| AvalohAlyn a întrebat:

Ce parere aveti despre cartile si mesajele lui Ellen G.White?
Stiu ca e neoprotestanta insa cartile ei sunt mai mult decat interesante,simple si atragatoare., prin simplitatea si entuziasmul sau crestin a reusit sa apropie oamenii mai mult de Iisus Hristos.A citit cineva ceva de Ellen G. White?

3 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Ellen White produce multe suferinte de cap si ateilor si celorlalte religii deoarece tot ce a scris ea si ce a spus ca se va intampla s-a intamplat ad literam. De aici si atacurile vehemente privind plagiatul care mai nou a fost eliminat cu DESAVARSIRE de cei mai mairi adversari ai acesteia intr-un studiu care a durat noua ani si care au recunoscut ca nu exista nici urma de ceva ce s-ar numi plagiat, studiu facut de Universitatea din Vatican. Scrierile lui Ellen White sunt considerate in America drept Tezaur National fiind pazite ca atare datorita evenimentelor istorice care au fost prezise si s-au intamplat dupa decesul acesteia, de exemplu biserica din care a facut parte nu promoveaza prezicerile ei dar aceasta a ilustrat perfect atacurile turnurilor gemene din New York. Este normal ca Ellen sa nu fie iubita deoarece loveste ideologic direct in inima tuturor religilor crestine si in cea atee. Este considerata a treia scriitoare a omenirii si prima printre scriitoarele femei, face parte din cei 100 de creeatori statului American fiind alaturi de Franklin si Washinton. Viata lui Isus sau Hristos Lumina lumii face parte dintr-un ciclu fundamental care se numeste Marea Lupta si care include cinci volume, pentru detalii apeleaza la mesageria personala deoarece nu vreau sa fiu acuzat de prozeletism de fratii mei ortodocsi.

| doctorandus a răspuns:

Le-a scris prin metoda copy/Ponta.

| ovidiu_5339 a răspuns:

Daca va intereseaza subiectele abordate de White in cărțile sale, căutați sa citiți cărțile originale din care ea a plagiat. Gasiti pe net si dovada plagiatului si cărțile.