|

De ce nu ne este descoperit de către Providența, Dumnezeu, Creator ce este după moarte și toate toate misterele umanității pe care le avem din toate timpurile? Chiar și faptul dacă există cu siguranță El. Dacă exista viață după moarte, dacă asta e singura viața, dacă exista viață pe alte planete sau suntem singuri, de ce a apărut viața și cum a apărut, dacă că există vreun sfârșit al lumii, de ce trăim etc. Dacă poate fi prevăzut viitorul său de ce exista boli.Cum le putem vindeca. Precum și răspunsul la toate cazurile misterioase(O Z.N,oameni cu capacitati paranormale și cazurile ieșite din comun din lume, dacă există spirite etc.

De ce exista moartea etc Cum a apărut totul și când se va termina și mai ales cum. Daca morții adică persoanele dragi decedate ne vad,dacă putem lua legătura cu spirite,dacă există mediumi, dacă putem să intrăm în contact cu Creatorul,de ce visam, ce inseamna ele, de ce exista suferinta, de ce unii oameni par sa fie mai speciali și mai înzestrați fata de alții, de ce unii se nasc bolnavi sau dobândesc boli grave și ceilalți nu etc Si lista poate continua.Stiti voi, toate acele de ce-uri din mintea majorității oamenilor.

Faza e că ne tine in suspans și în mister rău de tot..De ce?laughingVom avea vreodată răspunsul adevărat și exact la toate întrebările astea ale umanitatii?

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Răspunsul exista deja: Biblia! Citeste -o si crede ce scrie in ea pentru ca este Cuvântul lui Dumnezeu. Studiu binecuvântat!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează