| pet555 a întrebat:

Ce parere aveti despre schimbarea Constitutiei cu privire la casatorie, specificandu-se "intre Un barbat si O femeie"? Se pare ca avem de castigat din faptul ca Romania este mai "inapoiata", inclusiv in chestiunea cu refugiatii,dintre care unii plang doar daca afla ca au ajuns in Romania, si in legatura cu libertatea familiei, fata de ce se intampla in Norvegia, unde se iau copiii fara motive logice. Revenind la casatorie, ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Darkmagic a răspuns:

Nu am cunostinta despre o astfel de initiativa, dar daca ea exista, este facuta ca si legea privitoare la interzicerea...clonarii umane, de exemplu.
Adica nu pentru romani, ci pentru eventuali "refugiati" cu astfel de orientari/preocupari care nu pot in tarile lor sa se dedea legal, la asemenea practici.
Din fericire, romanii sunt inca mult prea traditionalisti, astfel ca nu sunteti in pericol sa vedeti foarte des homosexuali de mana, pe strada.
Te asigur, ca daca in Romania s-ar vedea la tot pasul barbati sarutandu-se pe strada sau "casatorii" si "nunti" intre ei, vajnicii useri care canta in struna drepturilor homosexualilor NU ar mai fi deloc atat de permisivi.
Aici e doar binecunoscuta ipocrizie romaneasca. laughing
Adu peste acesti "sustinatori" hoardele de homosexuali legali din SUA sau Marea Britanie sau intreaba-l pe unul dintre userii "pro" de aici, cam cum ar reactiona afland ca "il place" un homosexual... big grin
Cum am spus, este doar perfecta ipocrizie romaneasca, ilustrata in aproape optzeci de raspunsuri.

122 răspunsuri:
| Mădă0611 a răspuns (pentru Inferno):

Cu link-ul ala mi se pare ca imi dai dreptate. thinking

Aia se numeste mastu.rbare, nu sex, dar daca totusi vrei sa-l numesti sex, e sex anormal. Cat despre delfini, sa nu zici ca e dovada de sanatate psihica sau normalitate. In articolul cu homosexualitatea la animale era un exemplu cu un ratoi care a violat cateva ore un alt ratoi, mort.

| Inferno a răspuns (pentru Mădă0611):

„un ratoi care a violat cateva ore un alt ratoi, mort. "
Iar asta nu e decat un reper al normalitatii.

Normal inseamna sa simti atractie sexuala, instinctiv, ca ai in ADN comanda "reproducere". Ratoiul suferea de 3 devieri biologice, ca tot foloseai termenul. 1. homosexualitate, 2 - necrofilie, 3 - hypersexualitate. Primele doua clar nu pot duce la indeplinirea scopului vietii, hypersexualitatea cu un singur partener e deviere pentru ca i-ar putea pune in pericol viata, iar ideea ar fi sa fie viu, sa iti dea urmasi.

O ultima intrebare, sper, pentru ca zici ca e normal nu stiu ce si nu stiu ce. Daca toate lucrurile ar fi asezate la locul lor, adica fiecare ar face lucrul pe care trebuie sa-l faca (fara norme inventate de indivizii unei specii, in interiorul speciei respective, desigur), ar exista homosexualitate, bisexualitate sau necrofilie?

Deviere de la ce?
De la un comportament utopic care ar avea randament reproductiv de 100%, si care, fiind utopic, nu exista in natura?

Asta e criteriul pe care il folosesti tu? Pentru ca daca e asa toate fiintele sunt deviate si anormale, ca niciuna nu are un comportament perfect pentru reproducere. Nici un organsim nu a evoluat perfect pentru a se reproduce, toate au elemente ce-l incomodeaza intr-un fel sau altul.
Asa ca putem spune despre toate ca sunt deviate.

Exact, de la un comportament utopic, care era in planul naturii, se deduce logic asta.
Nu chiar toate, ca unele organisme vii isi fac bine treaba.

Natura nu are nici un plan. E clar ca figura de stil „scopul naturii" te pune in dificultate.

| RAY a răspuns:

Eu nu n-am nici o parere despre homosexuali la lesbiene imi place sa ma uit si sunt de acord sa faca ceea ce fac in continuare acolo in fine, revenind la subiect cred ca nu a fost alegerea lor sa fie homosexuali si asa a fost sa fie, asa ca eu n-am nimic daca vor sa se casatoreasca, cu adoptia de copii nu sunt de acord, hai lesbienele da ca sunt femei nu doi barbati e aiurea

| RAY a răspuns (pentru Mădă0611):

Mada daca cei doi gay se iubesc de ce sa nu se casatoreasca?

Si atunci ce e cu adaptarea organismelor vii in scopul supravietuirii si reproducerea, ca forma de supravietuire?

| Mădă0611 a răspuns (pentru RAY):

Intreaba-i pe cei care nu sunt de acord. Pe mine nu ma intereseaza ce fac, atata timp cat nu imi oripileaza privirea, ceea ce si heterosexualii pot face. Eu am zis doar ca homosexualitatea e o dereglare, hormonala, si o sa sustin asta pana se dovedeste contrariul, ceea ce nu cred ca o sa se intample. Intelegand de ce cineva e atras de persoane de acelasi sex, il poti accepta, dar e grele, daca zici ce e homosexualitatea, esti inuman, dom'le. oh go on

Deregralarea aia hormonala ce anume a cauzato?

Biologia a produs toate tipurile de forme de viata. Ea nu are preferinte. Produce la nimereala ce-i vine in „minte".

Singura diferenta e ca anumite organisme sunt compatibile cu supravietuirea iar altele nu. Noi le vedem doar pe alea compatibile, ca celelalte au murit sau vor muri.

Scopul naturii e o metafora. Intreaga evolutie da impresia existentei unui scop, de asta ii zicem asa.

Si eu tot la figurat vorbeam, si ma refeream la supravietuire. Tot ce e viu sufera sa supravietuiasca (suferinta, fizica sau psihica, o au in scopul asta, fericirea la fel, ca idee). E doar o adunatura de atomi care formeaza constiinta pentru a "transmite miscarea", viata, mai departe. Nici un organism viu nu are un corp al lui, atomii ii imprumuta si ii patreaza o perioada doar, pe unii ii schimba mai devreme, pe altii mai tarziu.

De unde sa stiu? laughing

Pai nu ai curiozitatea sa cunosti asta? sau te-ai oprit din cunoastere?

Daca se stia, stiam si eu, din cate stiu, nu s-a aflat cauza. Partea cu hormonii o stiu ca am observat-o la alte specii de animale si am avut "ocazia" sa fiu in love acum ceva timp (nu intreba laughing). Ce am citit doar mi-a confirmat si completat cunostintele.

Esti de acord ca homosexuali simt iubire nu? atractie fizica? exact ca si hetrosexuali nu? atunci ce le deosebeste de majoritatea de ce sunt dereglati oamenii astia?

raised eyebrows aveam impresia ca ma exprim destul de clar, ca doar folosesc doar termeni simpli, sunt obisnuita sa vorbesc cu oameni care doar termeni simpli stiu.

