|

Credeti ca exista paranormal sau puteri speciale? Adica ce puteti sa spuneti despre Nostradamus,baba Vanga,Egdar Cayce,Ioan Istrate, Joana D'Arc,Ioan Teologul si altii care au avut profetii si au prevazut viitorul unor oameni, unor destine sau chiar al lumii, al unei tari sau chiar al lumii?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu esista paranormal si puteri speciale.Nu a prezis nimeni nimic si nu s-a adeverit nimic.Toate sunt prostii de adormit copii mici.Singurul care a prezis exact in ce an va merge la inchisoare si cat timp va sta acolo este GiGi BECALi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Toti cei amintiti au "prezis" viitorul dupa ce fapta deja s-a consumat. Sunt foarte multe interpretari, foarte multe generalitati ca la horoscoape care se pliaza oricand si oriunde. De exemplu, "prezicerile" despre viitoare razboaie sunt de-a dreptul ridicole. Omenirea n-a avut nici macar o zi fara razboi sau conflicte in ultimele milenii. Citind articole vechi cu asa-zisele preziceri si interpretari, inclusiv de la cei amintiti de tine, iti dai usor seama ca totul e o pacaleala, prezentul fiind departe de ceea ce se presupune ca ar trebui sa fie. La eclipsa din 1999 trebuia sa fie sfarsitul lumii, apoi in 2000, apoi in 2012. Prin 2006 trebuia sa inceapa nu-stiu-ce razboi mondial cu miliarde de morti, trebuia sa fim intr-o alta dimensiune si cate si mai cate. Unii din ei erau sarlatani, iar altii au avut halucinatii pe fondul unor boli psihice nedescoperite si netratate in acele vremuri. Nimeni nu stie ce se va intampla.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu cred ca exista. Mi s-a intamplat si mie personal sa 'prevad prezentul' intr-un vis. Adica, sa aflu ceva intr-un vis, o informatie pe care nu o stiam din surse conventionale, si care ulterior s-a dovedit a fi adevarata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cine poate prezice, tace, fiindca s-a saturat sa fie ridiculizat. Chiar daca s-a adeverit ce a spus, a fost pus pe seama coincidentei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează