|

Salutări, am o întrebare în legătură cu avortul.

Știu că este un păcat foarte mare ca o femeie să avorteze, dar cum în ziua de astăzi avem tehnologie și putem afla dacă copilul se poate naște cu malformații sau nu.ce să facă femeia? Să lase să se nască un copil bolnav, cu malformații și să trăiască după naștere maxim 10 ani și chinuit, sau să-l avorteze?

Și în legătură cu violurile, o fată dacă este violată și are de exemplu 15, 16 ani ea este terminată psihic și mai mult ca sigur nu își dorește acel copil mai ales cu acel monstru care a făcut așa ceva? Deci ce să facă, să avorteze?

Vă mulțumesc frumos!(Doamne Iisuse Hristoase, Miluieşte-mă pe mine păcătosul)

12 Raportează Evaluează
12 răspunsuri:
| a răspuns:

SlavăŢieDoamne ==este chiar straniu ca nume de utilizator, sau poate locul tău era pe un site creștin, că sunt multe asemenea Site-uri pe Net. Este o idee, tu vei face, cea ce vei vrea, până la urmă.

( Nu exclud nici ipoteza unui cont multiplu, făcut special pentru a stârnii „ bucuria " ateilor sau a celor care nu sunt creștini, de pe site ).Este preferabil, să nu se ajungă la avort.

Cele care iau decizia de a merge să avorteze, ar trebui să aibă motivele lor personale, să recurgă la avort.

Cum nu este bună apa în bocanci, nu sunt buni nici cei care fac comentarii de pe margini, în probleme care nu sunt ale lor.

Câinele „moare de drum lung", și prostu... etc...

(Doamne Iisuse Hristoase, Miluieşte-mă pe mine păcătosul)== eu nu te-am forțat să păcătuiești, și cred că nici alții, iar tu atunci de ce păcătuiești?
Vă mulțumesc frumos!==nu ai pentru ce să mulțumești.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Uita-te la acest film. Vei gasi raspuns: Sarah's Choice(cauta-l pe net dar cauta: "Sarah's choice online)

sau asculta asta: http://youtu.be/Enl8dzLx36k

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Orice extrema este periculoasa. Bineinteles ca avortul este un pacat mare din punct de vedere religios si un lucru profund imoral din punct de vedere social, insa atunci cand se exagerarea este mult mai daunatoare.
Eu zic ca sunt situatii in care nu e un pacat chiar atat de mare sa intrerupi o sarcina incipienta, iar exemplele pe care le-ai dat sunt foarte bune. Daca in primul caz mai pot incapea discutii, in al doilea trebuie sa ai o problema sa nu o faci de teama pacatului.
Si ca sa imi aprind "crestinii" in cap (desi Biblia i-ar numi farisei), poate Dumnezeu nu a fost atent cand violatorii si-au facut de cap, iar acum regreta si vrea sa repare ce se mai poate repara...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Domnule, un omucid nu repara un viol. Ba din contra, poate provoca o trauma mai mare decat cea produsa de viol.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru doctorandus):

Domnule, dar nasterea unui copil de catre un alt copil, total nepregatit pentru acest lucru si total nevinovat pentru tot ce s-a intamplat, repara violul? Stii ce traume poate provoca o nastere unei copile de 15 ani, oricum labila psihic in urma violului? Stii cat de mari sunt sansele ca atat copilul mama cat si copilul fat sa moara chiar in timpul nasterii? Stii ca trauma unui viol si trauma unui avort se vindeca greu, uneori in cativa ani, dar trauma de a da nastere unui astfel de copil poate sa nu se vindece niciodata? Stii ca un avort influenteaza destinul unei singure persoane, dar nasterea copilului ii influenteaza pe mult mai multi? Hai sa nu fim ipocriti...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru regis):

