| AnonimaaaaG a întrebat:

Am o mică nelămurire. Sper sa ma ajutati.
Pana acum mi s-a terminat menstruatia la timp, indiferent ca imi mai intarzia cateva zile. Dupa 7 zile de menstruatie nu mai aveam probleme.
De 11 zile iau pastile de memorie, mai exact memo plus.
Mi-a venit menstruatia si luam si pastilele si dupa ce au trecut cele 7 zile de menstruatie in care nu a curs ca in alte dăți. Dar tot a mai continuat cu mici scurgeri. si asta de cand iau pastilele astea, pentru ca inainte cand se duceau cele 7 zile, nu mai existau niciun fel de scurgeri. Indiferent ca imi curgea foarte mult sau mai putin.
Mama mea a avut aceeasi problema. doar ca ea ia ginko prim smart. Le-a lasat doua zile si i s-au oprit scurgerile. Acum ia iar pastilele.
Deci, pe 20 mi-a venit menstruatia iar pe 26 normal, trebuia sa mi se duca. Si de atunci au tot continuat scurgeri pana in ziua de azi. N-am folosit absorbant dar azi chiar am avut nevoie.
Ma gandesc sa fac si eu o pauza la pastile. Sa fie din cauza lor?
O sa ma duc si la ginecolog. Dar dupa ce o sa scap de scurgeri. sau sa ma duc indiferent ca am aceste scurgeri?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Jouliete a răspuns:

Probabil este o dereglare cauzata de pastile. Scurgerea ta se face mai des dar mai putin adica nu iese totul deodata ci mai putin de asta îi ia si mai mult timp. Înceraca sa nu mai bei pastilele macar o saptamana ca sa iti iasa din sistem si vezi daca ti se mai intampla la fel cu menstruatia sau iti revii fiindca daca nu trebuie sa mergi la ginecolog si îti va spune el exact ce ai sau daca sa mai bei pastilele.

| AnonimaaaaG explică (pentru Jouliete):

Nu o sa le mai iau un timp. Multumesc ca ti-ai facut timp sa-mi raspunzi! kiss

| Jouliete a răspuns (pentru AnonimaaaaG):

big grin n-ai pentru ce.

6 răspunsuri:
| DaniTDCI a răspuns:

Voi chiar nu aveti parinti sau cu cine discuta asemenea subiecte?

| AnonimaaaaG explică (pentru DaniTDCI):

Ba da, am doar o mama. Care e problema ta daca eu vreau sa stiu si ce zice alta lume care probabil se pricepe mai bine? Femei care au trecut prin asta si stiu ce e de facut.
Daca te deranjeaza intrebarile de aici, nu te mai uita. Simplu

| DaniTDCI a răspuns (pentru AnonimaaaaG):

Pe mine nu ma deranjeaza, nu devin sarac sau ceva daca se posteaza asemenea intrebari, dar e cam plin de asemenea intrebari si deja devine cam enervant,

Răspuns utilizator avertizat