|

Hei TPU, religia crestina si biblia a avut rolul de a atrage atentia in spre anumite laturi spirituale, nu? Care ar fi acestea? Care credeti ca a fost scopul initial al religiei? Cred ca cel initial nu a fost rau, s-a transformat pe parcurs in arma de manipulare a maselor!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Scopul intial al religiei a fost sa exploateze alti oameni, aia e tot laughing unia mai smecheri sau gandit ca is destui naivi care pot fi exploatati si ca chestii materiale pot fi obtinute asa foarte usor.
Deci religia ca forma de organizare asta a urmamrit inca de la inceput laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Scopul initial a fost de controlul maselor
INTOTDEAUNA A FOST ASTA
religia e o solutie de control al maselor care se bazeaza pe frica de moarte si necesitatea oamenilor de a fi asigurati ca dupa ce mor or sa ajunga in "rai" (unde or sa innebuneasca total dupa cateva ore de plictiseala de moarte plutind pe un norisor si ascultand muzica de harpa si avand perspectiva sa petreaca restul eternitatii facand doar asta)

da, exista si laturi spirituale, si nu, nu e totul naspa in religie, daca ar fi nu ar avea credinciosi, problema e ca te trateaza cu lugu-lugu pe fata si ti-o trag pe la spate

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu, manipularea vine din partea necrestinilor. Ei se ghideaza de pe o carte care spuine sa-l omori pe cel de langa tine ca sa ramai si sa traiesti doar tu, pe cand Biblia spune sa nu-l omori pe cel de langa tine. Acum nu omoara direct, ci prin poluarea apei, a aerului, s-a.
Religia te manipuleazasa faci ce? Ca nu inteleg, in ce te manipuleaza. Iti recomand sa tii tv-ul deschis o zi pe Trinitas, ca sa vezi ca e exact invers.
O sa-i descoperi rolul atunci cand vei avea parintii bolnavi, sau atunci cand nu vor mai fi ei. Roaga-te ca aceste momente sa vina cat mai tarziu, si asa va fi, Dumnezeu te va ajuta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează