|

E adevarat ca sfarsitul lumii va veni numai atunci cand oamenii vor deveni mult, mult prea prosti si iubirea va disparea?

30 Raportează Evaluează
30 răspunsuri:
| a răspuns:

"mult prea prosti si iubirea va disparea?"
Demult acest deziderat a fost indeplinit DAR nu este Biblic ceea ce spui tu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sfarsitul lumii din punct de vedere Apocaliptic a inceput in anul 1848, sfarsitul este un PROCES culminand cu Revenirea pentru a doua oara a lui Hristos. (asta pentru cei ce fac tot felul de calcule sau presupuneri). La ora actuala d.p.d.v. al Apocalipsei suntem foarte aproape de REVENIRE. Totodata dupa anul 1848 NU MAI SUNT profetii de indeplinit ci doar sunt marcate evenimente care arata perioada in care ne aflam fata de revenirea lui Dumnezeu. Tot ce am spus eu sunt descrise in cartea Daniel si in Apocalipsa si AU FOST STIUTE de toti protestantii sau neoprotestanti inca de prin anii 1600 DAR la ora actuala au fost UITATE de marea majoritate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da, putem spune asta. Când va fi propovăduită Evanghelia în lumea întreagă, atunci va veni sfârșitul. Oricum Iisus ne-a spus care sunt semnele sfârșitului, pe lângă ce știm cu Evanghelia, sunt mai multe. Uite :

★ „3. Şi şezând El pe Muntele Măslinilor, au venit la El ucenicii, de o parte, zicând: Spune nouă când vor fi acestea şi care este semnul venirii Tale şi al sfârşitului veacului?
4. Răspunzând, Iisus le-a zis: Vedeţi să nu vă amăgească cineva.
5. Căci mulţi vor veni în numele Meu, zicând: Eu sunt Hristos, şi pe mulţi îi vor amăgi.
6. Şi veţi auzi de războaie şi de zvonuri de războaie; luaţi seama să nu vă speriaţi, căci trebuie să fie toate, dar încă nu este sfârşitul.
7. Căci se va ridica neam peste neam şi împărăţie peste împărăţie şi va fi foamete şi ciumă şi cutremure pe alocuri.
8. Dar toate acestea sunt începutul durerilor.
9. Atunci vă vor da pe voi spre asuprire şi vă vor ucide şi veţi fi urâţi de toate neamurile pentru numele Meu.
10. Atunci mulţi se vor sminti şi se vor vinde unii pe alţii; şi se vor urî unii pe alţii.
11. Şi mulţi prooroci mincinoşi se vor scula şi vor amăgi pe mulţi.
12. Iar din pricina înmulţirii fărădelegii, iubirea multora se va răci.
13. Dar cel ce va răbda până sfârşit, acela se va mântui.
14. Şi se va propovădui această Evanghelie a împărăţiei în toată lumea spre mărturie la toate neamurile; şi atunci va veni sfârşitul.
15. Deci, când veţi vedea urâciunea pustiirii ce s-a zis prin Daniel proorocul, stând în locul cel sfânt - cine citeşte să înţeleagă -
16. Atunci cei din Iudeea să fugă în munţi.
17. Cel ce va fi pe casă să nu se coboare, ca să-şi ia lucrurile din casă.
18. Iar cel ce va fi în ţarină să nu se întoarcă înapoi, ca să-şi ia haina.
19. Vai de cele însărcinate şi de cele ce vor alăpta în zilele acelea!
20. Rugaţi-vă ca să nu fie fuga voastră...2005 - 2265 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

„Tu însă, Daniele, ține ascunse aceste cuvinte și pecetluiește cartea până la vremea sfârșitului. Atunci mulți o vor citi, și cunoștința va crește." (Daniel 12:4)

Nu, oamenii nu vor deveni mai proști. Dimpotrivă „cunoștința va crește". Atât în domeniul spiritual, cât și în celelalte domenii.

Poți să observi asta: explozia de informație care există deja, multele invenții care se fac etc. Trăim niște timpuri de progres în multe domenii, care nu e deloc semn de prostie.

Da, problema e că alegem răul și nu binele de atâtea ori. Și lucruri care erau privite ca fiind rușinoase în urmă cu puțini ani devin o mândrie pentru cei ce le practică și un motiv de fală.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Trebuie sa se implineasca lucrurile ce sunt scrie in apocalipsa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Isaac Newton credea că Apocalipsa va veni în octombrie 2066. Rămane de văzut. El de asemenea a crezut că a doua venire a lui Iisus va fi în anul 2000. De asemenea, Joseph Smith, profetul mormonilor, a prezis că Iisus se va întoarce în 1891. Martorii lui Iehova și-au încercat și ei norocul, dar au eșuat și ei de nenumărate ori. Awkward! Predicții despre a doua venire a lui Iisus au loc de prin secolul III d.Hr. și de atunci toată lumea își încearcă norocul.Toate, absolut toate predicțiile despre apocalipsa biblică au eșuat.
Iisus a spus că apostolii lui vor fi acolo să îl vadă și că apocalipsa va avea loc în generația curentă. Matei 16:28
Dar aparent toți apostolii lui sunt morți, iar Iisus a întârziat cel puțin 1900 de ani. Deci putem spune cu siguranță că nu se întoarce.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim14653876):

Ce maschezi tu totul că să iasă ca tine, numai blasfemie la adresa divinității. Dacă spui că ai citit toată Biblia, de ce sări și peste asta? :

★„32 Cât despre ziua aceea, sau ceasul acela, nu ştie nimeni, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl."

Numai Satana se pare că lucrează prin tine. Ești o cauză pierdută, niciodată nu vei reuși să maschezi adevărul biblic oricât ai incerca tu laughing. Numai proștii cad în capcana ta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Tind sa cred ca sfarsitul lumii (Planeta, cu ce are pe ea) va sosi in 1.75 miliarde de ani, cand Soarele isi va mari volumul si Pamantul va deveni o planeta nelocuibila datorita caldurii. Ori incepe vreun razboi cu scenariu tragic. Insa ca specie consider ca nu vom disparea prea curand.
Regret doar ca nu vom apuca sa aflam.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da, te vaccineaza, te modifica genetic, deja se intampla, e un numar urias de copii autisti, urla mamicile pe toate grupurile, desi se stie ca e de la vaccinuri. Si da, vor deveni inerti, aluminiul din vaccin se ridica la creier, nu prea vor mai afectiviza. Mai e si apa otravita, dar si aerul, cu incineratoarele care ard noaptea, pe ascuns, deseuri medicamentoase, dar si radiologice. Doar in anumite tara. Romania e una dintre ele. Asta inseamna sfarsitul lumii... otravirea populatiei prin mancare, apa, aer, medicamente diverse.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Sonia822):

Nu, astea sunt nici începuturile durerilor. Recomand o analiză individuală a Bibliei, sau a ceea ce am scris mai sus.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Sonia822):

Dovezi la prostiile pe care le spui ai? Sunt sigur ca nu.

Oricum, nu inteleg cum unii oameni (idioti ca tine) pot accepta ideea cum ca vaccinurile provoaca autism. Dar daca tot crezi in prostia asta, de cand e de preferat un copil mort in fata unui copil cu autism?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Mars ba coteiule ca nu cu tine vorbeam. Citeste prospectul la ROR de pe agentia nationala a medicamentului. Intreaba-te de ce are aluminiu si soda caustica in compozitie, chipurile pentru ajustarea ph- ului. Cu un copil cu autism, esti mort si tu. Poate nu stii ce e autismul...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Sonia822):

Eu stiu. Dar sunt sigur ca tu nu stii, fiindca autismul e genetic, nu il dobandesti in timpul vietii.

Are aluminiu pentru a face componentele sa fie mai reactive si sa se produca anticorpi mai rapid.

Revenind la "poate nu sTiI cE e aUTiSmUL". Am avut un coleg de facultate cu sindrom Asperger, o boala, din al carui tip face parte si autismul. Se descurca destul de bine (ce-i drept, n-avea note prea grozave, ca profesorii nu aveau cum sa-i constientizeze situatia, astfel ca ii era mai greu sa tina pasul), dar puteai purta o discutie normala cu el.
Dar daca crezi ca e mai bine sa ai un copil mort, decat sa aiba autism, du-te, sinucide-te intr-un canal.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Sonia822):

Te rog eu sa nu faci copii! Oamenii care sunt impotriva vaccinari ar trebui sa NU aiba dreptul sa se inmulteasca... daca au deja copii, atunci ar trebui DE URGENTA sa le fie luati cu forta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Cosmin86):

Oamenii care sunt pro vaccinare ar trebui sa nu faca copii. luam de exemplu vaccinul ROR, de la care se face autism. https://:///......ion_ro.pdf La pagina 7-9 ai efecte secundare (paralizie, surditate si inca 100) la pag 11 ai ingrediente: aluminiu, hidroxid de sodiu, adica soda caustica dar citeste tu mai bine! Deschide ochii mari! A se observa ca pdf ul e de pe Agentia Europeana a Medicamentului, adica cei ce aduc in Romania

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Sonia822):

NU se face autism de la vaccin.

In momentul in care cineva iti spune asta e clar ca e un CRETIN REDUS MINTAL si ca persoana respectiva nu trebuie luata DELOC in serios.

De curiozitate, ce facultate ai terminat?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Cosmin86):

E parerea dtale, nedocumentata. Eu ma ducumentez de 6 ani. Stiai ca unele vaccinuti contin soda caustica? Restul contin fie aluminiu, fie timerosal (49%mercur) si se inhjecteaza pe rand. Aluminiu ramane in corp, merge la creier. cand peste 3 luni faci unul cu mercur (ca excipient), mercurul reactioneaza cu aluminiul si daca stii putina chimie, ar trebui sa stii ce se intampla. Nu e suficient sa spui cretin redus, trebuie argumente, cei care nu au spun doar ``cretin redus, si eu m-am vaccinat`` dar pe vremea dtale ai facut doar 5 (nu 32 ca acum) si erau produse la Institutul Cantacuzino( pe care l-au desfiintat) si nu in Kazahstan, cu risc sporit de contaminare

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Sonia822):

Ok, dar nu mi-ai raspuns la intrebare: ce studii ai? ce facultate ai terminat?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Isus ne face cunoscut mai multe semne care ne vor avertiza ca sfârșitul se apropie, dar nu va veni pana ce Evanghelia imparatiei va fi vestita pana la marginile pământului.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru AstalusAna):

Ana spune-mi ca ceea ce am spus eu in intrebare e o parte din adevar, e s-au nu asa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru AstalusAna):

Lumea nu merge intr-o directie buna.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AstalusAna):

"Evanghelia imparatiei va fi vestita pana la marginile pământului."
Deja aceasta cerinta a fost realizata prin TV, Radio si Internet, nu mai exista loc unde sa nu fi ajuns Biblia.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru danut):

Nu putem fi siguri.Numai Dumnezeu cunoaște acest lucru. Știind ca Dumnezeu este îndelung răbdător si milostiv inca mai amâna pentru cei care inca nu s-au decis sa părăsească Babilonul, dar in cele din urma o vor face. Dumnezeu cunoaște pe cei ce sunt ai Lui.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AstalusAna):

"Știind ca Dumnezeu este îndelung răbdător si milostiv inca mai amâna pentru cei care inca nu s-au decis sa părăsească Babilonul, "
Oare 6000 de ani nu au ajuns ca sa PARASEASCA Babilonul? Si rabdarea lui Dumnezeu are o limita, nu pentru EL ci pentru noi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru danut):

Poate ai auzit de Sebastian Tartarau.E un roman plecat in SUA si vestește Evanghelia in zonele greu accesibile de pe glob.A ajuns intr-o insula din arhipeleagul Vanu Atu care figura ca fiind fara locuitori.A fost descoperita de cei de la National Geografic si când au anunțat la televizor despre faptul ca aceasta insula este populata ( 800 de locuitori ) Sebastian împreună cu fratele sau au fost primii oameni care au vizitat-o. Au fost găsiți in costume făcute din pene vopsite si după ascultau la telefon Evanghelia Domnului Isus. Poate mai exista si alte astfel de insule.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AstalusAna):

Sunt multi oameni care AU cautat ce spui tu dar sigur daca mai sunt oameni cum spui tu la care nu poate ajunge cineva, va ajunge Dumnezeu prin ingerii sai. Cunosc cateva exemple in care atunci cand au ajuns primi oameni din "civilizatie" la niste triburi izolate acestia i-au intrebat in CE CRED si au acceptat DOAR o anumita religie deoarece asa au fost informati de INGERI. Nu-ti face tu griji pentru asa ceva, NU ramane nimeni "neinforrmat" dar la nivel mondial "informarea" s-a terminat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Isus ne atrage atenția sa nu folosim cuvintele prost si nebun in vorbirea noastră cu privire la aproapele.De asemenea in Biblie sta scris ca intelepciunea fiilor lui Satan strălucește in comparație cu înțelepciunea copiilor lui Dumnezeu.
In apocalipsa 21/7, 8 Domnul Isus menționează:"Cel ce va birui, va moștenii aceste lucruri.(vezi versetele 1-6 ).Eu voi fi Dumnezeul lui si el va fi fiul Meu.
Dar cat despre fricoși, necredincioși, scârboși, ucigași, curvari, vrăjitori, închinători la idoli, si toți mincinoșii, partea lor este in iazul de foc si cu pucioasa, adică moartea a doua."După cum vezi Biblia nu mentioneaza cuvântul prost si nici nebun, ca atare nici noi nu trebuie sa le folosim.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu merita sa traiesti cu frica asta, si nici cu fanatismul pentru un posibil salvator.
Sfarsitul lumii nu va veni curand. Va veni in momentul in care razboaiele vor avansa atat de mult incat ne vom distruge reciproc. Si oricat de instabila ar fi situata politica in lume acum, inca nu suntem chiar acolo. Toti vor sa traiasca. Iubirea nu are cum sa dispara, ea pur si simplu exista. Din pacate nu vom putea decide fiecare ca e timpul sa vina sfarsitul. Decid doar cei din spatele cortinei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Tehnologia va progresa. Tehnologia nu e prostie ci din contra.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Deci trebuia sa vina de mult =")))

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează