| ObiectivulAnonim66 a întrebat:

Cand credeti ca vine Sfarsitul lumii? Is singurul care asteapta Apocalipsa?

Răspuns Câştigător
| RoxanaY a răspuns:

In Biblie se spune ca nimeni nu stie cand va fi Apocalipsa, nici ingerii din ceruri, nici fiul, ci numai Tatal adica Dumnezeu:,, Despre ziua aceea şi despre ceasul acela, nu ştie nimeni: nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl."(Matei 24:36)

Noi trebuie sa veghem:,, Vegheaţi dar, pentru că nu ştiţi în ce zi va veni Domnul vostru."(Matei 24:42)

Apocalipsa vine curand. Uite semnele care se intampla deja:

1.,,Fratele va da la moarte pe frate-sau, si tatal pe copilul lui; copiii se vor scula impotriva parintilor si-i vor omori"(Matei 10:21)
2.,,Veti fi urati de toti, din pricina Numelui Meu; dar cine va rabda pana la sfarsit, va fi mantuit"(Matei 10:22)
3. „În zilele din urmă vor fi vremuri grele, căci oamenii vor fi iubitori de sine, iubitori de bani, lăudăroşi, mândri, defăimători, neascultători de părinţi, nemulţumitori, fără evlavie, fără dragoste firească, neînduplecaţi, vorbitori de rău, neînfrânaţi, neîmblânziţi, neiubitori de bine, trădători, obraznici, îngâmfaţi, iubitori mai mult de plăceri decât iubitori de Dumnezeu." (2 Timotei 3:1-4)
4. „Fiindcă vor veni mulţi în Numele Meu şi vor zice: „Eu sunt Hristosul!" Şi vor înşela pe mulţi." (Matei 24:5)
5. „Se vor scula mulţi proroci mincinoşi şi vor înşela pe mulţi." (Matei 24:11)
6. „Veţi auzi de războaie şi veşti de războaie: vedeţi să nu vă înspăimântaţi, căci toate aceste lucruri trebuie să se întâmple. Dar sfârşitul tot nu va fi atunci." (Matei 24:6)
7. „Un neam se va scula împotriva altui neam, şi o împărăţie împotriva altei împărăţii; şi, pe alocuri, vor fi cutremure de pământ, foamete şi ciume." (Matei 24:7)
8. „Şi, din pricina înmulţirii fărădelegii, dragostea celor mai mulţi se va răci." (Matei 24:12)
9. „Evanghelia aceasta a Împărăţiei va fi propovăduită în toată lumea, ca să slujească de mărturie tuturor neamurilor. Atunci va veni sfârşitul." (Matei 24:14)
10. S-au nascut cei doi gemeni cu sfesnice si ramuri de maslin pe corp din Apocalipsa(daca nu ma crezi cauta pe internet):,, Apoi mi s-a dat o trestie asemenea unei prajini si mi s-a zis: "Scoala-te si masoara Templul lui Dumnezeu, altarul si pe cei ce se inchina in el. Dar curtea de afara a Templului las-o la o parte nemasurata; caci a fost data neamurilor, care vor calca in picioare sfanta cetate patruzeci si doua de luni. Voi da celor doi martori ai mei sa proroceasca, imbracati in saci, o mie doua sute saizeci de zile. Acestia sunt cei doi maslini si cele doua sfesnice, care stau inaintea Domnului pamantului. Daca umbla cineva sa le faca rau, le iese din gura un foc, care mistuie pe vrajmasii lor; si, daca vrea cineva sa le faca rau, trebuie sa piara in felul acesta."

Daca s-au nascut cei doi copii automat sfarsitul este aproape. Mai ramane sa vina Anthrist si sa-i omoare, apoi dupa trei zile sa invie si dupa aceea credinciosii vor fi rapiti la cer.(asa zisa Rapirea Bisericii)

Funda?

9 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

În curând. Semnele arata clar ca mai e puțin. 2Timotei 3:1-5,Matei24:3-14.

| xerxes1 a răspuns:

Orice inceput are un sfarsit, asta e clar.Nu trebuie sa citesti o carte despre Pokemoni evrei ca sa-ti dai sema.

| WMoJoS2016 a răspuns:

Asta nimeni nu poate sa o stie, au fost niste teorii cum ca o sa vina in 2012 sau nu mai stiu cand dar nu au fost adevarate, nici cei mai mari cercetatori ai lumi nu au raspunsuri la astfel de intrebari.

| VelaJohnny a răspuns:

In curand. Nu trebuie sa fi religios pentru a-ti da seama ca sistemul asta nu mai are mult. Daca nu intervine Dumnezeu, omenirea se va autodistruge singura. Legat de Apocalipsa, nu inseamna „disrugerea intregului pamant", e o invatatura prosteasca. Biblia spune ca Dumnezeu va distruge doar rautatea de pe pamant, nu planeta si pe toti oamenii.

| Ioana19sadsoul a răspuns:

Nu cred că vom apuca Apocalipsa, și numai aștepta să vină ca așa eram și eu dar gândește te la ce dezastre vor fii pe vremea aia și cate morți pe capete, mai bine că o sa fim morți.

| Anonim a răspuns (pentru Ioana19sadsoul):

Asta doar pentru ca asa vrea Yehova?

| sprezero a răspuns:

Păi nimeni nu știe însă toți care credem în Biblie așteptăm apocalispa.
Așa se termină Biblia: Vino, Doamne Iisuse!

| GoStar a răspuns:

Saptamana viitoare, joi-vineri, cand are Dumnezeu timp.

Nu stie nimeni cand vine.
Degeaba o astepti, slabe sanse sa o prinzi tu. laughing)

| 123RAUL456 a răspuns:

Nimeni nu stie cand va veni apocalipsa, doar Dumnezeu stie.

Întrebări similare