anonim_4396
| Anonim întreabă:

Progresul tehnologic din ultimele 3 secole sunt impotriva planului divin al lui Dumnezeu care ne vrea **prosti si tampiti **?

20 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Progresul tehnologic din ultimele secole a aparut NUMAI datorita RELIGIEI. Aparitia protestantismului si a neoprotestantismului a dus si la aparitia unei evoluti in tehnologie datorita migratiei mintilor evoluate in spre America. Tari protestante ca Elvetia, Olanda, Germania se deosebesc de celelalte prin evolutii spectaaculoase ale meseriilor sau descoperiri din calatorii (Olanda) pe mare. La ora actuala evoluatia calatoriilor spatiale, telecomunicatii spaatiale (sateliti), stiinta medicala sunt dominatee de Biserici Neoprotestante. De exemplu NASA are foarte multi oameni de stiinta, baptisti si adventisti, Medicina de asemenea, primul transplant de inima a fost facut de un adventist
sau primul reactor nuclear in folosul medicinei este adventist. CERN-ul este iarasi plin de oameni de stiinta neoprotestanti. Adventisti investesc in dezvoltarea satelitilor pentru telecomunicatii. Sunt doar cateva aspecte care au primit acceptul lui Dumnezeu pentru "Planul Divin". Deci esti total dezinformat domnule care fugi de RASPUNDERE (anonim). Dumnezeu vrea NUMAI oame ni destepti

| suntserios a răspuns (pentru danut):

Numai ca uiti niste chestii... pe care bineinteles le omiti ca nu dau bine argumentarii tale.

Pe Galileo Galilei erau sa il arda pe rug ca a formulat niste teorii stiintifice.

Si ai idee cum Inchizitia a omorat si inchis gura timp de sute de ani celor care incercau sa cerceteze stiinta? Sau asta e irelevant pentru tine, e mai relevand ca la NASA exista niste adventisti nu?

| danut a răspuns (pentru suntserios):

Vezi ca amesteci lucrurile, pe Gaslileo nu l-au ars pe rug dar pe Giordano, da INSA nu la ars Dumnezeu ci Biserica (catolica) asa ca amesteci problema. Biblia numeste LIDERUL Biserici Catolice, FIARA, daca nu sti, nu deschizi "discutia". Inchizitia a fost mana inarmata a Biserici Catolice care au omorat zeci de MILIOANE de crestini adevarati, locul ei a fost luat la ora actuala de IEZUITI (Papa este iezuit). Nu am spus ca la NASA sunt adventisti ci ca la este plin de Neoproteestanti, adica mai multi ca cei fara credinta (atei cum le spun uni). Ai invatat o istorie gresita din nefericire.

| suntserios a răspuns (pentru danut):

Nu incurc nimic. Tu ai scris asa

"Progresul tehnologic din ultimele secole a aparut NUMAI datorita RELIGIEI. "

Deci avand in vedere rahaturile pe care le-a facut religia catolica afirmatia ta este de 2 lei...
Ca iti aperi tu acum religia ta, asta e alta discutie.

| suntserios a răspuns (pentru danut):

Si nu am zis ca l au ars pe Galileo, am zis ca erau sa il arda.

| danut a răspuns (pentru suntserios):

Da, revolutia tehnologica A APARUT datorita Reformatiuni. Ce istorie va invata astia acum de spuneti asemenea bazaconii? Religia Catolica NU a facut nimic, BISERICA Catolica a facut prin Papa dar asta e istoria pe care voi o ignorati in ignoranta epoci actuale.

| danut a răspuns (pentru suntserios):

Nici eu nu am zis, citeste din nou ce am scris.

| suntserios a răspuns (pentru danut):

Pai scrie complet daca vrei sa iti aperi religia. Asa trebuia sa arata raspunsul tau

"Progresul tehnologic din ultimele secole a aparut NUMAI datorita RELIGIEI MELE CARE E CEA MAI TARE DIN PARCARE SI CARE A SCOS LUMEA DIN RAHAT. "

| danut a răspuns (pentru suntserios):

Nu spun asa ceva deoarece Dumnezeu are oameni in toate religile dar tu ai probleme mari cu istoria reala, studiaza mai intens si nu cu informatii de pe net.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu. Biserica ne vrea prosti si înapoiați. Dumnezeu, avand in vedere ca nu exista, nu ne vrea nicium

| Sindbad a răspuns (pentru suntserios):

Iar tu faci parte dintre (ne)credinciosii care au implinit integral dorinta planului bisericii!

| suntserios a răspuns (pentru Sindbad):

Mda, ca eu am controlat sute de ani masele.
Ca eu sunt popa plin de aur si masinid e lux de pe spatele prostimii care pupa cadavre.
Ca eu dau bani la biserica ca sa mi se ierte pacatele.
Ca eu am inventat reaspunararea cu bani a pacatelor... (asta a fost una dintre cele mai mari sarlatianii ale bisericii asupra maselor din punctul meu de vedere).

Fix eu am implinit dorinta... nicidecum cei care le e frica sa o sa ii trasneasca un batranel de pe un nor daca nu dau bani la biserica

| Sindbad a răspuns (pentru suntserios):

"-Nu. Biserica ne vrea prosti si înapoiați.
Iar tu faci parte dintre (ne)credinciosii care au implinit integral dorinta planului bisericii!"

Nu era necesar sa confirmi big grin

| suntserios a răspuns (pentru Sindbad):

Deci totul e roz si frumos si biserica nu s-a imbogatit de pe spatele prostimii... nici popa de la biserica de la tine nu si a luat mercedes din banii pe care ii "donezi" tu

| Octavian199 a răspuns:

Oa alta tampenie crestina.Cum sa fie ma tehnologia rea?

| Helper07 a răspuns:

Poate ca da, de fapt sigur joaca un rol crucial in pierzarea vesnica a crestinilor dar aceste vremuri ne-au fost prezise.

| unvecin a răspuns:

Întrebarea ta vrea să se sprijine pe o idee care n-are bază. Și cade în nas. Dumnezeu ne vrea deștepți și înțelepți, să Îi semănăm Lui.

Înțelepți și fără răutate.

| LupusDei1993 a răspuns:

De unde ai mai scos tampenia asta?

| Sindbad a răspuns:

Evident, toti care cred planul divin ne vrea "prosti si tampiti", nu fac nimic altceva decat sa-si proiecteze propriile dorinte de a fi prosti si tampiti. Si sa gaseasca "vinovatul" pentru frustrarile si tembelismul propriu.

| ZyRRe a răspuns:

Asta depinde de parerea fiecaruia.