| Pricope_Marius_1997 a întrebat:

Nu stiu de ce, dar ma simt foarte trist si parca nu mai am chef de nimic.

Răspuns Câştigător
| Celcestietot a răspuns:

Marius, bucura-te ca poti trai sanatos, ca poti vorbi, ca poti interactiona cu persoanele, daca te nasteai (Doamne fereste!) orb, surd, mut, sau paraliazt, ce mai faceai? Bucura-te ca esti intreg si fata de altii ai o sansa la viata buna. Gandeste-te cat de rau sunt altii la sanatate, si cat de bine esti tu, si dupa vei vedea ca te aflii la o pozitie buna la aceasta categorie. Ai o viata, bucura-te de ea! Du-te si interactioneaza cu altii, uita-te la filme, la seriale, joaca-te pe telefon sau pe calculator (nu exista restrictie de varsta), fa ceva care te inveseleste, cauta macar cel mai marunt lucru care te face fericit si fa ceva maret din asta! Gaseste-ti o prietena cu care sa imparti fericirea, si mai apoi daca va exista dragoste in inima ta, nu va mai exista nimic rau, stiu din propria experienta! Iubirea elimina orice stare de rau! Bafta cu depresiawinking!

Răspuns utilizator avertizat
| Celcestietot a răspuns (pentru Pricope_Marius_1997):

Fiecare are drumul sau in viata Marius. Lasa ca in viata de apoi o sa fi tu bine, incearca sa te bucuri din ce ti-a mai ramas. Sti tu, eu am invatat o lectie importanta in viata, anume ca : totul ramane, dar totul se schimba. Bine, ceva de la televizor m-a invatat asta.

| Celcestietot a răspuns (pentru Pricope_Marius_1997):

Daca pe tine te face fericit sa stai pe aceasta platforma, fa-o in continuarewinking!

| RAY a răspuns (pentru Pricope_Marius_1997):

Ma bucur ca ai iesit afara din casa, mergi mai mult pe jos vindeca depresia Marius, poate vei intalni alte persoane, nu pune raul in fata

5 răspunsuri:
| Mircea08 a răspuns:

Am citit cateva din intrebarile pe care le-ai pus pana acum. In mod normal nu ar trebui sa-ti raspund si asta pentru ca oricum nu te intereseaza nimic. Te intereseaza doar teribilismele pe care le gasesti prin calculator. Iti dau totusi un sfat - cauta normalitatea si lasa deoparte informatiile de care nu ai nevoie. Nu trebuie sa demonstrezi nimanui nimic, trebuie sa traiesti, sa traiesti asa cum iti place nu dupa retete sau dupa experienta altora. Tu nu esti ca altii asa ca experienta lor nu iti foloseste. Cauta adevarul despre ceea ce exista in jurul tau - minciuna este un nimic si duce la nimic, iar cine se bazeaza pe minciuna va avea dezamagiri care duc la tristete si lipsa de chef.