|

Hey,TPU! Cine ma poate lamuri si pe mine daca este impotrica credintei ortodoxe sa practici:hipnoza, yoga si meditatie?Ok! Sunt de acord cu hipnoza, ca nu stiu cum il invoca pe diavol si diavolul poseda omul hipnotizat...deci ma tin departe de ea(probabil ca nu stiu foarte multe despre ea dar...)Dar yoga? adica pana la urma sunt doar niste simple exercitii fizice, nu? ca si aerobic si pilates si restul.Adica nu poate fi pacat sa stai in maini sau intr-un picior sau sa faci un fel de gimnastica,no? e pacat doar daca treci din cauza ei la alta religie, cum ar fi hinduism (asa cred ca se numea).Dar, niste simple exercitii?

Sau meditati.Adica,in fine,depinde de meditatie.Dar,faptul ca stai cu cracii rasuciti (pozitia lotus tongue ) si respiri si expiri adanc apoi te gandesti la ce ai de facut azi si te relaxezi,cu ce poate fi un pacat?(doar daca iti pute gura si cineva langa tine,atunci doar laughing, bine hai gata cu glumele)P.S:As fi mai incatata daca mi-ati da raspunsuri care sa demonstreze ca aceste lucruri sunt pacate ( ca sa imi dau seama ca de fapt totul poate fi altfel decat il cred eu) dar, doar daca lucrurile acestea sunt cu adevarat pacate.Scz de lungimea intrebarii!

8 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Sunt considerate vrajitorii, fiind ritualuri luate de la alte culturi, numai ritualurile crestine nu sunt considerate astfel fiindca chipurile acestea sunt cele legitime corecte, anything else is bullshit.

| explică (pentru M25M):

Dar,yoga nu are nici cea mai mica legatura cu asta.Adica e un sport totusi,adica nu un sport, niste exeritii fizice pentru mobilitate, si sanatatea oaselor. Bune chiar si pentru gravide si batrani deoarece unele exercitii sunt fff usoare si practicate mai mult ajuta cum este si aerobic, pilates, streching si alte tipuri de exercitii fizice.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru lovelyGirl4ever):

Stiu ce este yoga si nu am nimic cu ea eu doar ti-am explicat logica, temeiul crestin referitor la astfel de practici.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
7 răspunsuri:
| a răspuns:

Hipnoza nu invoca diavolul ci subconstientul tau.
Yoga si meditatiile spirituale sunt considerate pacat fiindca nu sunt descrise in mod specific de Biblia crestina (biblia fiind limita crestinilui).
Eu imi bag piciorul si le practic pe toate ^^

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru OOOLEOOO):

Nici innotul nu e descris...nici mersul la scoala nu e descris laughing gta de maine nu ma mai duc laughing
Misto faza ca nu sunt descrise

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Yoga îşi trage originile din practicile religioase ale Hinduismului şi apoi a fost preluată şi în Budism, Jainism si chiar Sufismul din Islam o practică în anumite forme.

Chiar dacă cei mai mulţi oameni sunt pasionaţi de exerciţiile fizice din Yoga, este mare pericolul să alunece pe panta meditaţiei transcendentale care in esenţă este o închinare la idoli. Hinduşii chiar îşi manifestă credinţa în mii de zeităţi distincte iar o parte din mantrele rostite în timpul exerciţiilor Yoga sunt „rugăciuni" sau invocări ale acelor spirite fictive sau demoni reali!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sa fii sanatoasa

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Toate sunt in neregula

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează