| arminius a întrebat:

Oare din ce cauza Isus a trebuit sa faca "minuni" ca sa fie crezut ca Dumnezeu, pentru ca Dumnezeu nu a facut nicio minune ca sa fie crezut Isus si Dumnezeu?

Nu vi se pare ca "minunile" lui Isus facute pentru a fi crezut drept Dumnezeu se subscriu total in lista interdictiilor mentionate de Dumnezeu si date in Deuteronom 13, 1 adica in LEGE?

Poi pe cine sa-l credem?
Pe Dumnezeu Creatorul sau pe Isus care lucra cu puterile demonilor, puteri pe care le-a transmis si apostolilor sai asa cum vedem aici :
Luca 9.1. Şi chemând Isus pe cei doisprezece ucenici ai Săi, le-a dat putere şi stăpânire peste toţi demonii!

Voi pe cine l-ati crede?

19 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Vezi tu ca Domnul Isus a multumit intotdeauna lui Dumnezeu pentru ca a fost intr-o comuniune permanenta cu Dumnezeu -Tatal, tocmai pentru ca nu dorea sa isi aroge El meritele ci prin aceste minuni Il proslavea pe Tatal.,, Au ridicat deci piatra, iar Iisus si-a ridicat ochii in sus si a zis: "Parinte, Iti multumesc ca M-ai ascultat. Eu stiam ca intotdeauna Ma asculti, dar pentru multime.,,

| arminius explică (pentru EmaS):

Iarasi bati campii si nu pricepi realitatea?
Mai citeste o data Legea =Deuteronom 13.1 si vezi mai clar "comuniunea" pe care o propune Dumnezeu celor care i-l urmeaza pe cei ca Christos!

| EmaS a răspuns:

IOAN 10:37,, Dacă nu fac lucrările Tatălui Meu, să nu Mă credeţi.
Ioan 15.24;
38 Dar dacă le fac, chiar dacă nu Mă credeţi pe Mine, credeţi măcar lucrările acestea, ca să ajungeţi să cunoaşteţi şi să ştiţi că Tatăl este în Mine, şi Eu sunt în Tatăl."

| arminius explică (pentru EmaS):

Aici e vorba de tatal lui Isus care este Allah, Eloah, Eloha Elohim, adica ala la care Isus i se ruga cu Eli Eli Lama sabachtani!, iar acest Allah este "dumnezeul" care promite criminalilor si teroristilor 72 de curve/hurii in raiul desfranarii al carui stapan este.
Asa ca incearca sa nu mai minti cu jumatati de adevaruri pentru ca insusi Isus il recunoaste pe Elohim alias Allah ca fiind Tatal Sau si stii bine ca la mine nu tine cu minciuna si cu jumatati de adevaruri!

| EmaS a răspuns (pentru arminius):

Isus este Fiul lui Dumnezeu fie ca aceepti sau nu,. asta nu schimba cu nimic realitate!

| arminius explică (pentru EmaS):

Dumnezeu nu are niciun fiu, tu esti libera sa crezi ce vrei, dar asta nu schimba cu nimic realitatea!

| danut a răspuns:

Se vede ca "intelegerea" intru cele spirituale sunt un obstacol pentru cei ce nu studiaza ci doar cauta "pietre de poticnire". Voi repeta ceea ce pentru crestini (de orice orientare) nu este o pricina de poticnire (pentru cei ce au studiat). Isus Hristos ESTE Dumnezeu Fiul. El este cel de la inceput, cel ce se plimba pe suprafata pamantului, cel ce a facut viata si toate celelalte pe planeta noastra si l-a facut si pe om. Isus Hristos este ELOHIM, IAHVE, si toate celelalte denumiri pe care le-a primit. Despre Dumnezeul Tata nu stim decat de la Dumnezeul Fiu, Isus Hristos si prin cele doua TEOFANII din istoria omenirii (aparitii, sau auditii ale Dumnezeului TATA). Prima la Botezul lui Isua Hristos si a doua la Crucificarea Acestuia. Dumnezeu Tata daca s-ar apropia (doar apropia) de sistemul nostru planetar, acesta ar fi distrus DEOARECE in preajma lui Dumnezeu Tatal nu poate exista pacatul datorita naturii sale preasfinte. Atata timp cat noi nu-L cunoastem pe Tatal decat prin intermediul Fiului tot ceea ce spui tu nu poate fi "tradus' DECAT CA neputinta DE A INTELEGE sau ceva mai "aproape" de adevar, dorinta de a ataca anumite principii.

| arminius explică (pentru danut):

Tot asa repeta si papagalul lui Munchausen!
Dar faptul ca tu repeti intr-una aceeasi absurditate, nici pe departe nu inseamna ca in Biblie gasesti documentat faptul cum Isus este Dumnezeu pentru ca s-a nascut din Sfanta Treime!
Cat o sa gasesti acest lucru, sa-mi dai de veste si mie, dar retine, pina atunci cand vei gasi dovada biblica de care vorbim, tu nu esti decat un incapatanat care repeti mereu aceeasi minciuna!
Cum in Biblie nu exista nicio legatura precum ca Isus s-a nascut din Sf. Treime, inseamna ca Isus nu are nicio legatura cu Dumnezeu Tatal pentru ca Tatal sau este "dumnezeul" numit Allah, adica tatal minciunii si al teroristilor pe care-i rasplateste cu curve/hurii in raiul sau care este Iadul!
Iar acest fapt este confirmat in Biblie atunci cand Isus se roaga pe cruce lui Alah!

| danut a răspuns (pentru arminius):

Draga arminius (asa te numesti acum?) daca ai mai "inflori" ceva din bazaconile pe care le spui poate, poate ai reusi sa ne convingi de faptul ca nu esti unul si acelasi cu multi "interlocutori" de aceiasi "nuanta" cu tine, dar se vede ca "lupul parul si-l schimba dar naravul, ba". Cred ca ti-am acordat destula "importanta" pentru raspunsurile scoase din "burta" pe care le dai. Succes in continuare intru visarea ta belicoasa.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Ori nu intelegi ce citesti, ori crezi ca cei care te citesc sunt atat de lipsiti de logica incat sa nu-si dea seama de omisiunile facute si interpretarile incorecte.Care din cele doua ipoteze este cea adevarata?

| Leutzbv a răspuns:

Problema ta @arminius este ca tu nu cauti decat nod in papura. De fapt tu nici nu vrei un raspuns...Asa ca mai bine pui si tu subiectul asta la "conversatii" si acolo afirmi ce vrei. Ca tu doar afirmi, ma repet, nu cauti adevarul. Tocmai din cauza asta vei muri orb, sarac si gol pe dinauntrul tau, daca nu te vei intalni cu acest Dumnezeu plin de dragoste pe care tu-L confunzi cu diabolicul Allah

| arminius explică (pentru Leutzbv):

Decat sa mor plin de rahat mincinos-religios este mult mai bine sa mori "gol" de aceste spurcaciuni!
Nu eu il confund cu diabolicul Allah ci Isus personal o face atunci cand se roaga lui Ellohim, singular = Eloah, preluat de arabi ca Allah!

| Leutzbv a răspuns (pentru arminius):

Prietene, bag seama ca esti o pierdere de timp...Si pe deasupra trebuie ca esti foarte tupeist...Sa ai tu acest"curaj" ca sa te pui cu Dumnezeu si sa-L jignesti in halul acesta pe Domnul Isus, trebuie sa fi foarte curajos si sa ai argumente foarte solide! Iti trebuie mai multa credinta sa crezi tampeniile acestea pe care le scoti pe gura decat sa crezi adevarul. Felicitari!

| raymusik19 a răspuns:

Pe nimeni

| arminius explică:

Constat ca nimeni nu mi-a putut raspunde la intrebarea din ce cauza Isus trebuia sa faca minuni ca sa fie crezut Dumnezeu, pentru ca Tatal sau nua trebuit sa faca minuni sa fie crezut Dumnezeu

| EmaS a răspuns (pentru arminius):

Domnul Isus nu a facut minuni ca sa creada lumea ca este Fiul lui Dumnezeu. El a dorit cu adevarat sa ajute oamenii. Si de ce sa nu lucreze cu puterea pe care o are? Cine il poate opri?

| arminius explică (pentru EmaS):

Isus este considerat Dumnez\u doar pentru ca a facut minuni, fara aceste minuni era ca orice alt om de rand!
2) Isus nu a dorit sa ajute oameni ci doar sa impresioneze, daca dorea sa ajute oamenii facea spitale pentru toti bolnavii, ca doar era Dumnezeu si putea, dar nu a facut asta pentru ca nu intyentiona sa ajute oamenii!
3)Nu ai voie sa lucrezi cu puterile Diavolului pentru ca aceste puteri sunt negative si distructive!
Fi linistita ca l-au oprit altii deja de mult, si anume soldatii romani care l-au rastignit pe cruce la fel cum era osanditi toti banditii si talharii!

| EmaS a răspuns (pentru arminius):

Fii tu sigur ca mormantul rece nu a putut sa il tina pe Domnul vietii.El a inviat si sta la dreapta lui Dumnezeu! El vindeca si astazi. Ochii mei au vazut minunile Lui. Eu ma incred in puterea Lui si cred ca ma va vindeca si pe mine. Desi medicul mi-a spus ca nu voi scapa fara o interventie chirurgicala, eu ma rog si am certitudinea ca El ma va vindeca.

| minrest a răspuns (pentru arminius):

Ai dreptate pe fond; totusi nu talharii si banditii erau rastigniti; rastignirea era o pedeapsa exemplara, pe care romanii o rezervau pentru razvratire impotriva Romei.