vrei, iti pot da un exemplu de contrazicere chiar din ce ai spus tu: "Cine nu este cu Mine este impotriva Mea, si cine nu strange cu Mine risipeste." Aici este evident: cu totii stim ca Dumnezeu "ne-a dat liberul arbitru", ceea ce se contrazice cu ceea ce spui tu. Ce liber arbitru sa avem noi? Suntem sclavii lui Dumnezeu -> ajungem in rai, nu suntem, vom fii chinuiti o eternitate. Ti se pare liber arbitru sau supunere oarba in contrarietate cu chinuri eterne? Dumnezeu nu iti da liber arbitru, te obliga sa-l placi. Acum pun pariu ca o sa aduci in discutie pariul lui Pascal, dar sa te mai intreb ceva: eu daca sunt ateu si de-a lungul vietii mele fac foarte multe fapte bune, iar tu (cand spun "tu" nu ma refer neaparat la tine) daca esti teist dar nu faci fapte bune sau nu le faci din inima, vei ajunge in rai iar eu voi arde in iad? Nu ti se pare absurd? Sunt multe lucruri gresite la "pariul" lui Pascal dar nu o sa stau sa le insir acum, poate ar trebui sa mai lasi Scriptura si sa mai citesti si altceva. In final vreau sa-ti mai spun ceva: stiinta e viitorul, nu religia! Oamenii au fost indobitociti de-a lungul timpului cel mai mult prin frica, dar acum au acces la informatie. Si inca ceva; nu poti face o afirmatie pe baza unei premise nedemonstrate, cum ar fi: Dumnezeu exista pentru ca asa scrie in Biblie.
P.S.: stiu ce inseamna consecutiv.
P.P.S: reflecteaza asupra omniscientei lui Dumnezeu, as vrea sa vad la ce concluzie/concluzii ajungi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Liviu4you):

La prima vedere pare ca se contrazice, dar nu este asa.
Am citit zilele acestea despre William Miller. Redau cateva fragmente:
"Scripturile, care mai înainte pentru mine erau întunecate şi contradictorii, au devenit o candelă pentru picioarele mele şi o lumină pe cărarea mea. Mintea mi s-a liniştit şi mi s-a limpezit. Am constatat că Domnul Dumnezeu este o stâncă în mijlocul oceanului vieţii. Biblia a devenit apoi studiul meu de căpetenie şi pot spune cu adevărat că am cercetat-o cu o mare plăcere. Am găsit acea jumătate despre care nu mi s-a vorbit niciodată. M-am întrebat atunci de ce nu văzusem mai înainte frumuseţea şi măreţia ei şi m-am minunat cum de am putut-o respinge. Am descoperit tot ce-mi putea dori inima şi un bun leac pentru toate bolile sufletului. Am pierdut gustul pentru orice altă lectură şi mi-am îndreptat inima să primesc înţelepciune de la Dumnezeu." (S.Bliss, Memoirs of W.Miller, p. 65-67)
A raţionat că, dacă Biblia este o descoperire de la Dumnezeu, trebuie să fie consecventă cu ea însăşi; şi dacă a fost dată pentru îndrumarea omului, trebuie să fie adaptată la înţelegerea lui. S-a hotărât să studieze Scripturile pentru sine şi să se asigure dacă toate contrazicerile aparente se pot armoniza.
Încercând să pună deoparte părerile preconcepute şi renunţând la comentarii, a comparat verset cu verset cu ajutorul trimiterilor şi ale concordanţei. Şi-a continuat studiul într-un mod ordonat şi metodic; începând cu Geneza şi citind verset cu verset, n-a mers mai repede decât pe măsura înţelegerii pasajelor clar descoperite, încât să-l libereze de toate nedumeririle. Când descoperea ceva neclar, obiceiul lui era să-l compare cu toate textele care aveau aceeaşi legătură cu problema în studiu. Oricărui cuvânt îi era îngăduit să-şi aibă propria greutate asupra subiectului din text şi, dacă înţelegerea lui se armoniza cu pasajele colaterale, nu mai era...2004 - 2215 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonimg):

Miller este irelevant in discutia noastra, plus ca el era adventist, nu crestin- ortodox cum probabil esti tu. Toate fragmentele pe care mi le-ai prezentat sunt doar cugetarile unui simplu om; nu ai adus nici un argument.
"Crede si nu cerceta" nu este o exprimare biblica, ci una logica pe care o deducem.
"Ei au rezistat chiar si pe rugurile aprinse de Inchizitia evului mediu." Da! au rezistat pe rugurile aprinse ca sa-si sustina ideea si sa incerce sa salveze oamenii de la subjugarile religiei. Ei sunt oamenii de admirat. Acum ca tot ai dus Inchizitia in discutie, sa elaboram putin: ce drept aveau inchizitorii sa omoare oamenii pentru convingerile lor? Indeplineau "voia Domnului"? Si asta imi aminteste de ceva: cruciadele. Expresia "omoram in numele Domnului" ti se pare cunoscuta? Aici vreau sa subliniez doar cat de mult rau au facut oamenii religiosi de-a lungul timpului. Imagineaza-ti ce s-ar fi intamplat daca nu ar fi existat religii; nu am fi trait intr-o lume mai buna?
In ceea ce priveste omniscienta, as fi vrut sa-ti dai seama de un lucru foarte simplu: Daca Dumnezeu este omniscient, inseamna ca atunci cand a creat omul, stia ca acesta va cadea in pacat (si lucrul acesta nu avea cum sa se schimbe in viitor) dar totusi l-a supus unei incercari...si a cazut in pacat. In plus, Dumnezeu l-a mai si pedepsit (pe om). Mai este inca un aspect al omniscientei: daca Dumnezeu stie tot ce se va intampla in viitor, inseamna ca nu are control asupra propriei persoane; nu-si poate controla deciziile. (afirmatia asta se bazeaza pe ce am spus putin mai devreme in legatura cu omul).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Liviu4you):