Pentru trauma produsa de avort singurele grupuri de sustinere sunt la neoprotestanti. Nu orice femeie care a facut avort are o astfel de trauma, dar ea se intampla destul de des. Bunica-mea pentru durerea de la cancer avea calmante, dar durerea ca facuse avort nu i-o putea alina nici popa cu spovedania. Ea era convinsa ca se va duce-n iad dupa moarte. Strabunicile mele la 12 ani erau mame (nu in urma unor violuri, ci in urma casatoriei), una a avut cinci copii, alta doisprezece, una a trait pana la 70 de ani iar alta peste 90 de ani.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru doctorandus):

De ce incerci sa ma convingi ca durerea unui avort e greu de alinat, am afirmat si eu acelasi lucru, insa argumentul pe care il ignori este faptul ca alternativa este una si mai greu de indurat.
Si ce vrei sa spui cu strabunicile tale, vrei sa ma convingi ca e bine sa fii mama la 12 ani doar pentru ca strabunicile tale au fost? Sau vrei sa ma convingi ca o fata de 15 ani violata trebuie sa riste moartea in sala de nasteri doar pentru ca alte fete au supravietuit?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Biblia arata clar ca Dumnezeu o considera o crima, pentru ca e o viata.Dar de multe ori cu toata tehnologia moderna au dat gres cu privire la malformatii si copiii s-au nascut complet sanatosi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Avortul este considerat pacat indiferent de situatie, aici poti vedea o prostie a religiei.
De obicei malformatiile apar din cauza unor cormozomi in plus sau minus sau care au fragmente cromozomale lipsa. Mai bine avortezi decat sa dai viata unui copil care nu o sa traiasca mult si o sa se chinuie sa supravietuiasca.
Cand vine vorba de viol, daca nu vrei sa pastrezi copilul poti sa-i dai nastere si sa-l lasi la un orfelinat sau sa-l avortezi daca nu-l doresti. Suna cam urat. Am auzit ca mai exista o metoda, pilula de a doua zi, care trebuie luata in cateva zile cel mult. Nu stiu mare lucru despre pilula aceea, poate gasesti ceva aici.
https://:///......gle.ro/url

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Un preot, avea 10 copii sănătoși și al 11-lea s-a născut cu malformații purtând păcatul pentru cine știe ce persoane din obârșia lui.

După un timp copilul moare și preotul se întristează.

Lumea nedumerită, de ce preotul e trist pentru că mai are încă 10 și a scăpat de greutăți.

Atunci preoteasa se-ncumetă și-l cercetează să vadă ce e cu el :

- Omule, pentru ce ești trist că acest fiu s-a dus la Domnul?

Femeie, prin adormirea acestui fiu a plecat Hristos din casa noastră!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca avortezi lovesti in creatie si in Dumnezeu. Cine esti tu sa omori acel copil? Eu consider ca ar trebui in ciuda a ceea ce probabil ti s-a intamplat cu acel viol, sa ierti, sa pastrezi copilul, sa-l iubesti indiferent cum va fi pentru ca Dumnezeu ne iubeste chiar si cand il parasim (nu tine cont ca noi avem malformatii) pentru ca la un momentdat vei fi rasplatita si poate iti vei privi copilul si il vei vedea ca o minune. Dumnezeu face minuni, pastreaza copilul si roaga-te atat pentru el cat si pentru tine! Domnul sa te lumineze draga mea

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru ArinaRya):

Dar copila violata nu este tot creatia lui Dumnezeu? Nu si-a lovit cumva Dumnezeul de care vorbesti propria creatie, lasand sa fie pangarita de un violator? Cum a iubit-o Dumnezeu pe acea copila, prin intermediul unor violatori? De unde stii tu ca voia lui Dumnezeu este ca o fetita violata sa nasca un copil? De unde stii tu ca e lucrarea lui Dumnezeu si nu a Satanei? Daca raspunsul la rugaciunile ei este exact reusita avortului, daca cea care trebuie sa fie salvata este mama, iar nu fetusul?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează