| Steregoi a întrebat:

Iata avantajele din prezent ale unui credincios si dezavantajele unui necredincios:

1. cand credinciosul greseste cauta sa se indrepte si Dumnezeu il iarta si astfel se impaca usor cu sine insusi si continua drumul sau spre perfectiune umana spre viata vesnica si fericita IAR cand necredinciosul greseste se supara foarte mult si cauta mereu sa se autodepaseasca si foarte rar este multumit de el insusi.

2. cand credinciosului ii moare cineva drag si bun jeleste putin si ii pare rau dupa cel decedat si totodata considera ca toti fiind copiii genealogici ai lui Dumnezeu, Dumnezeu jeleste copilul bun decedat in timp ce credinciosul zice: "lasa sa-si jeleasca Dumnezeu copilul bun" ( David a chefuit dupa ce i-a murit copilul considerand ca nu are sens sa jeleasca copilul decedat ) IAR necredinciosului cand ii moare cineva drag jeleste exagerat de mult pe cel decedat si intra in depresie si se tanguie si ridica tot felul de statui sau monumente sau tablouri scumpe celui decedat daca are bani.

3. cand credinciosului ii moare cineva drag spera ca cel drag va fi readus la viata de Dumnezeu si nu se resemneaza IAR cand necredinciosului ii moare cineva drag se resemneaza si nu spera sa-l mai vada vreodata viu pe cel drag decedat.

4. cand credinciosul se casatoreste si constata ca cu cine s-a casatorit nu e perfect/a nu considera casatoria un esec si spera si crede ca Dumnezeu va conduce la perfectiune pe el si pe ea IAR cand necredinciosul se casatoreste si constata ca cu cine s-a casatorit nu e perfect/a se cearta cu ea/el si considera ca acea casatorie este un esec si se despart samd si o ia mereu de la zero si niciodata nu e multumit si fericit cu ea/el.

5. cand credinciosul pierde ceva considera ca Dumnezeu fiind o sursa nelimitata intotdeauna va acoperi orice pierdere si considera ca daca nu ar avea nici un motiv de fericire atunci ar fi deja mort IAR cand necredinciosul pierde ceva incepe sa se certe sa se judece sa dea vina pe el insusi sau pe cei din jur si arunca si striga si da cu pumnul in masa de suparare se imbata se drogheaza intra in depresie mai aprinde un trabuc sau o tigara si loveste in stanga si in dreapta si considera ca ce a pierdut nu va putea recupera niciodata.

6. cand un pusti sau persoana mai tanara rade de un credincios atunci credinciosul considera ca Dumnezeul ce-l urmeaza este perfect si ignora ofensele si batjocurile pustiului si il ignora pe pusti ocolindu-l si mergand mai departe lasand in urma pustiul stiind ca pustiul greseste si se injoseste de fapt pe el insusi IAR cand un pusti sau o persoana mai tanara rade de un necredincios atunci necredinciosul se incrunta la pusti si aproape ca l-ar lua la bataie si cauta sa-si sustina in orice fel si chip propriile idei si sa-si etaleze propriile realizari din viata. Ca exemplu se poate cauta pe google videoclipuri cu "ilie nervosu". rolling on the floor

...

Sa continui?

Cine are fericire si speranta de viata mai multa, credinciosul sau necredinciosul?

3 răspunsuri:
| RacPac a răspuns:

Deci eu sunt credincios dar am depresie si toate cele negativewinking unse am gresit

| Ionutszu a răspuns:

Fa o rugaciune si intreaba-te. Vei afla raspunsul.

| Steregoi explică (pentru Ionutszu):

Dupa cum poti vedea raspunsurile la intrebari sunt in intrebare. rolling on the floor As putea continua dar te las pe tine sa continui in timp ce ignor continuarea ta. rolling on the floor

Întrebări recente