| Jdjrjrjrdndnfn a întrebat:

Buna TPU.Am probleme cu stomacul si nu pot manca mai nimic si nu stiu ce sa fac.Tin sa mentionez ca inainte mancam orice fara sa am vreo problema cu stomacul.Acum daca mananc ceva ma doare burta si am stari de greata si nu stiu ce sa fac.As vrea sa mananc ca inainte dar stomacul asta face figuri.Chiar nu stiu ce sa mai fac ca sa pot manca ca inainte.Vreau si eu sa am un stomac ca toata lumea dar nu se poate.Mi-e si frica sa mai inghit ceva. Sfaturi va rog? Ce as putea sa am?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| EyesClosed a răspuns:

Și eu am avut probleme cu stomacul, dar am mers la medic. Acum nu știu ce să îți zic că ai pentru că poți avea mai multe chestii care au simptome asemănătoare... înțelegi ce zic? Poți avea un helicobacer piylori, o gastrită, o indigestie etc.de cat timp ai problema asta?

| Impersonal a răspuns:

Intrebare foarte buna: ai fost la doctor?

| alina2k18 a răspuns:

La medic urgent, poti sa ai multe.