Nu inteleg ce e atat de greu de inteles la asta:
1. scopul nostru este sa dam viata mai departe
2. organismele vii sunt supuse mortii
3. presupun ca negasindu-se alta solutie pentru a trai vesnic (a pastra miscarea), sau fiind cea mai la indemana, a aparut reproducerea (e o forma de supravietuire)
4. cea mai simpla a fost reproducerea asexuata, dar avea cateva puncte slabe. un individ vulnerabil o sa "dea nastere" unui individ vulnerabil.
5. a aparut reproducerea sexuata, inca de cand existau doar organisme unicelulare
6. reproducerea sexuata presupune ca doi indivizi sa "dea nastere" unui individ nou
7. pentru ca un organism sa se poata reproduce, trebuie sa ajunga la o anumita varsta.
8. cand ajunge la acea varsta, organismul incepe sa trimita semnale ca e pregatit sa aiba urmasi.
9. reproducerea sexuata presupune contopirea a doua celule, una feminina si una masculina.
10. organismul feminin transmite mesaje feminine si receptioneaza mesajele maculine trimise de organismul masculin, care le receptioneaza pe cele feminine, sunt niste fire invizibile ochiului, pe care creierul le vede.
11. un organism are sexul pe care il dau hormonii, nivelul lor. femeile miros altfel decat barbatii, de exemplu.
12. barbatii nu pot avea urmasi fara femei, asa cum femeile nu pot avea urmasi fara barbati
13. ajunsi la varsta pubertatii, cand organismul se poate reproduce, ambele sexe incep sa produca celulele reproductive, ovul si spermatozoid.
14. femelele nu pot produce zilnic un ovul, cel putin, iar daca el nu exista, degeaba fac sex, ca nu pot avea urmasi
15. cand organismul lor, al femelelor elibereaza un ovul, sunt fertile, pot ramane gestante
16. in perioada asta organismul trimite mesaje catre indivizii de sex masculin: atractia sexuala
17. daca iti faci treaba, creierul te recompenseaza: 0rgasm, explozie de hormoni cu efect asemanator cu cel al unor droguri.
18. pentru supravietuirea si protejarea puiului, organismul lui produce un hormon care il leaga de mama, asa cum organismul ei produce acelasi hormon, cred, care o leaga de pui, la unele specii cred ca e tatal in locul mamei. la unele specii legatura se face si intre parinti.
19. Asta e atractia sexuala si iubirea.
20. daca noi doar raspundem mesajelor creierului altcuiva si reproducerea e scopul nostru, si e doar sexuata, asta insemnand ca masculin e atras de feminin, tu cam ce zici, nu e nici o dereglare? Sau ai intrebat de plictiseala? Ca eu m-am saturat sa tot repet astea.

Fiecare are dreptul de a crede in ceea ce el doreste, doar am vrut sa citesc ce crezi tu despre ei, aceste argumente sunt bune eu nu spun ca nu e adevarat

Practic, homosexualii, atrasi sexual unul de altul (ca am dat exemple de animale care fac sex fara atractie) sunt heterosexuali. Unu din ei emite mesaje de sex diferit, pentru ca "ingredientele" lui (cantitatea de anumiti hormoni) sunt de sex diferit, de asta e posibila acea atractie. Se poaate observa foarte simplu in natura, natura necorupta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mădă0611):

"homosexualii, atrasi sexual unul de altul sunt heterosexuali"... facepalm.

"hormoni"... sigh.

| Inferno a răspuns (pentru Darkmagic):

Facand o sumara contorizare a prostiilor pe care le-ai spus am obtine un scor laudabil.
Homosexualitatea nu depinde de nationalitate, Mr. Pseudo-science. Sunt factori biologici pe care orice om cu puntine cunostinte ii poate intelege.
"cum ar reactiona afland ca "il place" un homosexual..."
O asemenea problema nu poate exista decat intr-o minte primitiva. Cum as reactiona? Foarte simplu: "Sentimenul nu e reciproc." Gata, problema rezolvata.
Cum ar reactiona o fata inteligenta daca ar afla ca un primitiv ca tine "o place"? Probabil identic.
Numai ca in cazul tau, violul fiind o posibilitate, ar aparea o problema, pentru fata. De aici si extrapolarea eronata asupra homosexualilor.

"Aici e doar binecunoscuta ipocrizie romaneasca."
Nu e o ipocrizie romaneasca, e o ipocrizie biologica, cu care toti ne nastem si pe care toti trebuie sa o infruntam.

La vederea unui homosexual probabil reactia mea ar fi una repulsiva.
Diferenta dintre noi doi este ca eu as incerca sa o contrabalansez cu ratiunea in schimb tu ti-ai ucide gândirea de dragul unor sentimente subiective.

De asta si spun ca, la mintea ta, violul e o posibilitate. Ca pentru tine sentimentele sunt mai presus de gandire.
Pentru tine dezgustul fata de un homosexual e mai puternic dacat motivul logic si rational pentru care el are tot dreptul sa faca ce vrea cu viata lui.

Pentru tine instinctul sexual fata de o fata e mai puternic decat motivul logic pentru care nu ai nici-un drept sa o violezi.

| Mădă0611 a răspuns (pentru anonim_4396):

Stai sa mai cresti. smug

Nu faci decat sa-ti maschezi gândirea imatura in spatele unor poliloghii cu iz stiintific ce nu-si au locul aici.
Atitudinea ta fata de subiect este cel putin surprinzatoare, parca ai avea 14 ani.

"cei care nu folosesc doar organele sexuale pentru sex, sunt. ( dezaxati si anormali)"

Nu, sunt absolut normali, indiferent te referi la "normal" in sens colocvial sau stiintific.
Stiintific vorbind, comportamentul normal este cel pe care il practica majoritatea. Ori din acest punct de vedere sexul an.al/oral este normal din punct de vedere psihologic.

Pentru tine nu e normal deoarece ai atitudiena unui copil când vine vorba de sex.
Pretextul este insa unul aparent stiintific, dar in realitate fals.
Asa cum am spus: Criteriul pe care il alegi ca etalon pentru definirea normalitatii este un comportament utopic care ar avea randament reproductiv de 100%, si care, fiind utopic, nu exista in natura.

"Pe alte link-uri n-am dat click, am de gand sa mananc azi..."
De parca sexul ar fi ceva gretos...
Am mai auzit ideea asta. Dar la o fata de 15 ani.

"in natura, natura necorupta."
laughing
Nu exista asa ceva.

| Darkmagic a răspuns (pentru Inferno):

Draga Inferno, se pare ca...esti la fel de prost, informat, se intelege, cum erai si acum un an.
Raspunsul meu a fost CORECT, centrat pe intrebare, mentalitati romanesti si legislatie, in timp ce tu si altii, bateti campii cu variante "pro" si cu "biologia".
CE a intrebat omul...si CE raspundeti voi? laughing)
Ii tot trageti cu "biologia" si "hormonii", "discutati" cale de optzeci de raspunsuri aiureli, fara ca macar sa includeti la "cauze", SOCIALUL.
"Factori biologici"? laughing
Nu zau... Doar "factori biologici"? big grin
Spune asta si celor care devin gay din: teribilism, dintr-o MODA (Grecia, Roma), datorita segregarii sexuale (orfelinate, inchisori, etc) sau datorita faptului ca sunt adoptati de cupluri gay...
Oricum, NU despre "devenirea" homosexualilor era vorba in intrebare, ci despre o eventuala modificare a Constitutiei!
Ori esti beat? big grin
Se pare ca e nevoie sa te blochez din nou, pentru simplul fapt ca esti un..."suficient" care jigneste, probabil din ciuda sau prostie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mădă0611):

"Stai sa mai cresti"... nu marimea conteaza (la inaltime ma refer desigur) smug

Sau vorbeai de varsta? Ooops.

Incepi ca Gaia, sau ti-a spart contul. laughing

Nu ma intereseaza ce e normal intr-o societate, ci scopul unui lucru. Sexul @nal sau oral nu e normal pentru ca scopul sexului e reproducerea, iar practicandu-l in felul asta, in veci n-o sa te poti reproduce.

Sexul e foarte gretos, pentru ca nu e folosit cu masura, e la fel de gretos ca o tanti obeza mandra de "formele" ei.

| Mădă0611 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nici la inaltime, nici la varsta, ci la minte. smug

Ba exista. Am 3 caini. Cel mai batran, care n-a fost legat vreodata, nu are apucaturi de gay, e 100% hetero, asa ca doar cu femele il apuca dragostea, cand le e perioada, cel mijlociu, ca a fost legat, tot incerca sa-l violeze pe altul, pe care il lasa sa se apropoie. Cu doua femele in jur, ale vecinilor, care transmit mesaje pe o raza de 100 de metri cand sunt pregatite sa aiba urmasi, el intrand in acea raza, nu ma mir ca avea apucaturi. De cand nu mai e legat, e hetero, are si catelusi, cu vecina patrupeda. Si pe langa asta, ma refeream la normele unei societatii, dau iar exemplu bonobo. La astia sexul e ca la noi strangerea de mana.