Nu am cunostinta despre o astfel de initiativa, dar daca ea exista, este facuta ca si legea privitoare la interzicerea...clonarii umane, de exemplu.
Adica nu pentru romani, ci pentru eventuali "refugiati" cu astfel de orientari/preocupari care nu pot in tarile lor sa se dedea legal, la asemenea practici.
Din fericire, romanii sunt inca mult prea traditionalisti, astfel ca nu sunteti in pericol sa vedeti foarte des homosexuali de mana, pe strada.
Te asigur, ca daca in Romania s-ar vedea la tot pasul barbati sarutandu-se pe strada sau "casatorii" si "nunti" intre ei, vajnicii useri care canta in struna drepturilor homosexualilor NU ar mai fi deloc atat de permisivi.
Aici e doar binecunoscuta ipocrizie romaneasca. ![]()
Adu peste acesti "sustinatori" hoardele de homosexuali legali din SUA sau Marea Britanie sau intreaba-l pe unul dintre userii "pro" de aici, cam cum ar reactiona afland ca "il place" un homosexual... ![]()
Cum am spus, este doar perfecta ipocrizie romaneasca, ilustrata in aproape optzeci de raspunsuri.
"Adica nu pentru romani, ci pentru eventuali "refugiati" cu astfel de orientari/preocupari care nu pot in tarile lor sa se dedea legal, la asemenea practici."
Cum userul Darkmagic ma ignora, am sa raspund prin intermediul credinciosei sale ucenice.
Stimatul domn Darkmagic ne spune:
"e logic ca in Marea Britanie sa existe mai multi gay decat in ortodoxa Romanie iesita din comunism abia acum un sfert de veac, la fel cum e logic ca in Arabia Saudita sa fie mai putini gay ca in Romania, fie si "doar" pentru faptul ca acolo homosexualitatea este pedepsita cu moartea."
Cum vorbele mele sunt fara de importanta pentru voi doi, am sa raspund cu un citat:
"There is no indication that social environment after birth has an effect on gender identity or sexual orientation."
Traducerea:
" Nu există niciun indiciu că mediul social de după naștere ar avea vreun efect asupra identității de gen sau a orientării sexuale."
Sursa: Garcia-Falgueras și Swaab, Sexual Hormones and the Brain: An Essential Alliance for Sexual Identity and Sexual Orientation în Endocrine Development, vol. 17, pp. 22-35, 2010