|

Potrivit Bibliei, ne putem iubi duşmanii?Isus Cristos a spus: „Continuaţi să-i iubiţi pe duşmanii voştri şi să vă rugaţi pentru cei care vă persecută, ca să vă dovediţi fii ai Tatălui vostru care este în ceruri, căci el face să răsară soarele său şi peste cei răi, şi peste cei buni şi face să plouă şi peste cei drepţi, şi peste cei nedrepţi" (Matei 5:44, 45).Voi de ce parere sunteti? are vreo legatura cu expresia aceea "Fă-te frate cu dracul până treci puntea."

9 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu are nici o legatura cu acea expresie, Iisus nu spune sa ii iubim pe dusmanii nostri cat avem nevoie de ei si dupa aceea sa le dam cu ceva in cap. Iisus spune sa iubim si pe cei ce ne urasc, pentru ca fie ca vrem fie ca nu vrem sa acceptam asta, nu vecinul de la etajul 3, sau de pe strada cutare este dusmanul nostru, ci diavolul, satana este dusmanul, no toti avem acelasi Tata in ceruri, si acelasi Domn Iisus Hristos, nu trebuie sa ne uram unii pe altii, ci sa ne iubim si sa ne iertam, asa cum ne iubeste si ne-a iertat Dumnezeu pe noi, prin Hristos.

| a răspuns (pentru Irinel15123532):

Las ca nici tu nu iti iubesti dusmani

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
8 răspunsuri:
| a răspuns:

Tu asta intelegi din asta, eu inteleg altceva ceea ce voi crestini nu sunteti in stare sa faceti, chiar azi un sectanct care se da sfant pe TPU si care ma trimite in iad afirma lucruri mincinoase despre mine, crestini cu numele ipocriti, falsi, mincinosi, iisus nu asta spus si sa iti iubesti dusmani dar voi va urati intre voi dar sa va iubiti dusmani nici vorba de asa ceva

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

AstalusAna nici tu nu esti crestina decat cu numele,mai judecat,insultat,ma urasti, nu ma iubesti,ma vorbesti de rau, daca ai fii crestina te-ai ruga pentru tine,crestino cu numele iisus a spus sa iti iubesti dusmani,tu citesti biblia cumva, desigur ca nu, si daca o citesti degeaba o citesti, crestino cu numele ti am dat stop ignore tu mai facut nebun frumos, voi credeti ca va jucati cu dumnezeu, daca exista te astept in iad pentru ca meriti si tu si toti care va urati aproapele

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da, Iisus a vandalizat niste temple.rolling on the floor

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Interpretare la iubieste-ti aproapele: Adica pe cel care are religia ta si crede in zeul tau

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

De ce nu citești Biblia? Te-ar ajuta sa o intelegi. Altfel chiar daca primești raspunsuri nu știi care din ele sunt conforme cu ce sta scris in Biblie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ăsta-i unul dintre celebrele sfaturi „sinucigașe" ale creștinismului. Prostimea să-și iubească dușmanii în timp ce dușmanii care nu dau doi bani pe balivernele creștine să lupte împotriva prostimii pentru bani și putere. Un exemplu evident aici este criza așa numitor „refugiați". Sunt aduși cu milioanele în Europa de agenții de imigrație ilegale deținute de evrei, statele Europene controlate tot de evrei îi primesc pe toți, le dau case și beneficii monetare și servicii medicale gratuite iar mass-media evreiască spală prostimea pe creier să-i iubească, să-i tolereze, să-i lase să se asimileze cu populațiile native. După ce invadează Europa, o mare parte dintre ei încep să violeze femei și copile mici, să împingă oameni în fața trenurilor care vin în viteză, să jefuiască oameni și magazine, să-i omoare pe Europeni prin simplul fapt că sunt albi nativi (s-a întâmplat în Italia). Tot ce am enumerat aici sunt cazuri care „au scăpat" în mass-media, voi vă dați seama câte crime fac refugiații și nu sunt mediatizate? Zicea cineva pe un forum că a vorbit cu un gardian dintr-o închisoare, zicea că arestau așa de mulți refugiați că trebuiau să elibereze deținuți înainte de termen.

Creștinismul joacă un rol masiv aici. Creștinismul îndoctrinează oamenii, îi spală pe creier să fie toleranți și să „iubească" pe toți cei din jur că „toți sunt egali". Lucrurile nu stau nici pe departe așa și ajungem să fim victime subjugate în propriile noastre țări.

https://www.youtube.com/watch?v=K0hD7IffTJs

Ăsta-i un exemplu, creștinismul este destructiv pe mult mai multe planuri întrucât funcționează la nivel subconștient, de asta le arăți creștinilor dovezi după dovezi iar ei nici nu sunt curioși să le vadă, sunt spălați pe creier de mici să fie așa, să nege dovezile și să-i creadă pe ăia care le spune că sunt „păcătoși" dacă nu-și iubesc dușmanii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru VulturulDesertului):

Ura nu duce la nimic bun

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează