| AG777 a întrebat:

Unde a fost Dumnezeu cand fiecare fata sau femeie au fost rapite de proxeneti si supuse la acte sexuale fara acordul persoanei respective?

30 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Dumnezeu NU APARA DECAT pe aceia care si-au inchinat viata (au facut legamant cu ) lui Dumnezeu, restul, dupa bunul plac. Fi sigur ca daca cineva se roaga dimneata lui Dumnezeu si isi pune viata in mainile LUI, ajunge intreg acasa. Printre conditii este si aceia de a se ruga ADEVARATULUI Dumnezeu. Dumnezeul celor 10 PORUNCI.

| suntserios a răspuns (pentru danut):

Asta e asa o forma frumoasa de a aspune ca fetele alea meritau sa moara ca nu s au rugat la spiridusi?

| Mateeo a răspuns (pentru suntserios):

Tu ai 50 de lei. Vrei sa ii dai cuiva care are nevoie de ei. Este o persoana care are nevoie de ei urgent, ca sa isi ia bilet de autobuz, de la Roman la Suceava. Ei stiu ca tu ai bani, ca vrei sa ii dai. Totusi, ei nu zic nimic. Ei au nevoie de acei bani, tu vrei sa ii dai. A cui este vina, a ta ca ii ai si vrei sa ii dai, sau a persoanei care nu vrea sa ceara?

| Mateeo a răspuns (pentru suntserios):

Cineva a zis ca moartea PE PAMANT nu e moarte, ci doar schimbarea locatiei: ori in iad, ori in rai. Tu alegi happy

| suntserios a răspuns (pentru Mateeo):

Nu iti inteleg analogia. Sper totusi ca nu insinuezi si tu ca o fata merita sa fie violata si ucisa pentru ca nu crede in povesti cu batranei pe nor... sau poate a crezut cine stie ce facea ea in viata privata

| Mateeo a răspuns (pentru suntserios):

Nu merita sa fie violata, dar asta nu schimba nimic. Dumnezeu ofera siguranta si ajutor in clipe grele. Cei care il refuza sau pur si simplu nu vor sa aiba de a face cu El, sa nu se astepte sa vina dintr-o data si sa ii scoata din necazuri. Dumnezeu trimite mereu flori si alte chestii frumoase, dar unii tot il refuza.
Plus ca Dumnezeu este viata. Deci moartea adevarata va fi in iad, unde Dumnezeu nu mai e prezent. Inlocuim deci 2 cuvinte, si tragem concluzia ca in iad nu va mai fi prezenta viata. Poti zice ca, din perspectiva Crestina, moartea este doar o schimbare de locatie, locatia cea rea este moartea adevarata.

| suntserios a răspuns (pentru Mateeo):

Te as provoca sa te duci la parintii fetei aleia si sa ii spui tu cum dumnezeu i-a trimis flori dar ea la refuzat si de aia a fost violata, transata si arsa intr-un cazan. Si pe urma sa le spui si sa stea linistiti ca ea a schimbat locatia... undeva pe jos, molecula cu molecula amestecata cu praful din curtea aia.
Si sa le spui tu cum moartea ei nu e adevarata ca ai tu informatii ca o sa mai moara odata in iad... tot arsa probabil...

| danut a răspuns (pentru suntserios):

Deutronom 30,19. Iau azi cerul si pãmântul martori împotriva voastrã cã ti-am pus înainte viata si moartea, binecuvântarea si blestemul. Alege viata, ca sã trãiesti, tu si sãmânta ta,
Fara Dumnezeu si tu poti ajunge undeva asemanator, LIBERUL ALBITRU.

| suntserios a răspuns (pentru danut):

Da ****, greseala ei ca nu a vrut sa traiasca.

| danut a răspuns (pentru suntserios):

Matei,33. Cãutati mai întâi Împãrãtia lui Dumnezeu si neprihãnirea Lui, si toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra.
LIBERUL ALBITRU

| suntserios a răspuns (pentru danut):

Tu chiar insinuiezi ca fata aia trebuia sa moara pentru ca nu credea in dumnezeul tau? Sau poate credea totusi, nu ai de unde sti

| danut a răspuns (pentru suntserios):

Eu nu insinuez nimic, spun ca DACA ar fi facut ceea ce trebuie, nu patea ceea ce a patit. NU spun ca fata trebuia sa moara ci ca era sau este la mana celui rau iar Satana a ales-o dintr-o multime asemanatoare ei.

| suntserios a răspuns (pentru danut):

E prima data cand spun asta pe TPU si o voi face cu riscul de a mi se inchide contul.
Esti un tâmpit. Un idiot.
Te dai creștinul ****, esti un nimic in momentul in care afirmi ca un copil de 15 ani a murit pentru ca nu s-a rugat la dumnezeul tau. Am crezut ca unii pe aici sunt îndoctrinați si nu pot decat sa citeze din carti. Dar idiot mai mare ca tine nu am vazut.

| danut a răspuns (pentru suntserios):

Nu e prima oara cand spui ceea ce spui si nu ma deranjaza opinia unuia ca tine si nu am spus ceea ce insinuezi tu, asta tine de perceptia pe care o ai tu, iti recomand sa mai citesti odata ce am scris caci altfel este evident ca esti enorm de limitat in intelegere asa ca parerea ta nu valoreaza nimic. Si un copil de 15 ani trebuie sa fie constient de pericolele care sunt pe drum si unde este ajutorul in caz de nevoie, nu pe net ci la Dumnezeu. Si daca inca nu ai inteles (am mai repetat dar unul ca tine nu stie sa citeasca) Biblia ESTE singurul pasaport pentru VIATA, cine nu a inteles asta isi merita soarta.

| suntserios a răspuns (pentru danut):

Un mare idiot esti.
Te provoc sa te duci la parintii fetei sa le zici asta sa iti **** taicasu una intre ochi. Numai tâmpiți naste religia.

| danut a răspuns (pentru suntserios):

Sa-ti spun ceva evident pentru toti, pe tine putin te doare de acea fata nefericita ci dorinta sodomica care te bantuie de al insulta pe Dumnezeu si adeptii SAI este tinta ta. Nu meriti o insulta fiindca nu ai ajuns inca la acel nivel. P.S. Sa-ti spun inca ceva, in curand vei linge pe talpi si pupa in dos multi asazisi "religiosi", in foarte scurta vreme, sa te vad atunci.

| Freude a răspuns (pentru suntserios):

Imi cer scuze ca ma bag, insa fiind vorba de ce ai putea spune parintilor fetei care traiesc aceasta drama, singurul lucru pe care l-as putea spune este: Hristos a înviat! Pana la urma, Hristos ramane singurul care le poate da speranta reîntâlnirii si puterea de a merge mai departe.

| AG777 explică (pentru Freude):

Freude deci niste parinti indurerati tot despre Hristos vorbesti si ca inviat? pai ce relevanta are asta cu drama lor?, m-am saturat de fanatismul vostru, una e sa-l implici si pe Hristos, dar nu cu minciuni si cu vrajeli, ci in mod natural si arta e sa le vorbesti numai despre el ignorand drama lor.

| AG777 explică (pentru suntserios):

Suntserios Prietene o sa ramai uimit, dar Dumnezeul lor a tot puternic este un Dumnezeu al razbunarii, te rog eu uita-te sa vezi in ce chinuri a murit o fata de preot mai, de preot si apai dupa sa-mi mai spui daca mai vrei ortodoxie sau nu

suntserios
| suntserios a răspuns:

Era ocupat cu aia care spala rufe duminica si cu masturbatori

| LoveSleep a răspuns:

Ești un ipocrit. Tu ai mii de site-uri porn0 de la sex cu măicuțe la violuri și vrei ca El să se uite doar la sex plictisitor după căsătorie. Fanteziile nu trebuie judecate.

| Celcestietot a răspuns:

Omul face viata de pe pamant, da vina pe om ca este necivilizat, mai rau ca un animal.

| CookieDog a răspuns:

Unde se afla toate divinitatile omenirii si acolo unde vor fi pentru totdeauna: în void sau nulitate

| Nilsson a răspuns:

Pregătea iadul pentru proxeneți.

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Păcatele noastre fac un zid de despărțire intre noi si Dumnezeu.Chiar daca ne rugam dar nu trăim după voia lui Dumnezeu rugăciunea nu ajunge la Dumnezeu. Ce sa mai vorbim de cei care nu se roagă, sau nici nu cred ca exista Dunnezeu?

| Daniel323 a răspuns:

Era la o bere cu Celcestietot.

| BlackOldSun a răspuns:

Cauta ''the infinity stones'' ca nu avea destula putere, da' si-a luat bataie de la Thanos.

| Freude a răspuns:

El a fost chiar in mijlocul suferintei lor. La fel cum El este mereu langa noi, mai ales cand suntem in suferinta. Am gasit un citat al lui Paul Claudel care se mulează perfect pe problema aceasta:
,, Dumnezeu nu a venit in lume pentru a eradica suferinta, Dumnezeu nu a venit in lume nici macar ca sa o explice. Dumnezeu a venit in lume ca sa umple suferinta umana cu prezenta Lui.''

| Csfncsf12456789ohfujfykegeyefeheg3jeh a răspuns:

In biblie scrie ca Dumnezeu a lăsat liber arbitru tuturor oamenilor de pe Pământ(pana si acestor javre).

Si tot voi dati cu "Sa te ajute Dumnezeu!".
Pai daca exista liberul arbitru, normal e ca acest zeu sa nu se bage absolut deloc in viata noastra, dar, conform voua, se mai baga uneori si va ajuta sa va gasiti 100 de lei pe care i-ati pierdut pe langa casa, sa va gasiti ciorapii scapati sub canapea.

https://www.tpu.ro/......a-de-apoi/

Fiind si tu crestin, cel mai probabil sa gandesti ca toti ceilalti, ca Dumnezeu ii mai ajuta din cand in cand pe oameni. Si culmea, ii ajuta fix cand acestia n-au nevoie de ajutor, dar cand e sa ajute niste fete la ananghie, fuge repede in baie sa dea o l*ba.