Au existat mult oameni au credintei, chiar si dupa ce s-au incheiat de scris Scripturile. L-am citat pe Miller pentru ca el este mai aproape de noi.
"Sa credeti ca indelunga rabdare a Domnului nostru este mantuire, cum v-a scris si preaiubitul nostru frate Pavel, dupa intelepciunea data lui, ca si in toate epistolele lui, cand vorbeste despre lucrurile acestea. In ele sunt unele lucruri grele de inteles pe care cei nestiutori si nestatornici le rastalmacesc ca si pe celelalte Scripturi, spre pierzarea lor." (2Petru.3:15,16)
Cand oamenii dau de o dificultate in Scriptura, iata ce afirmatii gasesc:
1-renuntam sa o mai citim
2-a fost scrisa de oameni
3-se contrazice singura
4-e foarte greu de inteles
5-e scrisa doar pentru evrei
6-e scrisa doar pentru oameni intelectuali
7-este o Carte veche, nu mai este de actualitate, nu se mai potriveste cu timpurile si nevoile noastre
8-nu-mi place sa o citesc
9-mai bine nu o mai citesc; ca daca o citesc si nu fac ce spune in ea e mai rau dupa aceea
10-am citit-o dar nu am inteles nimic din ea.
Care din aceste raspunsuri ti se pare logic? Cum ar trebui sa se procedeze? Ca elev, daca dai de o dificultate la scoala, renunti sa te mai duci la scoala crezand ca nu exista rezolvare pentru problema aceea? Poti spune ca institutul de invatamant este complet eronat?
Ei, cam asa procedeaza oamenii si cand vine vorba de dificultatile din Biblie. Si nu este normal.
Da-mi voie sa-ti spun ca mai degraba ar fi gresit institutul de invatamant decat Sfanta Scriptura.

""Crede si nu cerceta" nu este o exprimare biblica, ci una logica pe care o deducem." Aceasta este o logica a oamenilor, si nu a lui Dumnezeu. Logica lui Dumnezeu este cu mult diferita de ce-a a oamenilor.

Si eu sunt impotriva inchizitieii si a cruciadelor. Acestea au fost folosite de catre o singura biserica. Te las pe tine sa cauti care este aceea. Dar cred ca deja stii care este.

In ce priveste omniscienta lui Dumnezeu. As vrea sa te intreb ceva: daca un parinte...2010 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Si restul sunteti sfinti?
lasa fiecare sa faca ce vrea vezi tu de tine nu de alti

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Muzica are o foarte mare influenta asupra noastra.
Orice melodie care are ritm nu este buna. Nu tot ece ne place este si sanatos pentru noi. Muzica ori ne apropie de Dumnezeu ori ne desparte de El -cale de mijloc nu exista.
Versurile sunt egal cu zero daca melodia nu este dupa voia lui Dumnezeu.
Nu numai rep-ul si rock-ul nu sunt scripturistice; dar si muzica usoara, blues-ul, si jazz-ul sunt condamnate de Scriptura. Si aceste melodii cu versuri crestine sunt ascultate atat de des in serviciile de inchinare...
Daca tinerii din biserici si-ar da seama de lucrul acesta, multi ar putea fi salvati.
Orice muzica care ne indeamna la sentimentalism este de la cel rau. Multi confunda sentimentalismul cu Duhul Sfant.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonimg):

Adevarat ai grait, mai putin afirmatia ca "orice melodie care are ritm nu este buna". ritm exista absolut peste tot, inclusiv in trupul nostru. ritmul din muzica rock si rap si toate suratele lor provine din ritmurile africane voodoo. de aici si problema cu muzica moderna si combinarea ei cu versificare crestina. si eu am fost un impatimit al Rap-ului. imi "injectam" Rap in fiecare zi, simteam ca nu pot trai fara el... pana am descoperit ca de fapt nu poti trai fara EL.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Fa o tura de bloc/casa si revino-ti

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

laughinglaughinglaughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Damn nici asupra ta timpul nu are nici un efect... prost esti prost ramai!
cat timp o sa mai blamati voi astia religiosi zelosi muzica?
muzica este muzica si atat! important este mesajul! si majoritatea melodiilor rock au un mesaj acolo destul de interesant, sau motivational, care pur si simplu te relaxeaza! iar pentru tine te rog sa asculti asta:
http://www.youtube.com/watch?v=MXQUB-UQ-NE
din partea pletosilor "roacheri"

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Troll cu t mare laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Atentie! Excesul dauneaza grav sanatatii! Asa ca vezi-ti de treaba ta si lasa lucrurile sa mearga in voia lor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=x5b3VBUW2ok
THE POWER OF SANTANA >:)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Stii prea putin ca sa meriti un raspuns si despre muzica RAP/rock dar si despre masoni si nici cu gramatica nu le ai.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează